КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 851
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Лунно цвете, честито повишение! Да почерпиш! Не разбрах за коя фирма става въпрос, но нейсе!
Фло червения шал наяве ли го купи или насън? Важно е рожденичката да го хареса!
Днес нещо е мрачно, но температурата е приятна. Есента полека настъпва.

# 151
Добър ден вече!
 Днес масово  сме поспалани, но пък хубави новини , живи и здрави, успех има, море има и дебели котки.
 Светла памет на  една добра свекърва, че нещо са кът. Жива е докато някой  я помни.
 А аз имам виненочервен шал, в съня на Фло, в следващия сън ще ми го донесе. Едно време едно гадже ми подари кървавочервен, затри се някъде в годините, кога ли е било, повече от половин век. Виж споменът е останал.
Облачно  е, баш за работа.
Не знам какво да правя пък.

# 152
Добро утро и от мен!
Честито на Лунно цвете и успех на новата позиция!
Бог да прости добрата свекърва! Когато има разбирателство, спомените топлят дълго!
Макавели, Яжка, приятни морски вълнения ви пожелавам! Наслаждавайте се и релаксирайте на макс!
Борянка, и при нас много приятно време и тъкмо за работа. С малкия  обаче съм с вързани ръце, а толкова работа имам, но няма как, децата винаги са преди всичко друго.
Фло, стискам палци майстора да се появи!
Мамси, Пипи, Танитка, и вас ви мисля, дано да се уталожват нещата и да дишате по спокойно!
Аз готвя една супа от манголд и има ядене за дояждане за обяд, обаче за довечера нямам никаква идея. Казвайте вие какво готвите днес Simple Smile
На всички работещи пожелавам спорна и доходна, и на всички останали хубав и спокоен ден!
Чаф, до после 🤗

# 153

Репортаж от мястото на събитието - напече слънчице и сме на плажа.

# 154
Привет, момичета! При нас малко стресови ситуации покрай първи братовчед на ММ, търчахме няколко дни по болници, но уви, вчера го изпратихме. Та покрай това и службата нямах време да пиша. Изчетох ви, много се радвам за морските момичета и КАГ, очакваме репортажи. Фло,  исторически са твоите 4-ри керемиди, а дано успеете този път.
Лунно цвете, честито! Успех ти желая!
Касс, нагушкай малкото и си свиркай за другата работа, може пък някой друг да я свърши.
И аз чакам Гъбката, споделяме едни и същи музикални вкусове, на мен телефона ми звъни с AC Nature Zap DC
Пипи, поглези се и за мен,  аз може би в събота.
Всички неспоменати момичета,  прегръдка  ( по Фло).
Хубав ден!

# 155
  • в сърцата на любимите ми хора
Лунно цвете, честита нова позиция. Дано да ти е по-спокойно и да се разбирате с колегите. Съболезнования за свекърва ти.
ЕНИСА, светла памет и на твоя роднина. Колкото и да искаме да помогнем, когато му е писано на човек...
ФЛО, намери ли си майстор? Всички търсят големи обекти, а за дребни ремонти никой не се натиска.
При мен нещата са в норма. Започвам лечение с едно лекарство, което има и отслабващо действие. Да видим до къде ще се докарам🙂.
МАКАВЕЛИ, да ви е все така слънчево времето и да си починете на макс.
КАССС, в момента съм на държавна издръжка откъм храна, но довечера ще ме пуснат "гарнизон", демек ще спя вкъщи и мисля да спретна едни яйца на очи. Утре ще дойда сутринта да ме изпишат и за тази година мисля да приключвам с изследванията.
Навън вали и е доста мрачно, но поне разхлади малко.

# 156
  • София
Е трябва да се похваля. В уреченото време се появи майстора - истински бе, не мираж... Ти да видиш... Водеше си работник - младо момче, мургаво и пъргаво като котарак. Качи се на покрива, изобще не се завърза, нареди керемидите и слезе. Умрях от страх. И всичкия масраф за около 5 мин. Направи препоръка догодина да дойде да пререди покрива, да подмени някоя и друга греда, ако се налага. И всичкото това за около 5000 €. Ще видим, дали ще се вслушаме в съвета. За сега толкова години не сме имали никакъв проблем с покрива. Най-после в семейното гнездо настъпи мир и тишина. Ако и днес не беше дошъл, вече щяхме да се бием.Разводът се отлага за неопределено време. Stuck Out Tongue Winking Eye От радост ударих 20 грама от ракийката на ГЪБКАТА. Ромео беше много по-радостен - отпуснах му малко повече - 50 грама. Joy
МАМСИ, повече тунинговане за тази година не ти се полага. В болницата няма да се разправят само с теб! Жено, я  се кротни. Hug Избери си други места за развлечение. Grinning
ЕНИСА, Бог да прости близкия ви човек. Hands Pray
МАКАВЕЛИ, не забравяй да се топнеш за тези от нас, дето тази година ще гледаме морето през крив макарон или на картинка. Grinning
КАССС, внучетата са с предимство. Работата няма да избяга! Ако ли е спешна, някой друг може да я свърши...
БОРЯНЧИЦЕ, я виж ти какъв спомен се яви, породен от моя сън...Червен шал от гадже...Леле!
МЕРИАН, за сега на сън го купих, но не пречи и на яве да стане...Grinning
РАНЕЛА, браво! Толкова верен портрет направи на ЛУННО ЦВЕТЕ - фина, нежна, блага. Точно такава е нашата дружка!
ТОНИ, как я караш днес, като си сама? И докога така ще бъдеш?
ПИПИ, как беше глезотийката, доволна ли си?
Пак ще изсипвам чувала с прегръдките. За тези, дето не съм ги споменала. Hug
Опиянчих се Stuck Out Tongue Winking Eyeи сега отивам да се прикревата. Навън ръми и е точното време за дрямка.

# 157
  • София
Лунно цвете, честита нова длъжност!
Да са кротки учениците и разбрани колегите.
Ениса, Бог да прости роднината.
Мамси, дано с новото лекарство нещата да влезат в релси.
Фло и Ромео явно се търкалят пияни-заляни.  Ще чакаме включване като изтрезнеят.
Другите довечера пийнете по едно за здравето на Ани. Времето лети, остаря ми детето. И по повода е на родителска среща за първолака - да видим с колко ще я обръснат първоначално. Баща им да плаща като иска деца.

# 158
Еее, ФЛО, айде честито покрив. Да почерпиш 😉
АИША, а дано, ама... Иначе съм много доволна от докторите - мили, усмихнати, обясняват подробно всичко. За разлика от сестрите - сърдити на целия свят и си отмъщаваха на моите пръсти 😡. Чакам щерката да ме вземе, а утре рано сутринта ще се само докарам за последно взимане на кръв и изписване

# 159
Честита нова длъжност на Лунно цвете! Честит рожден ден на Ани! Честит нов покрив на Фло! Лека вечер на всички!

# 160

Честит рожден ден на Ани, да е жива и здрава и обичана!

И за Фло, да подслади покрива, да държи здраво сто години.

# 161
Кой черпи днес Simple Smile
Здрава и щастлива да бъде Ани!

Котарачето ми е унило:-( спирам му добавката за отслабване. Хапва по малко... Но не е същия Sad

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 07:20 от Ranella

# 162
АИША, честита да е Ани, много здраве и късмет.

# 163
  • Вила Великула
Ранела, Ани е дъщерята на Айша.
Айша, да е здрава и да и да мисли трезво и да преценява кой и стои зад гърба.
Фло, глезотийката беше супер. Бях с главоболие и ми мина бързо.
Лунно цвете, честита нова длъжност. Доста отговорно е да си зам.директор на училище.
Ениса, съболезнования за роднината.
Мамси, в коя болница си?
Преди малко ММ ми се обади, че е получил предварителна информация, че няма злокачествено образование. Да видим и какво ще кажат за скенера като го разчетат.

# 164
Айша, жива и здрава да е Ани - да е по-трезво мислеща и да преценя правилно нещата!
Пипи, добра новина - дано и от скенера да е добър резултата.

Общи условия

Активация на акаунт