КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 670
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет, красавици!
ЯЖКЕ, постарай се да си изпълниш обещанието - Млада, здрава и красива (добавям аз). Бързо се ремонтирай и като се върнеш, ще правим среща. Поздрави Софи. Hug
ПИПИ, направи един огретен с картофи. Много съжалявам, че не мога да присъствам лично на фермерския базар, но ти ще изпълниш молбата ми. Радвам се на Вики, че се ангажира с такива дейности. Ами на кого прилича? На баба разбира се! Спомням си, как преди много години Кати участва в един благотворителен базар. Събираха парички за болно дете. Купила една диня, занесла я в училището и търгът започнал. Беше я продала за 200€. Hands Plus1
ТОНИ, не само ти се радвам, ами ти се и възхищавам на желанието да пътуваш. После ще разказваш! Grinning
МАМСИ, ще измислим място за среща и черпене. Може да изневерим на традицията. Нека сме непредвидими. Stuck Out Tongue Winking Eye
ФРАУ ДАНА, да знаеш, че писането на дълги постове е заразно. Stuck Out Tongue Winking Eye От няколко дни постовете ти са все по-дълги и още по-интересни. Много ти се радвам!!! Дано юначето бързо се сприятели с новите дечица, а когато дойде рождения ден на Малечка, да ни кажеш, защото ние бабите сме добрите орисници. Пожелаваме най-доброто за нашите внучета. И да знаеш, че се сбъдва, защото е пожелано с чисто сърце! Heart
МЕРИАН, все да те питам - отзвучаха ли болежките? Боже, какво те питам!!! Я да си говорим за мъже. Joy
МАКАВЕЛИ, към днешната ти рецепта за кафето, добавих по една топка сладолед и стана  мАни бЕгай! Coffee + Ice Cream
РАНЕЛА, чудил се е твоя любимец защо го мъчиш с разни диети и е оказал съпротива - гладна стачка. А гладен кот мишки не лови. Както за нас, така и за тях важи приказката - от хубав котарак трябва да има по повече! Joy
БОРЯНЧИЦЕ, не се чуди, ами го сготви ( спанака) Grinning
КАГ, чакаме с нетърпение снимки и разкази. Hug
Отивам да си насадя ирисите. От сутринта е пекнало слънчицето и е много приятно.
Знаете си нали? Heart до никъде и повече от повече!!!
Написах това и си помислих, че трябва да запознаем АЛОНЕЛАМ с нашия речник, за да ни разбира по-добре. Очаквам да се появи. Дано да е здрава и всички около нея да са добре!

# 196
Здравейте баболини!
Чушките за пълнене бланширам леко и нареждам пакети във фризера. Купуваме от конкретна сергия на пазара, там са им много хубави зеленчуците. Фризера ни е малък, три чекмеджета, апартамента и той е малък, та няма място за истинско правене на зимнина. Слагаме за дребосъчковците някой и друг компот, затваряме камби и на терасата ММ зарежда бидона за киселото зеле, с което блока и махалата са го признали за майстор и все му поръчват. Много е горд от това.
Фрау, желая на детенцето бързо да си намери приятели в новата градинка. Малката кога е рожденичка?
Спирам с писането, че старците-разбойници ме викат.
Чао и хубав ден на всички!

# 197
  • София
Тетке, твоя мъж всичко умее - евала!
На въпроса на Фло ще си замълча, че да не урочасам работата. От толкова много кортикостероид вече на човек не мязам, дано да почне организма да се отърсва от всички лекарства, дето му ги внесох.
Яжке, слагай кал, щом я понасяш, на мен  ми е гадна, и не можах да се възползвам...
Фрау, щом ви е хубав пазара дали нямаш желание да направиш някоя снимчица, та и ние да оплакнем око за китки?
При нас мъглата се вдигна и вече е слънчево и свежо времето.
Айде, със здраве!

# 198
  • София
От трите-млада,здрава и красива,вече се сбъдна четврртото-смръдлива.Много гадно мирише пустата кал.И миризмата не изчезва след къпане.Сега съм на луга,а след обяд ще отидем и до моренцето.

# 199
Ей, хора, на разходка съм с кучето и пия кафе на слънчице!
Яжка, ние много харесваме Поморие и бяхме решили да се мажем с кал, защото имаме нужда. Е, отидохме, ММ поогледа наоколо и намазаните и рече Не. Не можело така да се клепа. Предпочитал плажа. Не пожела поне мен да намаже. Суетник с болежки. Щял да си ги търпи.
Докато пишех ми звъннаха и разходката приключи...

# 200
Ааа, бях на пазара аз, рано- рано. Задоволих се с един букет рози. Другия път ще снимам. Сега се опънах на дивана и почивам.

# 201
  • Кубрат/ Пишурка
Бре! Изчетох ви! Цели 4 страници!
Изпуснала съм РД на Ани. Айша, преди всичко да ти е жива и здрава!
Лунно цвете, честита нова служба. Щом са те назначили за зам.директор е добре! Моля те не ставай директор! Нали си чувала приказката, че най - добрият учител става заместник, а този, който не става за учител става директор Stuck Out Tongue Winking Eye
Фло да ти се оплача. Днес разбрах, че държавните зъби трябва да ги отложа за след Нова година. Оказа се, че в нашия Голям град е останал само един зъботехник, който ще е зает и е предупредил зъболекарите да не му пращат заявки. Моята предположи, че сигурно ще работи само на частно, защото тогава взима двойно. И следващата година щял да вдигне цените на 200 лв на протеза по ЗК. Каза да спестя 400 до ттогава:imp: Иначе ми извади два долни отпред, че мърдаха доста. И сега няма да кажа колко ми останаха. Joy

# 202
  • някъде другаде
Да ви нагледам. Бях на танци тази вечер. Отрази ми се добре.
Янче , много неприятно.
Тетка , какво се случи , че ти прекъснаха разходката?
Боряна , аз спанак си режа и в салата.
Ще изгледам Игри на волята и ще лягам.
Лека и спокойна нощ ви желая!

# 203
То става с пресен, сега не става, ще правя баница ,но бях заета тези дни доста.
Яне , върви на Луковит, ако и на попара да си. Като няма да стане скоро зъбното оправяне. Да не съжаляваш един ден.

# 204
  • София
Нахлуха, превзеха ни с викове за акепи.
Но баба е печена и подготвена със заготовки - за минути ги сервира.
Сега си ги хапват, пийват безлактозно мляко и са спокойни.
Първолака не ще на у-ще, не бил подготвен, иска си пак на градината - там е хубаво, пък!

# 205
Оф, уж бяха приключили с копаенето по нашата улица, ама не.
 До нас има една къща, дето сега не живее никой. Съседите починаха. Имат двама сина, които не са идвали от години. Единият е в Англия, но другият е  в София. Не стъпват! Майка им беше инвалид в количка, но дворът ѝ беше за чудо и приказ. Сега е жалка картинка. Та, като нямаше кой да отключи портата, за да ги свържат с уличния водопровод, майсторите изкопаха  трап до оградата, затапиха им тръбите и го зариха. Е, да, ама днес една съседка забелязала, че е избила вода. Обадила се до общината и пак ще има копаене и прахоляк. Започва се ремонт на ремонта
Днес с кучо сме сами и си сготвих една много любима бабина гозба. Проста, бърза, лесна, вкусна - пържени с масло чушки и малко сирене. Отопих цял тиган Кучо си дояжда пилешките дробчета, че утре може да го приберат.
Лека нощ от нас.

# 206
Баща ми е в болница, все още не знам ще ми разрешат ли да съм придружител. Стиснете палчетата да се оправи.

# 207
  • някъде другаде
Добро утро!
Станала съм рано , че съм на екскурзия до с.Златолист и Рилския манастир. Снощи заспах чак след 12.30 и сега ми се спи , но се разсънвам с кафето.
Тетка , стискам палци. Дано закрепят татко ти.
Хубав и спокоен ден ви желая.

# 208
Добро утро, Тони! Да си изкараш хубаво и да качиш снимки!
Аз сега ще лягам. Приеха татко в интензивното, не разрешават придружител, въпреки че е с ТЕЛК с такъв. Много ми е тягостно и за това, че няма да имам връзка с него. Само справка по телефона в определен час. Дано бързо да се възстанови! Heart

# 209

„Утрото е времето, когато душата е най-близо до тишината и чистотата на света. Събуди се с мисъл за добро, и ще усетиш как целият ден се изпълва с хармония и радост.“

Добро утро Coffee

Тук сутринта леко преваля - казват, че по обед ще пекне слънчице. Вчера плажа беше следобед, да видим днес как ще бъде.
Тетка, стискам палци да се закрепи татко ти Hands Plus1
Тони, хубава дестинация - лек път и приятно изкарване!

Хубав и спокоен ден баболинки Heart

Общи условия

Активация на акаунт