КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 608
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
  • Вила Великула
Добро утро,
Тетка, стискам палци да закрепят татко ти.
Ние от вчера на обяд нямаме вода и никой няма информация защо. Звънях преди час да питам в централата на ВиК и ми казаха, че не знаят за авария и щели да предадат. Напълнила съм кофи с вода от кладенеца, ама не си е работа.

# 211
Добро утро!
Наспах се добре на селски въздух.

Тетка, какво стана?
Дано бързо се възстанови и да си спокойна.

# 212
  • София
Добро утро!
Тетка,дано закрепят татко ти.В интензивното не допускат придружители.
Тони,приятна разходка.Там сега е топло и прекрасно.
При нас днес е слънчево от рано.Сега пием кафе и после кал,луга,магнит,ток и плаж.Снощи бяхме на концерт на Уикеда.Тази вечер пак ще има,но не знам на кого.Да ви кажа,че съм изненадана от калта.Дано не се заблуждавам,но скърцам и пукам по-малко.
Хубав ден!

# 213
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, вече от вкъщи.
ТЕТКА, дано да го стабилизират и да се успокоиш. Много ти дойде 🤗
ПИПИ, най-трудно е, когато няма вода. Дано не е голяма аварията, че в събота и неделя малко по-трудно стават нещата. Дано да се
стегнат и да я отстранят.
ТОНИ, приятно да си изкараш и времето да е слънчево.
ЯЖКА, калта много помага. Не знам дали толкова бързо, но пък при всеки е различно. Сестра ми беше няколко години в Поморие и е много доволна. Дори беше "откраднала" (забранено е да се взима кал) в едно малко шише от мин. вода. Мажеше си шипчето на петата още известно време с нея.
Отивам на пазар с Алекс и щерката. Ще бъде знаменосец на 15-ти в училището и му трябва черен панталон. Стискайте палци да намерим по-бързо.
Хубав, слънчев и спокоен да ви е денят.

# 214
Добър ден, че то утрото минало! Ама кой кога стане, аз преди малко. В 2 нощеска ставах, много ме болеше главата. Пих някакви обезболяващи и си легнах пак в 3, та до 10. Сега си пия кафето и ви чета, свежа като краставица. Вчера напрежението в службата явно ми дойде в повече, щом на Пипи и затворих два пъти-смятай.
Тетка, стискам палци за татко ти, нека е добре, а ти успокой малко топката, че имаш и ,,валерианчета,, за гледане.
Тони, пак си по нашия край, ще минеш покрай Перник, явно ти хареса. То като не се случи 3-та точка от дневния ред и ...Имаме познат американец, който казва: Аз и със самолет не минавам над Тексас. Ама ти си смела.
Пипи, това с водата го играем вече втора година, ако не е хидрофора, сме загинали. Отделно улиците приличат на окопи, всеки ден гадаем откъде да се мине от точка А до точка Б.
Водният цикъл на градО няма завършване.
Яжка и Макавели, завиждам ви за късното моренце. Сега слънцето е разкош. А калта на Поморие наистина помага, въпреки ужасната смрад. Голямото лъФи е доволно, имаше проблем след едно падане със ски и няколко години ходихме там заради него. Това беше преди  ,, нашия хотел,,.
ПИятелят от вчера е футболист на Славия. Няма вече Левски, няма ЦСКА. Тръгна с голям ентусиазъм, да видим до кога. Може пък да отглеждаме новия Стоичков, знам ли...Като играят вкъщи на двора и топката влезе в неговата врата, голът се отменя веднага. Премества вратата и много убедено казва  "  Тоя гол не е гол " . Няма дебати по въпроса, всички се съгласяват, иначе срещата приключва.
Малини, написах цял роман! Ама като няма време през седмицата... На всички желая хубав ден, където и да сте и каквото и да правите!

# 215
  • София
Тетке, стискам палци за баща ти!
Пипи, дано скоро пуснат водата!
Ениса, опасен е малкия лъфи! С него не може да се спори!
Тони, приятна екскурзия, нали знаеш, че чакаме снимки!
Яжка, супер! Бързо се подобри, значи догодина пак!
Изчезвам, че робота изчисти и трябва да го обслужвам.

# 216
Добър ден! От всичко - малкият лъфи  е готов за национал по футбол, винаги ще бият, сега всеки ги бие. Да го вземат от сега, стратегия та дрънка.
 Много важно е да се научи да губи, но е малък още за този урок.
 Продължаваме напред дето се вика, работа да искаш, аз бавно, да стигна далеч, нали така беше.
 Тетка, стискам палци ,друго не може.

# 217
Тетка, стискам палци за баща ти!
Ходихме да пазаруваме, това така ме измори, че се опънах пак на дивана. За след обяд имам други задачи за вършене.

# 218
  • Вила Великула
Нали знаете като викаш Неволята и тя не ти помага, накрая сам си помагаш. Сутринта след няколко телефонни разговори и грам заинтересованост навсякъде, включително на нашия кметски наместник, запалих колата и отидох до града. Взех две бидончета с канелки и са заредени до мивките. Писах на кмета на града и той ми върна обаждане веднага. Знае, че съм куче и като захапя кокала няма пускане. Обясни ми човека какъв е проблема и, че от ВиК на Перник са му обещали утре да дойдат да отстранят аварията. А дано. Поне сега не тънем в догадки.

# 219
Добър ден маНдами!
Тетке, започвам с голяма прегръдка за теб и стиснати палчета! Kissing Heart  Дано го стабилизират и се оправи татко ти!
Танче, как сте? Гуш и за теб Kissing Heart
Тони, приятна разходка!
Мамси, намерихте ли панталон?
Айша, как са мрънчовците, и двата дни ли ще сте на спагети Simple Smile
На морските момичета пожелавам слънце! Яжка, ние посетихме музея на солта в Поморие. Един мъж много интересни неща ни разказа и ни обясни защо няма смисъл от 3-4 процедури с кал, трябвало да са над 10, за да имало ефект. Ако имате време и възможност отидете, интересно е.
На нас днес ни  доставиха пелетите и зимата е уредена. Най сетне ще се кротна, че до сега все тантонех. Друг път още м.Юни свършваме тази работа, а тая година нещо се омотахме.
Ениса, успех на пИятеля, щом има желание ще станат нещата. Нашия го водят тук в един нов клуб. 4-5 деца са като него, ама са толкова мънички, но пък мерака е голяма работа. Оплака ми се обаче, че оная топка не е като неговите топки и много тежка била Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 06:51 от kasss

# 220
Маймунки малки чаровни, бързо порастват и  не е същото.
 Яжке,  цапай се с кал, колкото може повече, нека има ефект, да търчиш после. Айша,  за теб нямам думи.
 Дървата ни са прибрани. Лютениците и те, остава да заваря последната ,но чакат завъртане на бурканите ,че съм слаба у ръцете вече и това не го рискувам, то  да не дърпам дявола, пак може ,но нека не съм виновна аз. Много труд и пари са.

Свърших това - онова ,сега се чудя дали да полегна като Тудора...

# 221
  • в сърцата на любимите ми хора
КАССС, голям сладур е малкият футболист. Да му изяде човек бузките!
Купихме панталон, готови сме за първия учебен ден. Ходи всеки ден на репетиции и само мрънка 🙂.
Момичета, към 22 септември дали ще има още консервни домати?
По-рано няма как да стане, а ми се иска да затворя някое и друго шише за готвене.

# 222
  • София
Привет, дружки.
Прибрахме се от село и веднага бях включена в графика. Малката внучка от днес започва курсовете по БЕЛ и Математика, нали е седмокласничка и без курсове няма как да стане. След курса я закарах на рожден ден на приятелката й. После ще отида да я прибера.
ТЕТКЕ и от мен стиснати палци за татко ти, дано да го потегнат, а за теб - прегръдки и дръж се!
ЯНЧЕ, що не отидеш в Русе да те озъбят? Много време е до след Новата година. Ще се измъчиш.
ЕНИСА, славистите трябва да черпят. Сдобили са се с истинска фурия. Да му мислят противниковите отбори...
КАССС, я колко е сериозен вашия футболист! Сладурче!
ТОНИ, весело да си изкараш.
БОРЯНЧИЦЕ, подсещаш ме и аз да направя моята мързелива лютеница. Трябва да снабдя материала. Миналата година я правих за пръв път и много се хареса.
ПИПИ, дано ремонтът приключи за един ден.
ФРАУ ДАНА, ти правиш ли някаква зимнина или залагаш на готовите буркани?
МЕРИАН, доволна съм от отговора ти. Сменям темата - да си говорим за ...все ще измислим за какво. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, баба ураган си ти. Ще ходиш ли да изпратиш ученика? Нещо съм обещала на Мрънч, кажи за кога да съм готова.
МАМСИ, стегнахте ли внука? Красавец е той, става за знаменосец!
РАНЕЛА, кога ще се видим? Приготвила съм ти прежди, вади иглите. Grinning
МАКАВЕЛИ, до кога ще се плацикате на морето?
ЯЖКЕ, дано да имаш полза от плескането с кал. Сигурно добре си прекарвате с щерката.
ТАНУ, насадих си ирисите. Обадих се на ДИДИА, но за сега няма възможност да се разправя с китки. Дадох няколко и на съседката. Полях ги и напролет ще ги чакам да цъфнат.
И аз като Тудора съм полегнала, ама никой не ме пожелава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
Тетка, стискам палци!
Цял следобед се занимавам с една подправка за готвене - моркови, чушки и домати, смляни на едро с чопър. То, да речеш, че е нещо много, не е - 16 бебешки бурканчета, ама знаете, че си е врътнЯ. И сега, по примера на ФрауДанна, съм се хоризонтирала на диванчето и "медитирам" пред телевизора и лаптопа

Дописвам, че се наложи набързо да оставя медитирането заради една съседка.
Касс, футболистчето е голям сладур!
Ениса, а вашият е баш стратег!
Фло, ще показваш ириси на пролет. Някоя година цъфтят и на есен.
Пипи, дано е малка повредата, че да не стане като при нас. Добре, че ние сме с хидрофор, но съседите май и утре няма да имат вода.
Морските момичета, да се приберете ремонтирарани и с топло в джобовете за зимата.
Тони, весело пътешествие за теб!
Ставам, че сега кучо иска на двора. Да не ми сервира нещо "ароматно" в хола

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 18:43 от тану

# 224
Винен кебап и ориз, не ставало без ориз.
 Бурканите извадени да се охлаждат.  Мислех едно люто с грозде, малки камбички, питам да обера гроздето без семки, отговор - то свърши и голямо питане къде е главината , изял го. Не ми се чопли зърна от семки , отлага се това. Мислех че съм приключила, но не , за дюли мислих дали  или, а шефът иска още лютивка ,но не толкова люта,  аз не усещам явно рецепторите ги няма за люто.
 Няма свършване  и да, врътня  е Тану , не съм на 3- до 5-, повече  съм навъртяла и съм девет дена осем часа.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 18:05 от Бор_яна

Общи условия

Активация на акаунт