КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 21 878
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Кассс! На Танита кураж! Добре дошла на новата баба!
Тук вали като из ведро. Полегнах на дивана с книжка.

# 61
Момиченце е моята внучка. Обича да рисува и е много артистична. Четири е прекрасна възраст.

# 62
Аз още се чудя дали е грешка за празника на КАСС, не ми излиза в клюкарника нищо или не виждам.
 Честито, здраве и дълголетие, хубави неща и по много от тях.
 От пожелания  няма излишни.
 Добре дошла на новата баба, да остане и се впише.
 Танитка,   и при мен беше същото, болката ще отмине, но ставаш психолог  и   е трудно да поддържаш на ниво самочувствието  при такова нещо. Големи драми да се уверим ,че не  е излишен Не ти завиждам, много сили ти трябват и  ти ги пожелавам.

# 63
Борянка, върнах се две години назад в темите - на 8 септември е. Сутринта и във ФБ имаше поздрави. Тя нали беше сватбарка - може да довършват. Днес не се е обаждала.
Танче, силна прегръдка от мен - дано ДС се възстанови по-скоро и ти да си във възможност да му помагаш Heart

# 64
Касс, честита да си! Много здраве, прекрасни години с любими хора и все така очарователна и усмихната! Весел празник!
               aloneIam , добре дошла в нашата групичка. Чувствай се, като у дома си в къщичката ни. Не разбрах от къде си. Как се казва малката принцеса?
              Танче, прегръдка от мен. Дано ДС бързо оздравее, че всичко се трупа на теб.
              Фрау Дана, прати малко дъжд и към нас. Жегата вече ми омръзна и ми се иска малко топъл, есенен дъжд.
              Пипи, и аз съм в същата банка, но превод утре. Само ДСК прави първите преводи. Явно НОИ оперира с нея.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 16:06 от Didia

# 65
Здравейте момичета!
Макавели, Ранела, Пипи, Ениса, Тони, Тетка, Яжке, Мериан, Фрау Дана, Диди, Борянка, Танитка, трогнахте ме с поздравленията, кое от кое по хубави! Много, много благодаря! Разчуствах се, знам, че са от сърцати момичета и ще се сбъднат! Heart  Желая здраве и на вас и скъпите ви хора! Heart

Танитка, голяма прегръдка от мен! Белите бързо стават и лошото бързо идва, но бавно си отива, по важно е да си отиде! Кураж и сили и на теб и на ДС! Heart

Добре дошла на новата баба! aloneIam , от къде си, ако не е тайна? Едното ми внуче е на три и е мъж, каката е на 11.

Аз нещо не мога да се организирам и да оправя прасарника в къщи. Отделно май съм малко и понастинала, но не се давам. След малко ще доприготвя за довечера да седнем с децата да отбележим празника.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 23:14 от kasss

# 66
Сладури сте големи!

# 67
Много сте хубави, кассс!

# 68
  • София
Кас, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие!
Много сте хубави на снимката. Малкия кавалер и каката пораснали от предните снимки.
Добре дошла на новата баба на внучка. Пиши редовно, не ни забравяй!  И аз имам 4годишна - ту е Елза, ту е Ана, а последно е русалка.
Съчувствам на Танита и ДС. Трудно ще е, Боряна го е описала.
Дано предпишат нещо обезболяващо, да не го мъчат.
Макавели, ние сме на обратно - като получи Пл. превод веднага ги прехвърлям при мене. Той е към ТБИ банка и идва съобщение напр. "Кацнаха 20 лв от НОИ" и моментално след това следва "Излетяха 20 лв." . А после отлежават в моята сметка. Иначе плащам всичко с кредитна карта, че с нея имам доп. бонуси. Накрая превеждам в определен ден каквото съм похарчила предния месец.
Мъча се да го науча да оперира със сметки, да плаща онлайн. Не ще и да погледне като обяснявам. Дори пин кода на собствената си сметка не знае.
При нас - нищо интересно. Мотах се днес, издирвах си лекарството за кръвно и го намерих, купувах разни други глупости. От утре - сутринта рехабилитация, а след обяд при ЛЛ за направление за ортопед. Само той можел да предпише още 10 терапии, според физиотерапевтката. Часа за последния вече е резервиран. Писна ми от ходене по доктори. Даже не ми се мисли за моите болежки, дано минат с много ходене.

# 69
  • Кубрат/ Пишурка
Касии, честита да си! Здраве и много щастие! Да си все така лъчезарна и оптимистично настроена! Много сте хубави!
Днес и моята Галя /на Любо /е рожденичка, а и приятелят ми от Донецк. Абе, все хубави хора!
Аз взех пенсията и си купих гъбки и 2 бутчета. Наготвих си нещо като лучена яхния с пилешко и гъбки. Стана много вкусно.
Танчеее, мила, как пак нещо лошо! Гушкам те!
Добре дошла на новата баба! Още не мога да осмисля името и как да се обръщам към нея. Но.... дано остане при нас!
Яжка, бях чела някъде, че жени не се допускат на Атонския п-в. Или беше само за манастирите?!
Фло, добре, че всичко е завършило добре!

# 70
  • в сърцата на любимите ми хора
КАССС, честит празник, много здраве и сбъдване на всички желания. Много сте хубави 🤗.
ТАНЧЕ, прегръдка за много кураж. Дано болката да намалее, че всичко на твоята глава се трупа.
ЯНЧЕ, жени не могат да слизат на брега и да посещават манастирите,
но с корабче правят обиколки около брега и е много красиво.
Утре постъпвам в болница за поредни изследвания. Да видим какво ще ми открият този път 🤔.
ТЕТКА, вие съвсем ли не можете да оставите старците разбойници поне за час-два сами?
Моята банка не си дава зор с пенсиите, особено ако 7-мо число се пада в почивен ден, като сега. Утре по обяд може и да ги преведат.
Добре дошла, АЛОНЕЛАМ. Дано ти хареса при нас и да останеш. От къде си?
Оставям ви, че ще правя за вечеря баница. И багаж трябва да оправям, а и за утре нов да стягам.

# 71
Кассс, сладури сте всички Simple Smile Май като гледам и малка снаха е на път или така ми се струва? Малкия бонбон много чаровен с папионката. Весела вечер с любимите ти хора!
Янче, живи и здрави да са и твоите рожденници!
Явно ДСК и НОИ са тандем щом още в 00,00 ч на 7-мо число всеки месец има преводи по сметките Smirk Дано дълги години да сме във възможност да ги получаваме.
Айша, само ЛЛ ли дава направление за физиотерапия за ортопедични проблеми. Не би ли трябвало да е ортопед? Питам защото сега съм си взела направление за ортопед заради протокол за ортопедични обувки. Искам да направя и физиотерапия заради коленете и се питам кой би ми дал. Чак след 10-тина дни ще мога да отида и тогава ще видим кой какво.
Пипи, все се каня да ти кажа по проблема ми с НАП. Тогава като получихме писмата с ММ за по-късно подадените дан.декларации, отидохме на място - съставиха ни веднага акт за нарушение и ни го връчиха. Ние бяхме подготвили възраженията и веднага ги пуснахме. От тогава нищо не последва от тяхна страна до сега ...
Мамси, дано има резултат от изследванията и открият каква е причината за неразположенията ти Hands Plus1

Спокойна вечер момичета

# 72
  • Вила Великула
Добре дошла на новата баба. Кажи как да те наричаме за по-кратко?
Танче, хиляди прегръдки и кураж. ДС е смел и упорит и вярвам, че като отмине шока бързо ще се оправи. ММ също преди години си отряза два пръста на циркуляр. Сега след като всичко зарастна, единственият проблем е, че зимата му мръзнат, заради оросяването. Естетически вече не му прави впечатление. Вдъхвай му кураж.
Макавели,  имаш ли ПИК код на НАП за да провериш дали нещо са ви начислили като глоба, лихва и т.н. Ако няма нищо значи всичко е приключило. Ако има-обади ми се, за да видим какво да направим.

# 73
За Танита - може да влезе през ФБ, няма страшно от това и ще може да споделя ,че  е  трудно да се преглъща. Върнах спомените, на мъжа ми бе здрав палеца и кутрето беше пришито, другите - нямаше как ,макар да ги носих в пликове,  първия с лед, във него пръстите. Свиква се , но минава доста време  и се хабят доста нерви.

# 74
И аз да приветствам новата баба с добре дошла.

Аз, като последна до сега, ще й кажа, че тук е уютно и приятно. Бавно и по малко опознавам обитаващите къщичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт