КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 20 498
  • 720
  •   1
Отговори
# 45

Май си имаме рожденичка днес - ФБ я издаде, а и се върнах назад в темите да се проверя Simple Smile

Кассс, да си жива и здрава, да се радваш на деца и внуци дълги и щастливи години и да имаш безоблачно небе над себе си! Весел празник Heart

# 46
Има ли именнички днес в нашата къща?

Кассс,
Бъди здрава.
Намирай вдъхновение във всеки ден и в малките неща, които да ти носят щастие, усмивки и трепети.
Намисли си нещо хубаво и духни свещичките на тортата Simple Smile

# 47
  • Вила Великула
Добро утро, хубав ден е днес, щом едно усмихнато момиче от нашата къщичка е рожденничка. Кассс, да си много здрава, все така позитивна и много обичана.
Говорите за катерене - явно е на мода. Вики ходи и тя на катерене, освен на тенис.
Макавели, явно твоята банка са от бързите. Аз имам инвалидна пенсия, но още не съм я получила. Сметката ми е в Уникредит.
Клечи, твоето лято беше май много хубаво и емоционално. Радвам ти се.
Мамси, така е - всяко хубаво нещо свършва, но остават приятните спомени. А ще има и пак.
Тетка, никак не ти е лесно. Твоите старци разбойници изведнъж ли се влошиха - след рождения ден на татко ти? Нали само той имаше тогава проблем, защо и двамата така клекнаха? Трудно е, минах макар и за кратко през това и с баща ми /той слава богу не беше болен, но много изискваше и мрънкаше/ и майка ми /запознати сте със събитията/.

# 48
Добър ден и ЧРД на едно слънчево момиче! Касс, бъди здрава, много обичана и се радвай на прекрасното си семейство! Wine Glass
Нищо ново при мен,  моткане вкъщи,  малко приказки с приятелки след обяд, очаквам ги на кафе,  ще развъртя и ютията за утре, абе лежерно и мързеливо. Не ми се случва често, та се радвам на възможността.
На всички вас хубав ден!

# 49
  • някъде другаде
Kас , честит рожден ден! Здрава , щастлива и обичана бъди. Дълги години да се радваш на деца и внуци!
Купих зеленчуци. Сега печа чушките и ще полегна.

# 50
Кассс, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и обичана!

Изпратих ММ да купува чушки. Ще правим пълнени и за нас, и за децата, за да имат сготвено като си дойдат.
Да ви се похваля, че днес си имахме отмяна за старците-разбойници за 40 минути и двамцата с ММ ходихме наблизо да пием кафе Simple Smile. Разкош!

# 51
  • София
Честит рожден ден,Касси! Бъди здрава,щастлива и много обичана! Радвай с топлата си усмивка хората около теб!

# 52
Здравейте,
Харесвате ми и бих искала да се включа във вашия клуб. Баба съм на внуче на четири годинки. Какви са условията да участвам в готината ви група.

# 53
  • София
Касс, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обгрижвана, късметлийка! Весел празник!
Фло, ти си като корпуса за бързо реагиране! Важно е човек да има близки в различни райони на България. Не се знае кога и къде ще ти потрябва помощ.
Ние така една вечер след сватба в Карлово ще пътуваме за морето. Още не бяха пуснали магистрала Тракия. На село Венец закъсахме, че и се стъмни. Добре, че в Сливен имахме близки, които реагираха, на фенерчета отремонтираха колата и продължихме.
Тетке, открадвайте си такива моменти.
Айде, нова баба! Да е добре дошла! Членския внос за допускане в темата е да разкажеш виц, alonelam.

# 54
Здрасти, Галка!
Радвам се, че си на точното място!
Сподели за себе си няколко думи и
един виц
Добре дошла!

# 55
Добре дошла при нас aloneIam - щом искаш да се присъединиш към нас сигурно вече си усетила колко сме готини.
Разкажи ни за себе си, а "входа" в клуба е да ни разкажеш хубав виц - давай!

# 56
- Мамо, ела да ме вземеш! Не мога да си играя повече с тези деца!
- А бе я се стегни! Това са твоите деца!

# 57
Добре дошла на новата баба! Много добър и тематичен "членски внос" за темата Simple Smile
Момченце или момиченце е внучето? На тази възраст са ми много сладки (не, че и на другите не са ми сладки, но на 4 са се "очовечили" и започват с въпросите Wink

# 58
  • София
Касс,пиша по молба на Танита.Честити ти РД и ти желае много здраве,щастие,обич и благополучие!
Танита след като е изпратила внуците е чела темата,но не е успяла да пише,защото е излязла от профила си и не може да се оправи без помощ.По-лошото е,че има проблеми с ДС.Нали го знаете какъв е работен,не се спира дори заради възрастта си и преди 2 дни си е отрязал няколко пръста на дясната ръка с циркуляр.Сега ръката му е гипсирана,боли го и не може да се обслужва.Танчето му е под ръка,та е все около него.Вместо да и минат болежките,те се увеличават.
  Добре дошла aloneIam! Кажи от къде си,с какво се занимаващ и разкажи за внучето!

# 59
Ай, Танитка, ако ни четеш, силни прегръдки! Ужасна неприятност ви е сполетяла, сили и кураж, максимално възстановяване Heart

Общи условия

Активация на акаунт