КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 21 898
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Касс, успях да ви видя. Много сте хубави. Чудесно семейство. Бъдете живи и здрави и все така усмихнати. Flowers Four Leaf Clover
             Айша, ТМ проходи ли вече? Как са мрънчовците? Не бяха ли по празниците при вас?
             Макавели, НОИ ползва банка "ДСК" и от там тръгват всички преводи. На тези, които ползват ДСК се превеждат сумите, а другите се отправят към различните банки и ... всяка превежда в първия работен ден. Няма как друга банка получила средствата в 00 часа на 7-ми да направи превод в неработен ден. Би трябвало да е автоматизирано, но не е.

# 76
  • някъде другаде
Кас , много сте хубави. Весело да си изкарате тази вечер.
aloneIam , добре дошла. И аз съм сравнително от скоро. Бях с момичетата на Златоград. Изкарах си прекрасно. На 6 бяхме на гости на Ениса. Отново си изкарахме чудесно.
От утре на работа , а сега ви пожелавам лека нощ.

# 77
Мамси, успешни изследвания утре!
За моите старци-разбойници - след инсулта баща ми не можеше да става от леглото, но можеше да се надигне, макар и трудно, до седнала странично позиция. Сега и това не може, трябва му помощ, като за някои неща си трябва мъжка сила. Мама се крепи и щъка от стаята до тоалетната и хола, но въпреки парапетите, които сложихме понякога трябва да я водя за ръка. И така сме 24/7 вече. Преди сутрин разхождах кучето и водехме внучето и те бяха около час и половина сами. Сега не става.

# 78
  • София
Макавели, за ортопеда - питай, не се ръководи от моите писаници.
Нашето е друго - счупен крак, махане на гипса и първата рехабилитация е с направление от ЛЛ. Иначе го препоръча шефа на отделението след снимка, но не написа точно какво да се прави. Физиотерапевтката е много нерешителна и в петък ме прати обратно в отделението да  намеря д-р, който да напише точно какво. Тя, милата не знаела - ама знае защо е там.... После пък се притесни да не би да я счетат за много нахална.
След като от отделението и дадоха указания какво да му правят 10 пъти, тя реши, че трябват още 10. Но за тях иска направление само от ортопед. А за ортопеда трябва направление от ЛЛ. Понеже действието се развива в една болница, но тя не смее да контактува с колегите си. Имам известни подозрения защо е това разкарване по етажите...
И ако съм работеща май трябва да напусна за да проходи бившия гипсиран. Ясно е, че самия пациент няма как да се оправи куцукайки.
Ортопедични обувки ми се полагат - с плоскостъпие съм по рождение. Отскоро знам, че ги дават, но и с това не ми се занимава. Предпочитам вместо да вися пред кабинетите да си премеря и купя каквото си харесам. Майната им на спестените малко пари, нервите са ми по-ценни.

# 79
  • София
Един ден не ви нагледах и какво ли не се е случило...
КАССС, здрава и благословена да си. Все така жизнена, всеотдайна, усмихната! Благодаря за споделените снимки. Гледах ви и ви се радвах. Най-пораснали са децата, а вие сте си все такива, както си ви знам. Grinning
ТАНИТКА, много лошо ви е сполетяло. Давай му кураж и  успокоявай ДС. Ще се наложи и обезболяващи да даваш. За теб прегръдки, миличка Hug
АЛОНЕЛАМ, добре дошла! Flowers Rose Попаднала си точно в десятлата - т.е. на точното място. Кой разбира, при нас се спира, а сериозните и тези, които искат да се забавляват, да имат местенце за споделяне на радости и тревоги, да намерят нови приятелки, да научат разни неща ( все полезни), с топ не можеш да ги поместиш. Остават в къщичката и си заемат мястото. А място има за всички, които ни избраха и пожелаха. Grinning Чудя се как да те наричам на галено.  GrinningДаже обърнах името ти наобратно. Ти кажи как . Виж, че много се интересуваме от къде си. Ако си столичанка, веднага ще свирим сбор и ще се съберем на среща. Ако си от страната, пак не е проблем да се запознаем. Работеща баба ли си или баба пенсионерка? Засипахме те с въпроси. Когато можеш разкажи ни за себе си. А вицът ти е трепач! Нали разбра, че си вече една от нас? Grinning
МАМСИ, стискам палци! Обаждай се, ако имаш възможност.
ТЕТКЕ, е голяма отпуска са ви дали - цели 40 мин. А хич?
ТОНИ, трогна ме с готовността да ми помогнеш снощи. Благодаря ти, мила! Ще те поздравя с песен след малко.
Е, този път ме разбихте и няма да мога да ви коментирам една по една. Изсипвам чувала с прегръдките и всяка да си вземе по колкото може да носи!!!  Hug Hug Hug
След малко ще отида да посрещам щерката и децата.
После може пак да ви нагледам.
Отивам да намеря Васил Найденов и Стефан Димитров, та да изпеят една песен на ТОНИ. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 21:00 от Flo 51

# 80
КАС, честит рожден ден!
Здрава, щастлива, обичана!
Хубав празник!

# 81
  • някъде другаде
Фло , благодаря. Много е хубава песента.
Тахитка , прегридки и от мен. Бързо да минава на ТМ.

# 82
Честит рожден ден, Касс!
Бъди здрава и  все така готина!
Много хубави моменти да имаш с приятели и близките ти хора!

Добре дошла на новата баба!
Да и е уютно в къщичката ни!

# 83
Касс, честит рожден ден!

# 84
  • София
Ето ме пак при вас.
Рециклирах набързо едно много голямо пиле - половината го сготвих с грах, а другата половина с картофи. Вкусно стана.
Сега чакам щерката да се обади, че наближават. Очаква се да пристигнат около полунощ. На Кресна е станала катастрофа, та това ги е забавило с около час и половина.
Сега да ви предам новини от бат'Павли. Заварих ги в градината, на шарена сянка. Той на кафе, а ГЪБКАТА похапваше локум. Знам, че тя много го обича. Онзи ден е имало в Раднево празник на града, та са се разходили до там и са се запасили. Говорех на високоговорител и чувах как се смее. Разказвах за нашите разходки до наше село, до Перник и за предстоящата среща в Луковит. Павел каза, че става все по-добре, вчера са идвали с бебето и тя го е гушкала. Каза ми още, че наближава деня, в който ще се появи в темата, макар и само с няколко думи. И на това сме съгласни и ще се радваме много. На финала поръчах на Павката да я целуне 30 пъти, от всяка една от нас по целувка. Е тогава вече много се смя нашето момиче. Приятно ми беше, че я чувах.
Утре пак ще поемам към село. Ще взема и вуйна ми за 3 - 4 дни, малко да я разнообразя. Ромео ме чака с нетърпение, за ритуалното бране на първия узрял домат. За сега е само един. Да се надявам, че до Коледа ще узреят и останалите. Smiling Imp Утре имам разговор с поредния майстор за ремонта на покрива. А стиснете палци, морето да се подкваси, че иначе работата отива на развод. Stuck Out Tongue Winking Eye
И на финала - обичам ви до никъде и повече от повече!
След малко влизам в ролята на рейнджър от корпуса за бързо реагиране.

# 85
  • някъде другаде
Добро утро!
Едва станах , много ми се спи. Снощи трудно заспах и се будих почти през час. Днес на работа.
Фло , нямаш умора. Как успяваш? Радвам се за Гъбката. Дано скоро се появи в темата , та макар и с няколко думи.
Тану , Клечи , много сте телеграфни.
Мамси , днес стискам палци да са добри изследванията ти.
Хубав ден!

# 86
Добро утро!
И аз като Тони... Спи ми се. Не спах добре.
А трябва да се стягам за работа....
Офисна Simple Smile

Хубав ден, баболини!

# 87
  • Вила Великула
Добро утро - и аз да се наредя сред редиците на ранобудните. Станах преди половин час, но съм спала само 4 часа. Трудно заспах, а Вики от рано-рано ме събуди, че я боли корема. Дадох и хапченце за корем и сега спи. След малко ще я будя, че тръгваме към София. Ще я предам за 2 дни и после пак ще дойде за кратко и след това - училище.
Славно лято си изкара, а на мен ми се стопиха лагерите покрай нея и всички други проблеми това лято.
Много се радвам за Гъбката. Само си мисля дали след толкова време ще може да се ориентира за новата ни тема? Може би трябва да и се изпрати линк, за да влезе по-лесно. Чакам я с нетърпение.
Мамси, успех днес. Утре и ММ ще прави същото - влиза отново за няколко дни в болница за изследвания.
Хайде оставям ви, че да се приготвям. Спокойна  и слънчева седмица ви желая.

# 88
  • София
Добро утро от тръстиката. Луд умора нЕма. По закона на Мърфи една 20 годишна коронка решила да се отлепи точно снощи, та пациентката приплака и сутринта рано, рано долетях.
Сега се прибирам, товаря багажа, отивам да взема вуйна ми и потегляме. Ромео вече размита за нас.
Пожелавам ви хубав ден!
Днес е 9.септември. За някои празник, за други не. Кой както го чувства!

# 89

"Бъдете добронамерени. Раздавайте, за да имате."
Петър Димков

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Не съм от ранобудните от известно време насам - не само защото съм в къщи. Нощем се будя и забавлявам по няколко пъти, заспивам на пресекулки към сутринта.
Е, ще се класирам за второто кафе.
Радвам се много за Гъбка - лека-полека ще се възстанови. Много търпение и спокойствие са необходими - ще се случат нещата и тук ще се появи.
Фло, ти си "многоръкия Шива" - успяваш да огрееш навсякъде. Да ви е вкусна салатката макар и с един домат ама собствен. И да не пропуснете ракийката, че без нея е "отровен" - така ни беше казала една лелка на пазара като си купувахме домати Smirk
На Мамси и съпруга на Пипи стискам палци да са успешни изследванията Hands Plus1
Който каквото празнува - да му е приятно и щастливо Flowers Hibiscus

На всички - спокоен и успешен ден Heart и

Общи условия

Активация на акаунт