КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 12 171
  • 505
  •   3
Отговори
# 480
  • Вила Великула
Добро утро и честит празник.
Тази нощ имаше земетресение тук. Усетихме го, но беше кратко. 5 по Рихнер не е шега. Предния път като бяхме в Атина пак имаше земетресение.
Закусваме и пием кафе и след малко стягаме багажа. Ще си напазаруваме любимия супермаркет тук и към Б-я.

# 481
Обещаното от вчера

Да попитам. Къде в центъра на София има магазин кинкалерия?

# 482
  • София
Зависима или независима, обичам те, Българио! Честит празник на народа български!

РАНЕЛА, красиви са ботушките! Браво, момиче.  Най-голямата кинкалерия е на Лъвов мост, в магазин Какаду, Почти пред него спират рейсовете идващи от Люлин. С кола не можеш да отидеш, защото там спирането е забранено. Отнесох една глоба веднаж. От Мария Луиза завиваш на дясно по посока сточна гара и след около стотина метра ше го видиш.  В центъра, на ул. Дякон Игнатий ( продължение на Солунска) имаше едно малко магазинче. Много отдавна не съм минавала оттам, та не знам дали все още го има.
Промених си плана за днес. Останах си у дома. Не скучая, работа си имам достатъчно.

# 483
Честит празник, момичета! При нас доста застудя, викам да приготвям зимнината. Blush
Та напазарувах и запретнах ръкави. Направих една тава сладко от сини сливи и завърших първия етап от правенето на домашна пастърма. Сипах си една белгийска биричка засядам пред телевизора. Лек празничен ден!

# 484
  • Вила Великула
Привет от село. Пристигнахме към 15.30. Видяхме се с комшиите набързо докато се върти една пералня. Аз се заех с багаж и покупки. Има неща, които предпочитам да си купя от там. Препарати, прахове, омекотители, един вид дезодорант и др.

# 485
Честит празник, момичета! Поошетах прасарника, ходихме на пазар и денят мина.
Утре пак ще съм служител и баба по съвместяване, пИятелят е със сополи. Уж вече не прави температура, но провали пътуването ни. Ще видим как ще е тази седмица. Надявам се да отървем антибиотика. Радвам се за всички, които пропътуваха и заредиха батериите. Сигурна съм, че сте изкарали чудесно при Жана, въпреки отсъствието на снимков материал. Засега, хубава вечер от мен, може пак да намина.

# 486
  • София
Честит празник!
Ранела, много са хубави бебешките обувчици.
Кинкалерия има на ул. Алабин, на спирката на трамваи 10, 15, 27 към центъра. Прежди, конци, копчета и т.н. След пл. Македония се пада.
По ул. Екзарх Йосиф, в посока Женския пазар също има.
Какаду, споменато от Фло, също.
Зависи и какво търсиш - в левчетата също има разни шивашки неща.
Пипи, ти хвалиш ли се със земетресението? Шегичка, да не се засегнеш.
КАГ, на хубави места си била. Странно ми е, че учениците ходят на доп. уроци от първи клас.
Не могат ли да се справят родителите с материала?
Да не се заричам, че може и за Мрънч да се наложи. Вчера го питам  има ли домашни. Отговора - и да има - аз не знам, значи нямам....
Тетка, как е твоята първолачка? За тебе не питам ...

# 487
Благодаря за информацията за кинкалерии. Трябва да посетя някоя. Търся копчета. Но и да знам какво се предлага.

Прибрах се от селската почивка. И като започнах на градския фронт...Чакам една пералня да свърши, да простра. Да измия банята .. Да се къпя. Имах намерение маникюр да правя, ама май ще е само гланц.

# 488
  • София
Такаааа, не съм била само аз в прасарника. И други баби са се трудили. Прахосмукачката оставих за утре сутрин, ако не ме прихванат лудите след малко да я грабна.  Мислех да се разкрасявам и аз. май ще го отложа  за след няколко дни. Нали съм си природно надарена, няма да се престаравам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде, че май ме обхваща желание да помета, та да не вземе да ми мине. Grinning

# 489
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички българи!
Аз от няколко дена се боря с бойлера. Вчера идва Галена. Днес дойде с Наско към 10. И като се започна.. Оказа се, че бойлерът е най - малкия проблем. Ама зетко със златни ръце! Отне му доста време, но и таблото оправи. Тръгнаха си чак към 15 ч, но вече всичко е наред. Мога да прибера вече ел. кантата. От всичко разбрах само, че дори като махна главния бушон пак имаше ток в апартамента.
Радвам се на всички, които бяха по почивки и срещи. Изкарали сте добре.

# 490
  • София
Янке, много страшно е било това с тока и бойлера. Но дано зетя да го е оправил и да няма проблеми.
Фло, надявам се, че седиш маскирана и се разкрасяваш.

# 491
  • София
АЙША, не позна. Нито съм маскирана, нито съм боядисана. Представи си баба ЯГА на метлата ( в по-модерния вариант - на прахосмукачката). Разкрасяването го отложих за когато имам време.

# 492
  • София
Фло, дайствай като мене - инвестирах в прахосмукачка-робот от Лидл. Вече 5та година Роби чисти, а аз съм маскирана на дивана и се рея в нета.
Следвайте ме за  още полезни  съвети.

# 493
  • Вила Великула
Айша, няма от какво да се засегна. Нося на майтап. Точно като го писах си помислих  че ще ме скъсате от бъзици  че ние предизвикваме земетресенията.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 494
Аиша, че днес е почивен ден ми се изясни чак някъде покрай обяд. Чудех се защо не минава боклучарката и по едно време ми излезе публикация за Независимостта във фейса. Ама как да не се объркам, като и ММ, и голямата щерка, и зетят са на работа.
Аз днес си играх и чистих грозде от семките за стафиди. Разполовявам зърната и ги редя в сушилнята. Имаме едно грозде без семки, но все не се решавам да пробвам с цели зърна.

Общи условия

Активация на акаунт