Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с майчинството и родителството, като здравето на децата, преживяванията на майките, пътуванията в България и срещите на майките. Споделят се лични преживявания и загриженост за здравето на децата. Освен това форумът обхваща различни аспекти на бременността, включително здравословното състояние на бъдещите майки, техните преживявания, проблемите, с които се сблъскват и съвети за справяне с тях. Темите включват също обмен на лични преживявания, съвети за грижа за бебето и справяне със ситуации, свързани с бременност и майчинство.
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
-
Какви са мненията за използването на колан или клин след раждане?
-
Защо кърмата трябва да се съхранява отделно?

. Бях на ЖК преди няколко дни - всичко е наред, само дето се оплаквам от контракции. Знам, че дългите разходки се препоръчват, затова и си ги позволявах. Обаче уви - оказа се, че ми пречат и трябва да престана, защото рискувам бебето да излезе скоро...но пък не мога да престана да ходя...Сега пия сутрин, обед, вечер магнезий. Изобщо не искам бебето да се появява по-рано, защото сме доникъде с ремонта. За следваща ЖК докторката ми иска 2 вагинални контейнера...Никой до сега не е споделял нищо за това!
незнам за първи път ми е! А и другото което не знам е кога се обръща бебето с главата надолу?Я светнете непросвтеното ycu
само така
!
. Аз лично никога не си мълча, а ако някой реши да не разбира от добро лично отварям такава паст, че мога целия свят да погълна с нея - 
всеки само пред себе си гледа. МНОГО ме е яд!
.
а ме е яд, защото ми се искаше да се поразходя из тези прекрасни магазинчета, за които разправяте...но другия път нали ще ходим с мъжлето на концерт на Джордж Майкъл и тогава, шще обикаляме на воля

и весели почивни дни

Аз по принцип съм с много тесни ходила, иначе незнам кво щях да правя...

. Другите активни мами бяха Аntoniast и мама на талисманка Билянка- Zoia Alex. Да ни е жива и здрава и мноооооого да радва мама!!! 

Толкова ми тежи коремът, бебка почва тогава да ме рита и няма заспиване... Снощи заспах от плач
Не мога да открия рецепта за леко спане и това си е... А и краката ми вечер, особено този с разширената вена, ме тормозят много
Та така.. Иначе през деня се чувствам идеално, но да не идва време за спане 

А и си купихме миналата седмица цифров фотоапарат така че сега и аз ще мога да си снимам тумбака и покупките

Засега намерих едни загряващи пластири, които ми помагат на плексита. Вече носих един 24 часа и имах полза за няколко дни. Но от снощи пак се схващам и довечера ще спя с нов.
и че е много добре-1616 гр. и 150 удара на сърчицето си.Другият месец вече ще говорим за секциото.
У нас пада голямо чистене и подреждане, в следствие на което ме скъса кръста,а и контракциите се появиха
И аз съм зле със съня....
На прословутия Беленски баир,където станаха толкова катастрофи,един идиот с мощна кола по нанадолнището реши в последния момент да изпревари 1 ТИР.Кошмарът беше,че ние само видяхме едни блеснали фарове точно срещу нас,аз извиках (реших,че това е края и се хванах за корема) и добре,че моя има бързи реакции и рязко зави надясно в канавката.Не искам да си спомням ужаса и конракциите,които последваха,а беба пощуря от адреналина сигурно.Треперех до Русе.Какъв е тоя народ луд

А къде са останалите три мами, които са били на лекцията?