Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с майчинството и родителството, като здравето на децата, преживяванията на майките, пътуванията в България и срещите на майките. Споделят се лични преживявания и загриженост за здравето на децата. Освен това форумът обхваща различни аспекти на бременността, включително здравословното състояние на бъдещите майки, техните преживявания, проблемите, с които се сблъскват и съвети за справяне с тях. Темите включват също обмен на лични преживявания, съвети за грижа за бебето и справяне със ситуации, свързани с бременност и майчинство.
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
-
Какви са мненията за използването на колан или клин след раждане?
-
Защо кърмата трябва да се съхранява отделно?

.
, а ако го предредиш ...с поглед те е размазал, разколачил и закопал
. Ей такова злобно и дребнаво племе сме си и мисля, че никога тая лошотия няма да изчезне... 

Аз си обучавам заместника и не ми остава много време за форума
Днес дадох сума ти телесни течности за изследвания, дано са наред!

Там вече си прекарахме невероятно,случихме и на прекрасно време,а това което видяхме не може да се опише с думи............
. От там си тръгнахме заедно със Зоя и като се качихме в трамвая за 2 спирки, та да се добера по- бързо до офиса, и ние се сблъскахме с човешкото дебелокожие