Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с майчинството и родителството, като здравето на децата, преживяванията на майките, пътуванията в България и срещите на майките. Споделят се лични преживявания и загриженост за здравето на децата. Освен това форумът обхваща различни аспекти на бременността, включително здравословното състояние на бъдещите майки, техните преживявания, проблемите, с които се сблъскват и съвети за справяне с тях. Темите включват също обмен на лични преживявания, съвети за грижа за бебето и справяне със ситуации, свързани с бременност и майчинство.
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са мненията за маниерите на хората в обществени места?
-
Какви са мненията за използването на колан или клин след раждане?
-
Защо кърмата трябва да се съхранява отделно?
Може би, защото и на мен много често ми идва да крещя заради хорското слабоумие...

Диана пък е с възпалено ухо и по цял ден е в ръцете ми и пеем песнички
Много ми е мъчно, като я боли, дано от утре да е по-добре 
Можем и нии така да правим хихихи
. Чакаме поне 15 минути, прави и една жена пред нас ни попита - защо не минем отпред. Казах й, че не ми е удобно, а тя набра кураж, изръга 2 бабички ( от тая порода, дето са забравили къде е тоалетната у тях - всичкото по лаборатории го носят) и замоли опашката да ни пуснат. ДА е жива и здрава тази женица
) и боцна Оги. Загубено време - СУМАРНО 50 минути
.
. Опашка - 6 човека - пенсионери и една около 50те жена, която беше първа и с гордост се хвалеше, че чакала от 11:30
. Нейсе...дойде докторката, огледа ме хубаво с поглед, видя и детето и каза 4Хайде, който е наред - да влиза"
. Както и да е, влязохме при доктора, той прегледа пишката на Оги, но и му я заголи ( а аз бях фенка на естественото протичане на този процес). естествено последва вой от страна на детето
. Но както и да е.
и сега като излезе посявката -. ще видим коя бактерия го мори и ще я тепаме я с хомеопатия, я с АБ.
. Честно да си представя - бях се изплашила даже
detrixa , бях останала с впечатление, че и теб ще видим днес, но явно по-натам ще е
. Е, коремът ми и без това се прибра бързичко, а и малкият като стана на годинка започнах 3 пъти седмично фитнес, но сега ще си сложа при първа възможност 
Знам, че много спортистки така си поддържат фигурата и затова ще пробвам. Като прибавим и степера, както и факта че живея на 7 етаж и не съм длъжна да ползвам асансьор, смятам да се приведа в ред доста по-бързо от първото си раждане. А, и не смятам това да ми се отрази на кърменето, за онези, които веднага ще кажат, че по-добре да има млекце за бебо, отколкото ние да сме фиданки
, на Зойчето свалям шапка, че държи фронта
лелеее да му се
Гери, кефиш ме, всички нека вземем пример от теб, че да не изпадаме в ситуации като Лъвичката! А ти, Галче, не се оставяй, че кое е по-важно - ти да си добре или какво ще си помислят онези същите трамтараранковци, ххмховците му със ххмховци, не ги е срам, да им се