💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 612
  • 1 189
  •   4
Отговори
# 345
Изненадах се, че не избраха Д-р Петров за капитан. Алекс е ясен.
Но доктора е много добър играч, подготвил се е чисто тактически.
Според мен искаха да го запазят, в случай , че в първата капитанска някой отпада. Не им се рискуваше да го изгубят на толкова ранен етап и затова подхлъзнаха Дино.

# 346
  • София
Войни, войни , войни.... Феноменалнииии....... Grinning

# 347
Хайди,ставайти, ни сти на хотел 😂Трябва да нахранити животнити 😂 Шефката на фермата най-ми харесва

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:40 от araselia

# 348
  • София
Интересно ми е как така двама ще напуснат. Директно формата ли? Най-вероятно. Но защо двама? От племето на последно място или по един от предпоследното и последното племе.
Такова нещо досега не е имало. Или по-скоро осемте жени ще се бият и победителката ще избира кой да си замине. Ама как ще стане самата механика. Или в племената ще проведат бързо гласуване на принципа на директната смърт.

# 349
Според мен ще ходят на блатото...
Тази даскалица изобщо не ми допада или поне това, което е във визитката..

# 350
  • Варна
Страшен клип 🙄

# 351
  • София
Малее тази дето се лъзнала как може да яде водорасли. 🤢
Искаше да пробва момичето. Ама каза, че и те били лъзгави. Joy
Александра пък се сетила кога да се чуди дали ще се справи. Да беше помислила преди да заеме мястото на някой сериозен кандидат. Това не е като да кифлееш на някое кафе.
Доста голяма част са откачалки този сезон, друг път като че ли не е имало такова съсредоточие на особняци. Отсега му бера гайлето на Чикагото къде ще се оглежда на пустия плаж.
Иначе куклената актриса не ме дразни още, изглежда ми жизнерадостна и с лек характер.
Давид направо се простреля в крака социално, не знам на какво разчита и дали мисли изобщо как ще го бъде занапред като соло играч.

# 352
Играе го строга господарка, а не строга учителка..Никак не ми допада това, което дават във визитката.

# 353
Тая щом е за коалиция 100 процента ще влезе Joy

# 354
Тези са невлезли в Ергена кандидатки за слава 😁

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:48 от BaDBluEeYeS

# 355
  • София
Ехаа..много силни две дамски заявки, впечатлих се..

# 356
  • София
Значи тези 8 момичета ще допълнят племената до осем.
Сега са 3х6. Двама напускат (вкъщи или на блатото) и така с новите осем ставам 34 (3х8). Въпросът е как се реши кои да отидат на блатото. След като самите племена няма да участват значи те няма да имат пръст в тази работа. Да видим дали ще се случи най-логичното с оглед на ситуацията. Победителката да посочи, кои двама да изгорят.

# 357
Интересно ми е как така двама ще напуснат. Директно формата ли? Най-вероятно. Но защо двама? От племето на последно място или по един от предпоследното и последното племе.
Такова нещо досега не е имало. Или по-скоро осемте жени ще се бият и победителката ще избира кой да си замине. Ама как ще стане самата механика. Или в племената ще проведат бързо гласуване на принципа на директната смърт.

Предполагам последните две в женската битка ще отпаднат. Докато останалите ще попълнят племената.

# 358
  • София
Кросфитърката изглежда много уверена и силна.
И тя човек на Фифо. Изобщо звездите от сезон 4, Фифо и Гого на колко участници дадоха път и слава във формата. Simple Smile
Трябва да ги позлатят, хаха.
И Мишето също де.

# 359
  • София
Не се притеснявай, позлатили са ги вече. Тези уроци не са безплатни. Лошото , че ако не си цакал кеш при някой от треньорите, ще гледаш игри през крив макарон.

Общи условия

Активация на акаунт