💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 562
  • 1 190
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Аз всеки сезон чакам някоя Мани, но няма друг такъв образ. Joy

# 601
Още в първата игра взеха здравето на повечето участници. Много дълга и тегава игра, която донякъде показа кой до къде е, но и доста изтощи хората. И стратегиите почнаха отрано, преценяват се, без да се познават.

# 602
  • Bayern
Аз всеки сезон чакам някоя Мани, но няма друг такъв образ. Joy

С Мани ( сезон 3) много съм се ядосвала , но и със сълзи съм се смяла. А колко бяха търпеливи всички от нейното племе и цял сезон на гръб си я носеха

# 603
Да оценим епизод 3  
Kликни на картинката.

Значи дотук бяха състезания и то доста изкривени състезания (писахме за измислените правила в движение).
В четвърти епизод за първи път ще видим игра, което е мисля прецедент толкова рано. Обикновено за цял сезон има 2-3 епизода с игри. Дано да са повече този сезон.

# 604
  • Буркина Фасо
на втория ден започнаха да се оплакват от глад като че ли не знаят какво ги очаква.
да го ударят на стачка. може да им предложат и шведска маса.

# 605
на втория ден започнаха да се оплакват от глад като че ли не знаят какво ги очаква.
да го ударят на стачка. може да им предложат и шведска маса.

Де факто още на първия бяха много гладни. При влизането в резиденцията сякаш имаха за цел да имитират влизане след 20 дни на блатото.

Хаха, предишния ти коментар:   Joy
Цитат
за това на жените топките им бяха по-леки.

# 606
Ах, визитките им. Да, на визитка всички са на ниво минимум супергерой на marvel или dc, та да може възхищението от представянето да върви право пропорционално с разочарованието, когато започнат да окапват като круши по терена.
Най- много ми харесва, когато жените с целия си ентусиазъм и спортна злоба кажат, че ей на тях вече мъж няма да им се опре. Мъж не, само майката природа и физическите дадености, генно заложени поради половите ни различия:D

# 607
  • Буркина Фасо
като им дадат да стоят на 1 крак стъпил на малка площ и жените ще са супер герои.

# 608
Не съм показала и един процент, щото това не е моето!

# 609
Сезон 1 си беше незабравим. Само за истински ценители.
Много хора никога няма да го разберат... И не знаят какво са изпуснали.
Освен това сезон 1 и разбира се Юлиян създадоха огромния интерес към предаването. И за мен сезон 1  е най- автентичният и интересен  сезон евър.

Много далеч от автентичен беше първи сезон.Тогава продукцията пипаше толкова грубо, че се виждаше от километри как всичко е нагласено.Смял съм се с глас, когато след като едното племе не можа да си запали огън с търкане, съвсем "случайно" намериха работеща запалка.Гафовете бяха много.

# 610
  • somewhere near the sea
На кого казват пещерняка? Извинявам се предварително Нямам време да ровя визитките.

# 611
На онзи с черния перчем, май Калин беше.

# 612
Смял съм се с глас, когато след като едното племе не можа да си запали огън с търкане, съвсем "случайно" намериха работеща запалка.Гафовете бяха много.

Някой от първи сезон беше казал, че наистина случайно са намерили запалка. Продукцията е била изненадана, че са успели да запалят огън с търкане, преди да се усетят какво реално се е случило.

# 613
  • Stockholm
Сезонът си беше автентичен и натурален до седмицата преди финала, когато продукцията реши да накаже Юлиян и Веско.
А всеки следващ сезон е манипулиран от самото начало.

# 614
  • Буркина Фасо
На кого казват пещерняка? Извинявам се предварително Нямам време да ровя визитките.
на първа страница са всичките участници

Общи условия

Активация на акаунт