💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 365
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 735
Според мен Наталия през повечето време дори не го прави преднамерено. Просто след 20+ години работа в кукления театър си е с професионална деформация. А и засега наистина е забавна жената и се справя в игрите. Просто е удобна мишена за племето си.
Ръждавичка е много силна, но както пишете и вие, самочувствието и е в повече и това ще и изиграе лоша шега.
Павел засега се справя много добре като водещ. Липсват някои от комичните включвания на Димо, но не и пиянското му водене, където едва се разбираше какво говори.

# 736
  • София
Щях да припадна от смях 😁

https://www.facebook.com/share/v/1B2tRyA5cF/

# 737
  • Буркина Фасо
Кукления театър ми е симпатична, но този глас... тръпки ме побиват. Да беше го оставила при куклите...
аз съм с изкривено виждане тогава  Grinning

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:48 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 738
Хахаха...
Много е вярно....

# 739
  • София-Младост
Линкът води към група, на която ако не си член, не виждаш нищо...дайте снимка по-добре.

# 740

Слагайте линкове към публични групи, не затворени.

# 741
  • София
Съжалявам. Нямам представа дали е публична, дали е затворена, просто споделих,. защото ми хареса

# 742
  • София
Продукцията!? Това си струва да се прочете от ония, дето четат, ама им пука на... сценариите (жалко, че драгият зрител няма процент в хонорарите и договорите им - щяха бая да размислят тогава; дори да си пият питиетата от бутилката, зрителите не ги ядем доматьитье с приткитье):
Цитат на: Diavolo link=topic=1812533.msg5019[url=https://bg-mam.ma/p/1812533/50195026
https://bg-mam.ma/p/1812533/50195026[/url]]
Чакалкаста е интересен.
Особено последните 40, 50 минути, където Генчо (той беше гост на Чакала и Ясмин) разнищи продукцията с конкретни факти и случки как са бутали Алекса в сезон 4. Нареди яко и две нагли редакторки. Абе направо брутални неща разказа.
Е, как няма да спечели Алекса. Скандално. 🤐

За линковете из ФБ, ИГ и другаде: почитаеми съфорумци/съфорумнички, ако ще споделяте от там за общ показ тук, приемете, че не всички живеем из тези социални мрежи; благодаря. И скршот върши работа.
За каста (след 3 епизода): Нож с 2 остриета е това да избереш "по-нормални" хора за участници. Понеже, разбира се, няма повсеместен угод в аудиторията. Ако сте го направили (Продукцията!) съзнателно - адмирации от мен (поне; ала и други пишат същото). Въпросът е какво искате от този формат? И каквото - да го заявите по някакъв начин, като очаквания или тематична цел. С правилата е същото - просто кажете някъде, че правилото е правилата да се променят по всяко време и по всякакъв начин за целите на предаването (забавлението), за феърплей с участниците (ще ви разберем) и понеже - ви е навик отколешен.
Дали е дошло времето да спечели жена? В минали сезони имаше достойни жени, които играха обаче с немалко достойни мъже. Тъй че (от мен) - само, ако тъй е решено (знаете къде).

ПП. (няма да правя нов пост; ето какво ми попадна днес:)
„Игри на волята” са като „Дисни”, правят един и същи филм, но винаги има 6-годишни, за които това е най-великата и неочаквана история”, Неделчо в Надкаст.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 17:41 от EmBrother

# 743
Тази година съм фен на сините и зелените, едвам понасям жълтите, червените също не ми допадат! Калин има сериозен потенциал, но всеки път като го видя, ми идва да отида да го среша Grinning

# 744
Според мен Наталия през повечето време дори не го прави преднамерено. Просто след 20+ години работа в кукления театър си е с професионална деформация.

Само на мен ли ми изглежда изкуствена усмивката й? Преиграва във всяко действие на цирка, в който е влязла.
За физическата й подготовка нищо не казвам - справя се добре. Но като емоционално присъствие явно не осъзнава факта, че е много изкуствена и крякаща.

# 745
  • Някъде там...
Докато течеше визитката на Наталия, дъщеря ми, която слушаше с едно ухо, изведнъж каза - това не е ли Дора Изследователката, този глас ми е познат? Позна детето. Laughing
На доктора му се привиждат женски коалиции навсякъде, но можем ли да го виним, след като сме виждали какво се случваше в някои сезони, включително миналогодишния. Човекът обаче хич не го бива да лавира и да действа дипломатично и прикрито. Като слон в стъкларски магазин е.
Доктор Пекин е интересен образ, доста прикрита ми се вижда. Не мога да кажа категорично дали ми е симпатична или не, противоречива ми е за момента. Ветеринарката я харесвам. Общо взето при зелените почти никой не ме дразни засега.
Откровено антипатични са ми почти всички в жълтото племе, без Теодора и Сапунджиева.
При сините дразнител ми е Ръждавичка заради спеченото държане на стара мома, усещам, че ще повлече и Гордиенко, заради коалицията. Мартина ми е безразлична, а останалите са ми забавни. Калин малко вятър го вее на бял кон, там е заради адреналина. Малко ми дава вайб Момчил.

# 746
  • София
Това с променянето на правилата в движение е абсурдно. Нали задачата на продукцията е да тестват препятствоята, да са направени така, че да са трудни, но все пак постижими. Ами който не може да го мине, да има наказание за племето или лично за него. При 3 провала на различни изпитания чао и да вкарват друг участник примерно. Дори смаата нагласа на участниците се променя, ако знаят, че ще променят някое правило и ще им пуснат аванта.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 14:35 от Скарлет*

# 747
  • Буркина Фасо
вероятно участниците знаят за тези промени. за това никой не възразява поне публично.
препяТствията са постижими за едни, и не са - за други.  с кой да се съобрази продукцията?

# 748
  • София
Ами именно, като не са постижими за някои, те ще са ощетени, нали това е идеята на играта - отборите да правят правилна стратегия и като някой не може нещо, да има последствия. Когато променте са обективни и  се казват в началото на играта е окей - примерно това да имат право 1 път да сменят пост.

# 749
  • somewhere near the sea
Опосумът мина преди рекламите.
Беше язовец.

Общи условия

Активация на акаунт