💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 307
  • 1 189
  •   3
Отговори
# 1 170
За Моника си мисля, че са й подшушнали от продукцията да сложи картите на масата...
Да кажа, че в лице ми прилича на певицата Дара.

# 1 171
  • София
Цялата ситуация беше много тъпо представена, без никаква логика. Дали е имало дообясняване зад кадър, не знаем, но Калин пишман стана, да си беше ходил на елиминация по-добре.

Надали е била Оряшкова с Павел, те бяха в различни сезони, да не беше зелената Виктория, с която се надпреварваха кой да отпадне, та накрая им се караха? Grinning

# 1 172
Не разбрах защо Калин не каза на племето, че не са му позволили да избере Наталия. Не вярвам да са му забранили да казва...

Е, как да не е казал??? Даже е било обсъдено. Но какво показват на "драгия зрител" е съвсем друга работа.
А Калин трябваше да прати Сашо Егото, за да постъпи правилно, ама не го е мислил така. Искал да е равнопоставено - жена срещу жена. Не, че на Сашо Егото мъжкото не му е само в размножителните функции, де....

# 1 173
Аааа, ами не съм разбрала, че е казал на племето. Гордиенко тогава защо беснее така?

# 1 174
И този сезон реших да гледам, ама още запомням играчите. Не търся кусури на предаването, единственото което ме дразни, признавам си, е че се върти някакъв бизнес от предните играчи с подготовка на нови. Това за мен е много тъпо, защото стават като марионетки. Вероятно и затова се изтърка предаването. Няма уникални играчи, има подготвени от Фифо, Мифо и подобни индивиди. Както и да е. Снощи, докато гледах битката на новите, разбрах че в края на краищата пак ще победи участникът с най-добро кардио. Добро кардио значи достатъчно кислород за мозъка да мисли и мускулите да се движат.

# 1 175
  • София
Не чух да им е казал, може би не е показано, защото те не отвориха дума за Наталия, но пък силно роптаеха защо не е пратил мъж.

# 1 176
  • София-Младост
Не помня да са му казвали видно, но ми се вижда логично. Наталия беше от сегашните номинирани. Ще я изтърпят още една седмица.

# 1 177

Надали е била Оряшкова с Павел, те бяха в различни сезони, да не беше зелената Виктория, с която се надпреварваха кой да отпадне, та накрая им се караха? Grinning
Да, може и Виктория да е била - а бе помня, че беше бойна мадама, която можеше да го сгъне на две ако поиска Grinning

# 1 178
# 1 179
Не знам как издържат тия момчета на 40 градуса с тениски и с жилетки

# 1 180
Сандъчетата на съвета на осъдените били с дистанционно настройващи се екрани като някакви табелки в Лидъл . Това инфо Генчо от сезон 4 го качи на стори.

# 1 181
Сандъчетата на съвета на осъдените били с дистанционно настройващи се екрани като някакви табелки в Лидъл . Това инфо Генчо от сезон 4 го качи на стори.
Ще е смешно, ако е взел идеята от моите разследвания тук...Но нека чете народа.

# 1 182
  • София
И аз го чух в лайфа на Туньо снощи с Денислава и Виолета. От друг източник.
Ако това е така, ще се окажа прав, че тези кутии на ''късмета'' са абсолютен фалш и продукцията контролриа всичко.

# 1 183
Казано му е и им е казал. Мартина го обясни в След игрите - не е имал право да номинира Наталия, не е можел Ръждавичка, заради анулета и е останала Гордиенко. Искал е тя /Мартина/да се състезава с жена.

Не чух да им е казал, може би не е показано, защото те не отвориха дума за Наталия, но пък силно роптаеха защо не е пратил мъж.

# 1 184
Абсолютно Генчо го е видял оттук, публикувал го е преди 19 часа, а тук се коментираше по време на епизода или малко след него Simple Smile И в Надкаст го коментираха на лайф, тъй като в коментарите им го пишеха.

Общи условия

Активация на акаунт