Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 3 044
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, *Lorena* , предполагам и за бебето за изписване дрехи. А иначе неща като силиконови зърна, помпи итн .... дори незнам дали ще ми трябват и още не съм купувала, но чета, че доста хора носят такива неща

# 61
Доколкото ми казаха на мен - не се носи нищо за бебето освен дрехите за изписването, както и за майката дрехи не - аз козметика при всички случаи ще си нося - в това число и четка и паста за зъби и т.н..

# 62
  • София
Благодаря, *Lorena* , предполагам и за бебето за изписване дрехи. А иначе неща като силиконови зърна, помпи итн .... дори незнам дали ще ми трябват и още не съм купувала, но чета, че доста хора носят такива неща

Силиконови зърна не, но има в аптеката, така че ако имате нужда може акушерката да иде да ви купи или вие да отидете. Помпи има, даже преди 2г ни дадоха код за отстъпка ако искаме да си купим същите от аптеката. Има и стерилизатор във всяка стая, биберони за бебетата. Във всяка стая има повивалник с памперси, мокри кърпички и кремчета за подсичане, резервни дрешки за преобличане за бебето. Нощници, кърпа всичко за вас. Като цяло вземете само основни неща за вас, някакви снаксове и каквото да написали момичетата преди мен. в 36та седмица по време на консултацията за раждането ще получите списък с какво ви е необходимо.

# 63
Мацето, има ли някакви хавлии, макар и тънки като муселинови, ако не искаме да бършем бебето с мокри кърпи, а да си го измием, след това да го подсушим?

# 64
  • София
Сигурно има, мисля че горе където им правят тоалет имаше, та ще можеш да си поискаш. Аз не съм ползвала.

# 65
Мацето, има ли някакви хавлии, макар и тънки като муселинови, ако не искаме да бършем бебето с мокри кърпи, а да си го измием, след това да го подсушим?

Като раждах преди 4 месеца и понеже ми беше второ...и смела и отракана вече, как няма да бърша детето, а ще го мия 😁😁😁
 ..та не, кърпи за бебетата няма или поне на мен не са ми давали. Аз в багажа си сложих една мъничка бебешка и си ползвах нея.
Иначе както са написали момичетата по-горе има всичко осигурено за вас и бебето. При поискване от консултантките за кърмене ще ви донесат ел.помпа. Хубава беше и на мен ми влезе в употреба.
Ако не искате бебето да е с общите залъгалки, може да си носите ваша, но пък има риск да се загуби някъде измежду другите. Иначе по спомен май бяха на Nuk тези, които даваха.
Иначе, ако ви е първо раждане в болницата и не знаете, има и бонус - прическа ден преди изписването. Малък жест е, но пък те кара някак да се почувстваш приятно и жена отново 😁
Успех!
Ако имате въпроси, от преди 4мес ми е информацията, та няма проблем да питате 😉

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:18 от G*R*T

# 66
Този фризьор, който предлагат като жест, включва ли измиване на косата? Със сигурност няма да ми е до фризьор, не съм суетна въобще, даже няма да имаме изписване, а само мъжа ми ще дойде да ни забере. Само че имам много гъста и дълга коса, която съхне с часове, дори с помощта на сешоар, та едно измиване няма да ми се отрази зле предполагам, иначе се измъчвам и сега, та какво остава родила. 😀

# 67
Този фризьор, който предлагат като жест, включва ли измиване на косата? Със сигурност няма да ми е до фризьор, не съм суетна въобще, даже няма да имаме изписване, а само мъжа ми ще дойде да ни забере. Само че имам много гъста и дълга коса, която съхне с часове, дори с помощта на сешоар, та едно измиване няма да ми се отрази зле предполагам, иначе се измъчвам и сега, та какво остава родила. 😀

В същото положение съм и аз - дълга гъста коса, непокорна дори пред сешоара. Разбирам ви 😁
Включва измиване, сушене, изправяне (с първото раждане дори ми направиха плитка). Аз си носех и сешоар за всеки случай, но не го ползвах.

# 68
  • София
Даа и измиване включва, наистина се отразява много добре, лелчето дето ги прави е много отракана и бърза, та спокойно.

Абе имаха кърпи горе, нали правят урок за къпане и моето беше обучителното бебе, та помня че го завиваха, та поискайте,няма страшно

# 69
Даа и измиване включва, наистина се отразява много добре, лелчето дето ги прави е много отракана и бърза, та спокойно.

Абе имаха кърпи горе, нали правят урок за къпане и моето беше обучителното бебе, та помня че го завиваха, та поискайте,няма страшно

И синът ми през 2023та като раждах беше модела за къпане 😃😃😃 наистина си имат горе в неонатологията, просто аз не съм се сетила да си искам. Нищо де, оправили сме се някак 😁
Иначе за фризьорката - много приятна жена наистина. Завързахме си приказка и ми беше супер!

# 70
Момичета, здравейте. Искам да попитам за отзиви за първа фетална морфология (ранна) при доктор Василев. По принцип исках при доц. Чавеева, но доц. Андреева ме насочи към него и направо записахме час. Опитах да запиша друг при Чавеева и да отменя този, но в сайта тя изобщо не ми излиза като опция. Някоя от Вас може ли даде обратна връзка за този доктор, тъй като момичетата около мен, които са се следили в Щерев, всички са минали през Чавеева.

# 71
Момичета, здравейте. Искам да попитам за отзиви за първа фетална морфология (ранна) при доктор Василев. По принцип исках при доц. Чавеева, но доц. Андреева ме насочи към него и направо записахме час. Опитах да запиша друг при Чавеева и да отменя този, но в сайта тя изобщо не ми излиза като опция. Някоя от Вас може ли даде обратна връзка за този доктор, тъй като момичетата около мен, които са се следили в Щерев, всички са минали през Чавеева.

Здравейте,

При първото ми раждане (2023г) на първа ФМ бях при него и останах много доволна. Обяснява всичко, бавно и подробно, много спокоен и позитивен е, отговаря на всички въпроси. Прегледът беше около 40мин като наистина обръщаше внимание на всеки детайл по бебчо - буквално от косата до петите 😁 С категоричност позна и за пола 😊 Препоръчвам с 2 ръце!
За доц. Чавеева нямам наблюдения. Чувала съм, че е голямо име, но не съм била при нея и с двете ми бременности.
Успех!

# 72
  • София
Страхотен е д-р Василев, много е мил и любезен, с усмивка ще излезете от кабинета. Предпочитам него пред д-р Калев който също е симпатяга ама излезнах супер стресирана от кабинета му и месеци ме тормозиха нещата които наговори. За него беше по важно да обучава специализанта отколкото да ми обясни рисковете които вижда на УЗ, обясни ми ги две на три с фатален изход възможен... Добре че д-р Коновалова веднага отсече че са това глупости и да не се притеснявам

# 73
Здравейте на всички!

Дали може някоя дама да даде мнение за д-р Ралица Милчева за раждане при нея? Ще бъда много благодарна!:heart:

# 74
Здравейте, в началото на бременността съм (8 г.с.), искам да се насоча към някой от екипа на Д-р Щерев за проследяване и раждане. Може ли мнение към кого е най-добре да се обърна и доволни ли сте като цяло от МК ? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт