Но съвсем скоро ще го вкараме в употреба и ще споделя мнение. Взех го главно, защото може да се върти и детето да гледа по посока на движението. Знам, че не се води безопасно така както ако гледа в обратна посока на движението, но не съм сигурна че на 3-4г ще иска да гледа седалката. Памперси не посмях да взимам от черния петък, че сме между размер 3ка и 4ка
Още малко ни остана от 3ката и минаваме на 4ка, но не знам за какво време ще се задържим на нея, че той всеки месец си наддава стабилно. От немския амазон грабнах нагревател на филипс главно да му затоплям пюретата като дойде време за захранването
Колко ще се ползва не знам, но поне няма да ме е яд, че съм дала много пари 
Аз в началото на бременността много исках некст ту ми обаче в един момент се отказах и много се радвам за което. Детето се роди малко, но пък от както се е родил почти си е утроил теглото
На дължина също доста порасна. Кошарата ни е от икеа и много си я обичам. Решетките са с достатъчно голямо разстояние, че да си провирам ръката и да храня или да му подавам пръстче, да му галя главата. Гледала съм и в клипчета как може да се свали едната решетка, да се залепи за леглото и да стане като некст ту ми само че ние с ММ не сме се занимавали. За следващото дете може така да направим
Но пък ние имаме място до спалнята за кошара и затова направо това взехме.