🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 535
  • 224
  •   5
Отговори
# 15
Афра не, но Ебрар ще ми липсва

# 16
Промото на Канал Д

# 17
Благодаря, Жаки! Хареса ми!
Тези дни всички коментират новия постер, който е от старата фотосесия и плаката на Eşref Rüya, за който казват,че ИИ е изтрил Якуп баба от снимката.

Но ето и една снимка зад кадър, със същата подредба, в която Якуп баба го няма. Wink

На мен всичко това ми говори само за едно- сценаристите имат идея как се развива сериала и затова нещата са заснети наведнъж.

# 18
Май датата е официална щом и в инстаграм го постнаха на профила на сериала.

А ето какво са забелязали по-наблюдателни от мен фенове. Креслото от интервюто с Нисан и от постера са еднакви.

Мда, няма да търсят друго кресло ако снимат в същото студио естествено.

# 19
Отива му на Ешреф да стой в това кресло, като КРАЛ Е.

# 20
Здравейте момичета,
Благодаря за Новата тема, чудесна е ❤️
Връщам се да ви прочета, още малко остана до началото, Simple Smile

# 21
Добро утро! Coffee

От снощните снимки.

Изглежда Нисан отива на участие или се прибира от него.
Отново е с дълга сребриста рокля.
Дали Ешреф е наоколо?

Желая ви прекрасен ден!
Скрит текст:
Моята ваканция свърши и от днес започвам пак с уроците. Books
 Ще се включа отново малко по-късно.

# 22
Съдейки по първи сезон имат заснет поне един епизод. Подозирам, че до другата сряда ще са два.
Аз лично очаквам още един фраг.

Някой разбра ли, кой е изкарал Ешреф от затвора. Не беше Чийдем. Тя иска да го знае къде е, а в килията ѝ е най лесно.

# 23
Може би някой от новите герои го изкарва от затвора, щом не е Чийдем. Сердар изобщо не го видяхме, нито по снимки, нито по фрагмани или бекстейдж.

И аз очаквам фраг, може би неделя/ понеделник, сякаш тогава пускаха втория.

# 24
Според мен Чийдем има пръст в излизането на Ешреф от затвора, тя го обича до полуда.
На мен по-скоро ми е любопитно за Гюрдал, Ирмак, Фарук къде са изпариха.

# 25
Според мен този го изкарва от затвора.

Въпросът е какво иска в замяна.
Някъде четох, че го извеждат, за да се справи с Кадир, който се е самозабравил и останалите мафиотски фамилии не могат да се справят с него.
Но не знам доколко е истина.
Предстоящия сезон на Eşref Rüya e  и в пресата.

Възклицанието на Ешреф, който беше видян да се разхожда с надгробен камък, на който пишеше „Вие сте всички,  Ешреф е един", предизвика любопитство- "Ако това е светът, тогава Терминатор Тек".
Това ли ще е новото мото на Ешреф?

# 26
Благодаря за прекрасната ни нова тема Heart
Да си я изпишем със здраве и радост.

Аз се напънах да изгледам Огледален свят.Изгледах го от първият до последният епизод и с ръка на сърцето мога да кажа,че най-хубавото което му се случи на Емир е това,че убиха Ферия.Толкова кошмарно токсична беше,че сценариста ,който е писал този сценарии определено се нуждае от терапия.Това разбира се е мое мнение.Прилагателните,които мога да използвам за Ферия са толкова много и всичките негативни,затова ще ги пропусна просто защото не искам да цапам темата.В мен остана един въпрос обаче и искам да ви попитам вас,които сте си причинили да го гледате този сериал.Защо признанието на Емир,към Ферия "Че я иска" беше възприето ,като огромна обида ? И отговора и да се ооблече в бяло и да му се предложи беше още по-нелогичен.Този момент не го разбрах изобщо.Първо защо се обиди толкова и като се обиди толкова-защо му се предложи ? Ясно ,че беше един вид наказание и за двамата. Ако сте попадали в друг сериал на нещо подобно - да внесете малко яснота ?

На мен също ми прави впечатление,че сценарият от ден едно на първи сезон е мислен ,не е като много други сериали,в които следващата сцена се пише,като мине предишната.Главните линии са известни още от началото.

# 27
Бофче, защо облече бялата ношница от чииза нямам идея. Не намирам логика.
Относно защо се обиди като ѝ каза, че я иска за една нощ нещо с честта ѝ сигурно е било. Защото все едно е искал да плати дълга на семейството си по този начин и я обвиняваше, че се е разбрала с капитана. А защо после пак се разсърди като той ѝ каза, че просто я е искал тогава пак не знам защо се разсърди. Той и в началото на връзката я искаше, но като тя каза, че това ѝ е много чуждо, той реши да не я притиска.

Аз няма да спра да повтарям, че това, че постоянно имаше нещо недоизказано и недовършено ме накара да го изгледам. Аз го почнах от средата на сериала.

# 28
Всеки епизод е различно вълнение, всяка фигурка е различен колекционерски артикул. ✨

#KanalD не се гледа само, той се преживява. 😉

Uzak Şehir, Eşref Rüya, İnci Taneleri, Arka Sokaklar, Güller Ve Sünahlar

Скрит текст:

bof4eto, Ферия уж искаше да се представи за по-различна, но беше със същите закостеняли разбирания като всички в нейното семейство.
Защо те учудва това, че би приела някой мъж "да я иска " преди сватбата. Wink
Колкото до обидата, там той поиска тя да плати дълга им като му се отдаде.
В този случай обидата е разбираема.
И когато тя реши,че са стигнали дъното на техните отношения, отиде да му се предложи. Защото нищо повече не се очакваше от тази връзка.
Тоест, тази сцена показва нездравословната основа на връзката им- много емоция, малко разум.
Моето мнение е, че  това е една от онези „шокиращи“ сцени, които турските сценаристи вкарват, за да подхранят драмата, дори цената да е нелогичност. Ферия е написана така, че често да действа напук, да наранява и себе си, и него. В реалния живот подобна реакция би била крайно ирационална, но в сериала тя трябва да символизира сблъсъка между чест, любов, страст и наказание.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 16:09 от NeZ_9

# 29
Гери Когато и го предложи в апартамента му - Да ,но когато и обясни,че не го е направил за да я унижи,изпробва,накаже,а защото я иска - тя се обиди най-много,повече от тогава,когато и го предложи за да плати дълга им.
Как няма да има недоизказано,като в моментите,в които можеше да говори ,мълчеше и гледаше с кравешки поглед.Сценаристите са уцелили ТОП-а в описването на токсичен човек.

Нези Да-тук си много права !
Ферия уж искаше да се представи за по-различна, но беше със същите закостеняли разбирания като всички в нейното семейство.

Общи условия

Активация на акаунт