🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 18 846
  • 706
  •   2
Отговори
# 690
  • Ямбол
Добър вечер мацки ☺️.
Лори добре си дошла и от мен 🤗.
Тази адвокатка да си гледа работата и да не се занимава с наш Чачо,че да не и пиша аз на нея коментар ....
Впрочем Ичерде не съм го гледала.Може би след Ешреф ще си го пусна.Хващала съм някой друг епизод от него,но не съм го следяла целия сериал.
Аз стриктно следях рибарчето няколко години и сега съм на Ешреф,преди това гледах Истанбулска невеста един от мойте любими сериали.
Сега следя само нашия сериал ❤️ Чакам с нетърпение снимки на Демет и Чачо от Кан.🤗 Според мен ще  бъдат много стилни .
Не искам да бъда груба,ама снимката на Гюрдал е специално за адвокатката с любов 🤭
П.С Не харесвам човешката злоба ...

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:41 от roxy94

# 691
Рокси Разкошна снимка - право в десетката Joy

Една снимка на красавеца от Абу Даби ! Изключително стилен и оригинален костюм.

# 692
  • Ямбол
Бофче благодаря ти и аз така мисля 😂
Мисля си,че и двамата ще са класически облечени,не много натруфени,но стилни. ☺️

# 693
Момичета, виждам, че обсъждате тоалета на наш'то момче за Кан.Wink
Сигурна съм,че няма да ни разочарова!
Аз пък ви нося ви младия Чаатай Улусой, в Сеул, по времето на Medcezir.

Нямам търпение да видя вече порасналия Чаатай Улусой на подобно място.
Скрит текст:
В дискусията, която сте започнали не мога да се включа, защото не съм ги следила и не съм се интересувала.
Но, от това, което прочетох мога да направя следния извод:
Във всяка лъжа има доза истина. Искам да кажа, че сигурно има по нещо вярно и в двете версии. Geçmiş olsun, както казват турците- Да остане в миналото.

# 694
Хубаво ни е момчето 😍 обаче навсякъде е със смокинг 😀
Пу-пу много е хубав Simple Smile
Лека нощ от мен, момичета! Simple Smile

# 695
О, да. И аз си го представям в смокинг. На него всичко му отива. Обаянието, харизмата, чара се виждат и из под дрипи. И преди съм казвала, че в Хартиени животи дори ми харесваше.
Нека приемем, че съм пристрастна.

# 696
Относно това с какви тоалети ще са Чаатай и Демет, според мен и по анцузи да отидат, пак ще съберат погледите на хората. Големи са чаровници.🫶

Bof4e, Lale, значи докато разбера как се скрива текст...🙄🥴🤭

Скрит текст:
За Джан и Демет съм абсолютно убедена, че бяха двойка... От сигурни източници знам, понеже двама на брой мои познати, които вече доста години живеят и работят в Турция. Едната девойка е управител на един хотелски комплекс в Бодрум, та там лично тя е настанявала в президентски апартамент Демет и Джан. Те бяха двойка докато снимаха Ранобудна птичка, малко след това се разделиха. Друг мой познат пък е собственик на доста симпатичен бар в Çankayа Анкара, там са ходили доста пъти двамата. На стария си телефон дори имах снимки изпратени ми и от двамата.
Сторитата и коментарите на Джан пък, аз съм ги виждала от неговия профил в инстаграм.Пак в инстаграм бяха засякла стори на Демет, в което тагна Джан и го помоли да не споменава повече нейното име и да запазят добри колегиални отношения.
Покрай него скандалите за които знам аз започнаха 2019-та година. След като приключи заснемането на Мистър Грешен замина в Италия, където засне няколко реклами.
Първата е на марка паста, даже е една от любимите ми марки, която до ден днешен купувам. След това го въртяха по италианските тв с реклами на Мерцедес, Долче Габана и други.
После стана гост актьор в популярния италиански сериал Che Dio ci Aiuti.
Дойде ред и на криминалния италиански сериал Viola. Запозната съм относно продуцентите и въпросното парти, но това се случи доста след издънките с поведението на Джан. Беше засичан в доста неловки ситуации. Много пъти в нетрезво и неадекватно поведение.
Аз страшно много го харесвам и смятам,че ако той окончателно избере да прекара живота си в Италия, Турция ще загуби един прекрасен актьор.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:27 от lorito0o

# 697
В Abu Dhabi Чатай беше с дизайнерски костюм.
И аз като Герито да кажа, каквото и да сложи той си е красив. Това което си има си е негово - харизма, чар, талант никой не може да му ги отнеме. И преди съм го казвала и колкото години да минат той пак ще си е красив.
Много ми се иска да го видя след 50 г. Чаатай.🤭
Докато четох поста на Рокси и видях снимката на Гюрдал и си викам "право в десетката " секунди след това чета bof4eto "Рокси, право в десетката ", Е, няма що... голям купон сме🤗.
Ако решите нещо за екскурзия аз съм за с двете ръце, тъкмо днес си планирах нещо такова.

# 698
Добро утро с няколко снимки, а'ла младия Ешреф бей Grinning

Оставям ви и едно четиво, докото си пиете кафето.
Не,че повечето неща не сме ги коментирали, но, така, да видим какво мислят и другите. Wink

Ешреф Руя Епизод 16

„Заради теб се отказах от теб.“

Като цяло епизодът беше добър, с изключение на някои детайли.Това, че Ешреф постоянно е на губещата страна, не подхожда на характера на Ешреф, знаейки, че лошата страна ще загуби в края, гледането на Ешреф в това състояние е едновременно изморително итъжно. Но епизодът, ъглите на заснемане, музиката бяха, както винаги, великолепни..

Нисан..

В този епизод видяхме силна Нисан, която не се подчинява на никого, езстрашна Нисан беше пред нас.Какво би могло да спре Нисан, която е загубила всичко?
Докато преживяваше болката си,тя изведнъж научи, че Афра е била убита, колко още щеше да издържи умореното и тяло?
Нисан в момента е в процес нa траур, не може мисли трезво, а освен това смъртта на сестра й беше потвърдена,
не е много разумно да се очаква от нея да действа логично, емоциите й намаляват защитите й, разумът й нее на ниво, затова е много лесно бъде манипулирана, тези нейни действия всъщност не идват от липса на доверие в Ешреф. Това, че тя иска Ешреф да е до нея през цялото време, беше заради това, че черпеше сила отн него, но ако Ешреф вече го нямаше, тогава Нисан щеше стане съвсем различен човек, защото вече нямаше какво да губи. Нисан не е герой,който може да крие нещо от Ешреф, намирам тази й черта за много правилна, тя винаги е избирала да се доверява на Eшреф,да,  но този път ситуацията беше различна, имаше силен враг срещу нея и беше загубила сестра си, липсата на доверие на Нисан към Ешреф идваше от емоционалното и състояние, мисля, че каквото и да се случи, този въпрос няма да се проточи много, дори да опита да бъде враг, Нисан никога няма да успее, дълбоко в себе
си тя много добре познава характера на Ешреф. В края на деня със сигурностще се окаже до Ешреф.
Този сезон Нисан стана герой, който знае какво иска, взема собствени решения и върви безстрашно напред, това я направи герой, който идеално пасва до Ешреф, две безстрашни сърца се обединиха.
Нисан в момента е слаба по отношение на Динчер, не го познава добре и тъй като той й е помогнал, тя иска да изплати дълга си на благодарност, въпреки че Динчер я гледа по различен начин, Нисан в момента не го разбира, но Ешреф ще бъде този, който ще й отвори очите по този въпрос. Ешреф ще бъде този,който ще й помогне да намери пътя си във всяка задънена улица..

Ешреф..

Откакто излезе от затвора,той непрекъснато губи и изглежда слаб, което прави характера му по-малко бедителен, защото Ешреф е герой, който е поел властта в ръцете си и е спечелил любовта на всички. Затова е тъжно да гледам сегашния Ешреф..
Това, че не може да защитава любовта си и приятелите си, и опитите му да ги държи на разстояние, вече ги видяхме преди няколко епизода. Ешреф е герой, който се страхува, че близките му ще пострадат, и това го прави слаб пред враговете му. Това беше една от причините да държи Нисан на разстояние..
Ешреф, макар да изглежда студен отвън, всъщност е милостив човек, и тази милост доведе до сегашното състояние на Кадир. Колкото и да казва, че ще убие Кадир, той никога няма да бъде способен на това - милостта му винаги ще му пречи. Ешреф се оказа в задънена улица заради игрите на Динчер. Където и да се обърне, той неизбежно попада в капана на Динчер. Да се бориш с познат враг е лесно. но когато врагът ти е непознат,това причината ЕшреФ изглежда като губеща страна -поне докато не разбере кой е Динчер. Предполагам, че докато не открие истинската самоличност Динчер, Ешреф няма да възвърне старата си сила. Надявам се това да не сепроточи твърде дълго.. Въпреки че дълбоко в себе си иска да държи нисан на разстояние, сърцето му винаги го приближава до нея. Дори да направи крачка назад, намира се десет крачки по-близо до Нисан. Много се опита да избяга от любовта, но вече беше твърде късно за всичко. Видяхме Ешреф, обзет от ревност, който, макар да се опитваше да стои далеч от Нисан, полудяваше при мисълта, че я вижда с друг. Заради това за първи път открито изрази чувствата си към нея-нещо, което изглеждаше почти невъзможно, защото Ешреф не е добър в изразяването на емоциите си.На висок глас той каза на Нисан какво място заема тя в сърцето му, страхувайки се, че може да я загуби. Ешреф си създаде много врагове отново, макар всички те да са свързани седин и същи човек но той не познаваше истинския си враг. Ако само знаеше, че мъжът, отговорен за случилото се с Нисан, е синът на онзи, заради когото Ешреф пожертва целия си живот...
Остава малко, Ешреф вече се завръща.

Ешреф-Нисан
„Ти си най-красивото ми безсилие, останало между ума и сърцето ми"
Пред Ешреф винаги стоеше една разгневена Нисан, макар той да беше до нея, тя винаги искаше душата му да е с нея. Нейното съществуване не беше само физическо, тя искаше сърцето и душата му пред себе си, защото знаеше, че тази душа е в Рюя, и колкото повече Нисан се влюбваше, толкова по-трудно й беше да го понесе..
„Ще останеш ли самa?“-попита Ешреф, не искаше да я оставя сама, не искаше тя да носи тази болка сама, което беше прекрасна подробност. Ешреф винаги подхождаше към Нисан по различен начин, уважаваше чувствата й и искаше да бъде донея..
Нисан каза:„Не искам никого до себе си“, а Ешреф веднага попита:„Дори мен ли?“ защото се страхуваше. Ешреф се страхуваше, че Нисан може да не го иска.. Щом Ешреф иэрази раздразнението си относно Динчер, Нисан започна да излива всички чувства, които толкова дълго беше потискала. Колко многоя беше изтощило сравнението с Рюя, колко
пъти през тези месеци беше искала да бъде Рюя? „Чудех се дали му липсвам' каза Нисан, но никога не получаваше отговор от Ешя сама си задаваше въпроси и сама си отговаряше, а вече нямаше сили за това.. Ешреф беше като тресавище за нея -колкото повече се опитваше да се измъкне, толкова повече потъваше. Обичаше го толкова много, че в един момент вече не искаше да се измъкне от това тресавище.. Мъжът, когото обичаше, живееше с една илюзия, и Нисан, знаейки това, продължаваше да обича Ешреф..
Живееше чувствата си с Ешреф
едностранно, носеше всичките си емоции сама, дори когато Ешреф беше до нея, той всъщност не беше там.
И когато Нисан се отделяше от Ешреф,тя никога не знаеше кога ще го види отново, защото такъв беше Ешреф..
И двамата говореха един и същи език. Ешреф каза: ,Ако страдаш, не ме обичай“ което на неговия език означаваше: „Не искам да страдаш, готов съм да приема,че няма да ме обичаш.
Нисан обаче отвърна:,Дори да страдам заради теб, това е прекрасно.Нисан, въпреки отсъствието на Ешреф, беше готова да приеме дори болката му и да живее с нея- колко трудно беше това за нея.Нисан при всяка възможност казваше на Ешреф:"Ще си тръгнеш“, защото винаги беше така. Нисан беше изгубила единственото, което имаше в живота, и Ешреф беше единственият, който й беше останал. За да не го изгуби и него, тя изливаше гнева си. Всички, които обичаше, я бяха напуснали, затова постоянно питаше Ешреф: „Пак ли ще си тръгнеш?“
И за първи път Ешреф каза:„Казах ти да ме забравиш, защото те обичам толкова много.“ За Ешреф това беше още по-трудно - да държи любимата си далеч от себе си беше най-тежкото, но въпреки всичко той най-накрая открито изрази любовта си. Това всъщност беше началото на ЕшСан...
Искам да кажа нещо и за последната сцена: Ешреф се изправи срещу една различна Нисан. Докато гледаше в очите й, той се сблъска снейния безстрашен поглед, което го изненада. Нисан безстрашно заплаши Eшреф жената, която обичаше, го беше хванала за яката и го заплашваше със смърт. Безстрашната Нисан, и Ешреф го знаеше —независимо какво се случи, те никога нямаше да бъдат врагове, защото бяха влюбени..
След този епизод Ешреф ще бъдетози, който ще се бори за любовта им. Нисан винаги беше по-смелата страна, но сега Ешреф ще бъде този, който никога няма да се откаже от Нисан

Хъдър никога не е влизал в сериала като обикновен герой, мисля, че има дълбока и красива история. Очевидно е свързан с Ешреф,защитава го с цената на живота си, а снимката, която държи, го издаде.
Динчер е герой без граници, с нестабилно психическо състояние, посветил целия си живот на отмъщението и готов да умрепо този път. Седа,която е до него, спомена за изкопаването на два гроба, преди да поеме по пътя на отмъщението. Дори да се влюби в Нисан, той ще загуби много по този път, но постоянното му надмощие след време ще стане досадно-трябва 1 той да загуби нещо пред Ешреф. Сътрудничеството му с Кадир и играта му на котка и мишка с Ешреф всъщност показват, че е страхлив герой. Майка му е единственият свидетел на всичко, и мисля, че тя ще бъде тази, която щего разкрие.

Чийдем тази сезон не е просто от тъмната страна, а е герой, останал в чистилището. Тя също няма граници, но след появата на майка си предпочита да остане на по-спокойната страна. Все пак Чийдем е ненадеждна, според мен Динчер ще я включи в играта си и тя отново ще премине към тъмната страна, въпреки майка си. Майка й, независимо от всичко, ще разкрие играта й, но ще защитава Чийдем.

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:22 от NeZ_9

# 699
Добро утро!☕
Със сутрешното кафенце особено приятно ми беше четивото.
Нези,  благодаря за статията!
Почти всичко сме дискутирали, четейки открих казаното от всяка една от нас взето и синтезирано в една статия.

Успешен Вторник!🍀

# 700
Ели, всъщност това беше мнение от Х.
Следя този потребител, защото пише интересни неща. Wink

Ето още едно мнение за епизод 16.

Както се очакваше, Динчер манипулира ситуацията, за да вкара дистанция между Ешреф и Нисан, използвайки нейната уязвимост. Той погрешно смята, че са сътрудничили в убийството на баща му. След като открива, че Ешреф не знае самоличността на Нисан като Руя, той започва да я използва в своя полза. Той хвърля подозрение върху Ешреф и го прави пряката причина за предполагаемото убийство на Афра от недоволен наркокартел. Реалността е, че Афра е била убита косвено заради избора на Ешреф да убие бащата на Динчер заради хищническите му действия срещу младата Нисан. След като пълната истина излезе наяве, кого Нисан наистина ще обвини?

От своя страна, Ешреф иска да защити Нисан, тъй като тя има нужда от това. В сърцето си той е в конфликт между любовта си към Нисан и дългогодишното си желание за Руя. Руя е лесна изкупителна жертва, когато светските ситуации с Нисан започват да се усещат твърде сложни. Това е едно твърдение, което е едновременно истина и лъжа, в което и двамата могат да повярват.  Надявам се евентуалното разкритие да е легендарно помирение между неосъществената любов и желанието на живота за себе си и за двамата.

Отделно, Кадир продължава в дребнавия си живот на фалшива грандиозност. Точно когато човек си мисли, че не може да падне по-ниско, той го прави. Той отвлича Гюрдал, за да изнудва Ешреф да се занимава с търговията си с наркотици с руснаците. Ешреф не е от хората, които се отказват от принципите си и смело се справя с руснаците с помощта на Хъдър. Това слага белег върху гърба на Ешреф, но тъй като Динчер иска Ешреф само за себе си, той ще се намеси. Това ще бъде интригуваща нишка, която може да се върне да преследва Ешреф в бъдеще.

Ефективността на Чийдем като злодей бледнее в сравнение с по-големите фигури в света на Ешреф. Майка й, главният прокурор, е подозрителна към собствената си дъщеря, но с сложната им история, тя може да направи компромис с твърдите си принципи, за да смекчи неизбежното падение на Чийдем.  В друга динамика родител-дете получаваме намеци, че Хъдър може би е биологичният баща на Ешреф. Тук може да има вратичка в сюжета, защото в първи сезон се предполага, че Кадир е довел Ешреф при Якуп, но ще видим.

Демет открадва шоуто в този епизод с начина, по който скърби за Афра. Нейната малка сестра беше причината да живее след внезапната смърт на родителите им и Демет се справя добре с изобразяването на съкрушителната мъка, която идва с тази загуба. Ако може да намери нещо, което да обвини, тя ще го прегърне напълно. Дори това да означава да обвини Ешреф и да използва това като средство за увеличаване на самоомразата си, че обича такъв мъж. Тя е разбита, не осъзнава коварните игри около себе си и сега е виновна, че е посегнала към единственото нещо, което ѝ дава сила - Ешреф. Предстоящото ѝ пътуване на разбиране и приемане ще си струва да се гледа, тъй като интерпретацията на Нисан от Демет е фантастична.

Чаатай като Ешреф създава героична легенда. Израженията му, докато се изправя срещу противниците си, са перфектно подбрани.  Влажните му очи, когато Кадир поставя ултиматума си на Гюрдал, улавят не само гнева му, но и тъгата му, че брат по оръжие е паднал толкова ниско. С руснака той е непроницаем, с Чигдем е пренебрежителен, с Динчер е инстинктивно раздразнителен. С любимите си хора е мек и приветлив. Всичко това би могло да бъде изразено с един тон, но интерпретацията на Чаатай вдъхва живот на пластовете на Ешреф. Поздравления за главната двойка!

Силните изпълнения и цялостната превъзходна продукционна стойност го правят завладяващо за гледане. Начинът, по който визуалният разказ се е развил досега, показва, че Улуч Бей е майстор. От участието си в „Ичерде“ и сега това, намирам, че разказването на истории винаги е подчертано от грандиозност, която кара всяка от сцените с драматични конфликти да се задържа в съзнанието на публиката дълго след падането на завесата. Мирише на темпото и енергията на холивудските мафиотски филми от пика им през 90-те.
 Тебриклер на целия екип!

Днес би трябвало да има озет и снимки към епизод 17.
Чакаме ги. Wink

# 701
Здравейте, 

Остават един ден до нова серия и една седмица до червеният килим.

Това ще е след като дефилира по червения килим.

# 702
Резюме и кадри от епизод 17
Ешреф, който пое големи рискове, за да спаси Гюрдал от ръцете на Кадир, сега става мишена на руската мафия. Междувременно Ърмак е готова да рискува живота си, за да разбере къде се намира Гюрдал.
Нисан, допълнително объркана от манипулациите на Динчер, започва да вярва, че Ешреф може да е отговорен за смъртта на Афра. Ешреф, заедно с екипа, се опитва да намери Гюрдал, като същевременно разследва източника на клеветата срещу него.
Докато Нисан неуморно се стреми да открие отговорните за убийството на сестра си, Ешреф е готова да рискува всичко, за да изчисти името си и да спаси Гюрдал.

Не ни разкриха много повече, от това, което предполагахме, но и така е по-добре.
Нека да го има момента на изненада.

# 703
  • Ямбол
Здравейте момичета ☕.
Нези благодаря за споделеното наистина прекрасни статии,но като цяло ние всичко това сме го изкоментирали в нашата страничка. 😊
Това,което прави Ешреф "непоносим" и най-опасен за враговете му,беше липсата на слабост.Неговата Руя:любов,която е по-скоро илюзия,отколкото реалност,недостижимата както за него,така и за враговете му.Така,че по някакъв начин той признава  болката си,страда мълчаливо.Нищо и никой не може да го нарани от постоянната болка на копнеещото му сърце.А истинската трагедия е,че врагът му научи преди него коя е Руя.- но красотата на всичко се крие в това ,че той ще защити Нисан по същия начин ,дори без да знае коя е тя.
Нали Нисан беше казала на Динчер за Руя и това,че той я обича и я търси цял живот
Нисан : " Все пак това не е обикновена любовна история.Всяка жена иска да бъде толкова обичана". Де да знаеше,че тази жена е тя 🥺. Според мен хем ще се шокира,хем ще осъзнае,че винаги е била само тя и най-вече ще изпита голяма вина за това през,което е преминал Ешреф и може би ще изпита вина и за смъртта на Афра.Но и ще бъде смаяна от факта,че може да бъде обичана и въздигната на пиедестал в съзнанието,душата и очите на мъжа който обича.
Когато Ешреф пък научи за Руя.Шока дори ще е малко.Как ли ще се почувства да разбере,че Руя е била пред очите му ,а той не я е познал. Макар,че той от друга страна намира прилики от Руя в Нисан.За това се губи в нейните очи.За това не спира да мисли за нея ден и нощ.Постоянно е привлечен от нея.Ума може да подведе човек,ама сърцето усеща ❤️.
Заслужава ли си такава силна любов да бъде изживяна дори да завършва с трагичен край мацки ?
И отговора е : Ооо дааааа. Това е величествена любов и си заслужава да бъде преживяна.
Ешреф : " Човек който е нещастен цял живот.Поне един ден в живота си ще бъде щастлив".
Нисан" Аз знам какво ще стане накрая. Ще бъда с разбито сърце". И най-вероятно ще се окаже права....

# 704
Roxy, много ти благодаря за хубавия пост! Hug
Много добле си уловила сърцевината на историята между Ешреф и Нисан (Руя).
Онзи тип любов, който не е нужно да бъде спокоен, за да е истински.
Аз мисля, че трагедията на Ешреф не е просто, че врагът е научил първи тайната му, а че той е живял цял живот в очакване на мираж.
Виждал е Руя навсякъде, където има топлина, светлина или нежност и точно това го е водело.
И сега, когато разбере, че Нисан е Руя, според мен няма да има онзи филмов шок, няма да падне на колене от изненада.
Ще има тишина.
Тишината на човек, който осъзнава, че всичко, което е чувствал, е било реално, само че в грешното време и под грешното име.А може би и най-тъжното прозрение в живота му ще е, че е търсил нещо, което винаги е било до него, но не е могъл да го задържи. Confused
Нисан, от своя страна, ще бъде разтърсена из основи.
Защото до момента е вярвала, че любовта на Ешреф към Руя е някаква митологична, нереална, а после ще осъзнае, че тази митология е създадена за нея.
Ще види себе си през неговите очи, така, както никой не я е виждал- като смисъл, като съдба.
И това, да осъзнае, че някой я е обичал дори без да знае, че е тя, едновременно ще е най-великото и най-съкрушителното нещо, което ще преживее.
Според мен, такава любов си заслужава да се преживее,дори да завърши с трагедия.
Защото не всяка любов завършва с щастлив край. Някои любови са трагични, за да оставят следа.
Ешреф има онази рядка, чиста способност да обича извън логиката, че  дори когато разбере истината, това няма да промени начина, по който гледа Нисан- просто ще го направи по-дълбок.
Аз лично, чакам с голямо нетърпение този момент.

Общи условия

Активация на акаунт