Номинации за Муньо - 2007

• 107 457
  • 541
  •   1
Отговори
# 210

Леле, все едно за "моя" Муньо говориш! newsm78
[/quote]

Мислех, че е единствен, нещо като селския красавец, или селския идиот.

# 211
супер сте с тия истории вашите,голям смях падна при мен:)

# 212
Мдааааа, интересничко туканка...

Напоследък сякаш стана прекалено модерно, когато се пие кафе с дама, тя задължително да се натиска да плаща сметката. Досега го приемах за криворазбрана еманципация, обаче като ви чета постовете, след като ми премина първоначалният шок, постигнах прозрение, на какво може да се дължи такава инициативност при плащането на кафенцето.

# 213
Явно за да ги изтипосват после тука мъжете Simple Smile

# 214
# 215
                      О, сега се сетих за едни двама братя: чукват среща в центъра на София и се започват едни диви обиколки на центъра пеш - не сядате в заведение, докато не са ги видели всички, че са с момиче. Е, само с красивите момичета го правеха този номер, де. Но пък обикновено след първото кафе девойките ги разкарваха...

# 216
  • E-CLM & CH-VD
                      О, сега се сетих за едни двама братя: чукват среща в центъра на София и се започват едни диви обиколки на центъра пеш - не сядате в заведение, докато не са ги видели всички, че са с момиче. Е, само с красивите момичета го правеха този номер, де. Но пък обикновено след първото кафе девойките ги разкарваха...

Горките момичета  Tired, толкова спорт за нищо  Laughing

# 217
Първа среща на моя приятелка с младеж.

Идва той в кафенето, сяда на масата, в ръката си носи ябълка.

Поглежда я в очите и драматично казва:

"Нека да отхапем от ябълката на разврата!"

Не е имал време за следваща реплика.

# 218

добре че не отишал с банан  Joy Joy

# 219
  • София

Е не, това просто е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
                   Joy

# 221
  • София
Чета и се чудя, как може да има такива хора!! Shocked
Помъчих се да се сетя за подобни преживявания и май успях, макар че не мога да се меря с повечето описани тук случки
Преди години започваме да излизаме с един младеж, аз - кажи-речи любов от пръв поглед, омаяна, колко е прекрасен той. Първите дни явно чувствата са взаимни, защото ме търси постоянно и иска да сме заедно; идва да ме взима с колата, кара ме до тях или докъдето отиваме, после си ме връща обратно - доставка от врата до врата. Laughing След известно време обаче започна да мрънка как не му стигат парите, че трябва да се хване вече на работа (дотогава харчел някакви спестявания) и т.н. И един ден казва, да се чакаме еди-къде си, защото нямам пари за бензин да идвам с колата чак до вас. Качвам се аз на рейса, отивам на явката, отиваме да заредим на бензиностанция, че щяхме да ходим до Банкя. Той отива да плаща на касата, а аз, понеже ми е съвестно - горкият, как няма пари - му оставям на таблото колкото за бензина. И какво да видя - връща се нашият, и си купил "Плейбой"!!  Crazy Очевидно не е бил толкоз безпаричен...
Тогава не ми стигна акълът да си направя съответните изводи за приоритетите на този човек... За щастие скоро нещата приключиха, и макар че тогава много страдах, сега виждам цялата картинка...

# 222
УтрепАхте ме от смях  Joy отивам да изчета и първата тема  Shocked

# 223
Чета и се чудя, как може да има такива хора!! Shocked
Помъчих се да се сетя за подобни преживявания и май успях, макар че не мога да се меря с повечето описани тук случки
Преди години започваме да излизаме с един младеж, аз - кажи-речи любов от пръв поглед, омаяна, колко е прекрасен той. Първите дни явно чувствата са взаимни, защото ме търси постоянно и иска да сме заедно; идва да ме взима с колата, кара ме до тях или докъдето отиваме, после си ме връща обратно - доставка от врата до врата. Laughing След известно време обаче започна да мрънка как не му стигат парите, че трябва да се хване вече на работа (дотогава харчел някакви спестявания) и т.н. И един ден казва, да се чакаме еди-къде си, защото нямам пари за бензин да идвам с колата чак до вас. Качвам се аз на рейса, отивам на явката, отиваме да заредим на бензиностанция, че щяхме да ходим до Банкя. Той отива да плаща на касата, а аз, понеже ми е съвестно - горкият, как няма пари - му оставям на таблото колкото за бензина. И какво да видя - връща се нашият, и си купил "Плейбой"!!  Crazy Очевидно не е бил толкоз безпаричен...
Тогава не ми стигна акълът да си направя съответните изводи за приоритетите на този човек... За щастие скоро нещата приключиха, и макар че тогава много страдах, сега виждам цялата картинка...
Може Плейбоя да си го е гепил   newsm78

# 224
  • София
...
Може Плейбоя да си го е гепил   newsm78
Mr. GreenНе ми беше хрумвало
Тц, не мисля, че го е гепил... по-скоро го мързеше да се разкарва още 2 км за да дойде до нас с колата...

Общи условия

Активация на акаунт