Номинации за Муньо - 2007

• 107 532
  • 541
  •   1
Отговори
# 240
  • France
Имах гадже в Москва, милионер. Реши, за Нова година да ходим в Лапландия. Аз бях много ентусиазирана от идеята, и реших да му споделя, че нямам кожено палто за тези ширини (а подобно струваше там около 10хил. долара, евтиният вариант-5хил. $,ама около нас само "скъпи" жени, няма да се чуствам като Пепеляшка!). Той, Муньо, реши, че му е скъпо. Преглътнах го. Отиваме на друго място. По време на пътя ми казва, че ако една сделка стане, ще ми купи апартамент в Сф. Познайте, дали получих подарък за Нова година и дали "сделката" се е осъществила?!?!? Историята продължава: реших да поканя компанията в Бг. Резервирам хотел в Боровец, пристигам един ден предварително, наемам коли, посрещам ги. На "милионера" му се видя скъпо да плаща и моите ски, които аз наистина ползвах само 1-2 на ден. Е, това ми дойде в повече и го оставих, тръгнах си в Сф. После разбрах, че няколко негови приятели отеглили поръчките си от него.

# 241
Хич не е Муньо той, затова е станал и милионер, щото не е купувал подаръци от по 5- 10 хил. Wink

# 242
pechovska  ... така като гледам..от вас двамата май не той е бил муньото.

# 243
  • Ботевград
pechovska  ... така като гледам..от вас двамата май не той е бил муньото.
ХАХАХА, а ние сме тръгнали да се оплакваме, че някой си не платил кафето  Mr. Green

# 244
Лелеее,какви мъже!!!  Shocked
радвам се,че не съм попадала на такива Simple Smile

# 245
Имах гадже в Москва, милионер...

Каква трагедия, егати тъпанара  Crossing Arms  Whistling

# 246
  • София
Излизаме аз и сестра ми с един неин познат и приятеля му. Уговаряме си среща в центъра, срещаме се, отидохме в някакъв клуб и тн. Стандартната вечерна история с мъже и жени. Черпят ни по един коктейл /щото бяхме решили софт да го раздаваме/, после ние си се черпим водка, щото се видя, че с коктейли не става. Свирят някакви групи, вървят водките и всеки си ги плаща, щото все пак първа среща е, да не ставаме нахални. Става към 1 часа и си тръгваме.
И тук нашите велики кавалери решават, че са уморени и ще си ходят. Но можело ли, моля, да им дадем пари за такси, че си ги били свършили.
Ами казах "Не", и си продължихме сами двете с обиколката по заведенията.

# 247
  • София /Абсурдистан
Ясно, 2 броя Муньовци  Simple Smile

# 248
  • София
при това на куп

# 249
pechovska......нещо обърка темите Rolling Eyes

# 250
  • Пловдив
С въпросния мистър бяхме ходили вече 2 години, когато се разделихме по "почти взаимно съгласие" (т.е. аз бях съгласна та чак виках Ура!, а той пък реши да се мъчи да спасява връзката ни).

И моята история така започва  Mr. Green Моят беше мамино синче, което живееше в съседната къща до баба си (уж самостоятелен). Дейността му по онова време се състоеше в ходене на лекции и излежаване, а майка му плащаше на една жена да ходи да му чисти къщата. Аз се грижех за мама, която беше в болница, въртях домакинството вкъщи, сестра ми беше и тя малка - на 12 год, магазина на нашите също на моите плещи беше, че баща ми точно по онова време любовница завъртя... и на всичкото отгоре и аз на лекции, изпити и всички екстри  Rolling Eyes
Та на цялото ми ежедневие тоя муньо да вземе да ми изръси - "Трябва ли да плащам на домашна помощница като си имам приятелка"  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Добре, че навреме се оттървах  Praynig

# 251
С въпросния мистър бяхме ходили вече 2 години, когато се разделихме по "почти взаимно съгласие" (т.е. аз бях съгласна та чак виках Ура!, а той пък реши да се мъчи да спасява връзката ни).

И моята история така започва  Mr. Green Моят беше мамино синче, което живееше в съседната къща до баба си (уж самостоятелен). Дейността му по онова време се състоеше в ходене на лекции и излежаване, а майка му плащаше на една жена да ходи да му чисти къщата. Аз се грижех за мама, която беше в болница, въртях домакинството вкъщи, сестра ми беше и тя малка - на 12 год, магазина на нашите също на моите плещи беше, че баща ми точно по онова време любовница завъртя... и на всичкото отгоре и аз на лекции, изпити и всички екстри  Rolling Eyes
Та на цялото ми ежедневие тоя муньо да вземе да ми изръси - "Трябва ли да плащам на домашна помощница като си имам приятелка"  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Добре, че навреме се оттървах  Praynig
Ох и аз с един такъв изкарах 3г, чудя си се на акъла  newsm78,ама нали първа сериозна връзка -ЛИБОФ:ooooh:!Живееше сам и чакаше ,когато аз отида в апартамента му, да изчистя и да сготвя. Какво ли не съм му купувала, всичко от което има нужда, а той и за храна не даваше пари-вземаше, каквото може от баба си и дядо си, а уж той работеше, а аз студентка, живеех с пари от мама и тати.А той прошляка на всичко отгоре взе и да ми изневерява #2gunfire!След години го срещам и ми се жалва ,че съжалявал и жена като мен не бил срещнал,че къде да срещне друга такава будала! smile3538

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 10:26 от marisa79

# 252
...След години го срещам и ми се жалва ,че съжалявал и жена като мен не бил срещнал...
                  Това ги учат да казват като малки, предполагам, защото всичките ми бивши го казват непрекъснато  Mr. Green. Включително и тези, с които не сме имали нещо общо. Абе всички мъже, а мунка не съм била, мисля. Най-малкото на никого не съм чистила, готвила и т.н.т. Само един се осмели да си поиска изгладена риза след 3-годишно съвместно съжителство, но не я получи  hahaha... И пак ме обичкаха. Извинявам се за лирическото отклонение.

# 253
  • France
Не разбирам защо получавам нападки. Опитах се в синтезиран вариант да разкажа за един скъперник, но от друга класа. По- голям егоист от този не бях виждала. Но тъй като някои от вас не са попадали в такава среда, ви прощавам.

# 254
pechovska, за друго иде реч в темата! Има си някакви граници, но и всеки ги възприема различно нещата. И моят "екземпляр", за когото вече споменах, се беше заринал във Версаче, Кензо и "колегите им", но никога не съм очаквала, че и аз трябва да се обличам така след като сама не мога да си го позволя.  А може пък твоят човек да е преценил, че тия 5-10 хиляди е по-добре да отидат за благотворителност примерно...  Wink
p.s. Това не е нападка! Просто друго гледна точка...

Общи условия

Активация на акаунт