⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 917
  • 579
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Точно по поведение и език на тялото нямат химия, не се гледат омагьосано и въобще са едни вяли.

# 106
Тази седмица няма повече епизоди! Много е тъпо, че чак другата седмица, вероятно пак към  средата на седмицата ще има епизод, до тогава ще съм забравила какво се е случило в днешния епизод Joy
Някой спомена, че Ники манекена е за игри на волята, той се е пробвал и там, но е отпаднал в началото. Туджаров каза, че е бил един от първите му покемони, дето ги е обучавал за игрите.
Според мен и двете двойки бяха много добри на тази игра, иска се много сила на волята, за да висиш там 4 часа. Поздравления и за момичета, обикновенно момчета са по нахъсани за победа, този път го видяхме и от Ванеса и Джули, като мен приятно ме очуди Ванеса, не очаквах тя да държи толкова, доказва че въпреки вида си и първоначалното впечатление, което прави е много силна и като играч и не е някоя лигла.
Промото за следващия епизод, не ми хареса, но не може и без драма, не мисля, че Ники ще се върне при Ивелина, но явно ще имат спречкване с Джули, което мисля че е напълно нормално, все пак са заедно по 24/7, мисля че ще се сдобрят след това, няма да отпаднат, като двойка. Но явно дават приключението на Чефо и Ванеса, защото ги дадоха тях на джетове. По това съдя, че ще е голямо спречкване, въобще не мисля, че е режисирано, нормално е хората да се карат в някакъв момент и да имат различия, замислете се колко скандали имаше през сезона, твърде малко, за 14 непознати човека, които живеят на едно място предполагам около месец.  Аз също съм за Джули и Ники нс финал, най равностойно ще е, ако са срещу Чефо и Ванеса. Все пак мисля, че Джули и Ники ще са победители, дори и да имат скандал в следващия епизод.
Ще се гласува,, коя двойка е фалшива,,, чакам да отпаднат Ивелина и Масурски, ама сигурно ще са Елвира и Ради, те като нови, не мисля, че са завързали приятелства там и мисля, че се изолират от останалите, което ще им изиграе лоша шега, в следващия епизод.

# 107
Ако ники и Ивелина се съберат, масурски ще се "влюби" в джулката
Надявах се довечера да се разбере какво се случва, но уви...
Аз ако съм на Елвира ще си тръгна, този назния Радослав как я галеше по ръката, а тя горката все едно я беше гнус

# 108
  • В Града на липите
Няма да се съберат Ники и Ивелина Grinning Той няколко пъти каза, че нищо не е изпитвал към нея, никаква тръпка. На мен с Джулката ми приличат на истинска двойка, просто не могат да се отпуснат заради камерите.
Аз очаквам Масурски най-сетне да се осъзнае и да разбере, че от първия ден обича само и единствено Маги и се е насилвал да обича останалите, но не му се е получило. Поне по височина си подхождат Grinning

# 109
  • София
Нико с@кса е такъв смешко горкият. Много загорял хаха.
Не харесвам такива игри, мъчат хората.

Той освен, че е загорял, май секса е мираж и навън за него. Чак пък постоянно да говори за секс. Ужасен е. Никаква връзка с кораба майка.

# 110
Да, да като не останат момичета накрая ще се насочи към маги
Влюбен от ден едно
Много е жалък горския, пълна излагация

# 111
Много грозно висеше силикона на Ванеса  по време на играта...защо бе, момиче
Силикон ли? 😳 За мен това няма как да е силикон, защото бюстът й е прекалено увиснал. Предполагам, че е естествен огромен бюст, няма как да си е правила операция и да виси по този начин. Щеше да е по-стегнат и оформен, ако се беше оперирала.

# 112
Да, беше доста отблъскващо
Ванеса изобщо не ми е красива, нито в тяло, нито в лице

# 113
https://www.facebook.com/share/v/1cKCopGMKv/

Това видео на Ивелина май и към нашата тема , имаше го тоя коментар няколко пъти ...

Пс Момичета , как излиза видеото сега , като линк ли?  Нещо май не се справям с тази опция

# 114
Не излиза както трябва.На това трябва май първо иконка "връзка" и след това вмъкваш линка от фейса.Проверявай си с "предварителен преглед" и след това поствай.Но задължително си ползвай иконките отгоре.Иконка "видео" е за материал от ютюб.

# 115
Ами пак не се получава.... Ако някой има желание да ме научи ,нека ми пише на лични , да не спамим тук. Joy

Не излиза както трябва.На това трябва май първо иконка "връзка" и след това вмъкваш линка от фейса.Проверявай си с "предварителен преглед" и след това поствай.Но задължително си ползвай иконките отгоре.Иконка "видео" е за материал от ютюб.

# 116
Пробваш 2-3 пъти и изчакваш,понякога не става от първият път.И проверяваш с "предварителен преглед".Ще стане,търпение.Това е начина.
Понеже не гласувам,някой да каже тече ли вече гласуване за победители и кой води?

# 117
  • София
https://www.facebook.com/share/v/1cKCopGMKv/

Това видео на Ивелина май и към нашата тема , имаше го тоя коментар няколко пъти ...

Пс Момичета , как излиза видеото сега , като линк ли?  Нещо май не се справям с тази опция

Вярваме им Joy. Всички, които са хейтени, показват колко ме им пука. А всъщност е точно обратното. Много са глупави милите.

# 118
Както различни хора-различни характери,същото е  положението при двойките.Не може да се очаква всички двойки да се държат униформено.Има хора,които са си по-сдържани,по-неловки или по-притеснителни.При тях се изисква повече време,докато положението при тях е видно или просто се  проявяват по различен начин тези романтики и нежности,отколкото при по-експанзивните двойки.Ники ми се струва да си  е принципно по-сдържан,а пък Джули,да не  е някоя свръх емоционална и в лицето ти личност.

# 119
Според мен също Ники и Джулия просто се притесняват от камерите.
За разлика от дялканата двойка, на които просто толкова им е акълът.

Абсурд Ивелина отново да стане какъвто и да било фактор, тя отдавна си изпя песента, плетейки интрижките си. Всички вече я знаят щО за стока е и въобще не я отразяват.

Силиконът на Ванеса е ужасен, ужасен. И защо си е монтирала такива огромни кубици, не мога да разбера. Най- малкото, не ѝ отиват на структурата на тялото и я правят да изглежда по- ниска и по- трътлеста. В профил гледката е...  ох, боли.
Тя по едно време ни четеше, че и отговаряше. Защо престана?

Общи условия

Активация на акаунт