⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 931
  • 579
  •   1
Отговори
# 120
https://www.facebook.com/share/v/1AykX1uBRy/?mibextid=wwXIfr

Ето видеото, което беше споделено по-горе.

# 121
Ренета държи на Ивелина
Незнам дали след предаването са приятелки, но вътре си я подкрепя
И снощи след края на играта двете каза"браво чефо"

# 122
  • Варна
Ренета държи на Ивелина
Moже и нещо повече да са. Имаше един жест на Ренета, при  раздаването на гривните предпоследния път. Постави си ръката на бедрото на Ивели доста интимно. И докрая ръката й си остана там.

# 123
Е това не е сигурно... Според мен е знак на приятелски близост

# 124
Ренета държи на Ивелина

Нищо не може да сближи две жени повече от общ враг.

# 125
  • София
Ивелина като персонаж ми напомня Косара. Презадоволена, разглезена, високомерна, самонадеяна...Тя вероятно ще попрочете мненията на хората за нея, но едва ли би се замислила за промяна, защото е нарцистична и егоистична. Начинът на живот, който води я среща с хора, които й симпатизират, или поне лицемерничат и няма конфликти. Обкръжението й е подобно на нея. Тя си има своя кръг от познати и приятели и по-далеч от това не я интересува. Има с кой да си подскача в дискотеката, да си показва тоалетчетата и гримчетата, да обикаля нагоре - надолу...Тя е доста повърхностен човек, който действа малко примитивно - нагледен пример е промяната на отношението й към Николай, след като той избра Джулия. И откровената злоба срещу Джулия. В предаването най-вероятно е, за да се презентира като инфлуенсър. А това кой какво мисли за нея, не я засяга. За нея си е най-най. Още едни родители, които не са си свършили работата да възпитат в детето си емоционална интелигентност.
Много точно я описа, да. Тя се мисли за страхотна, никой не е на нейното ниво и т.н. Плете интриги, обсъжда хората, гизди се и в общи линии така и минава ежедневието.  Не искам и да си представям какво е да имаш това нещо у дома, да пили постоянно, все от нещо недоволна, неоценена, най-красивата, пък няма за нея принц.
Разликата с Косара е само в диалекта, тази е една идея по-добре като артикулация.
Какво стана с Косара, между другото, с кого е след формата, намери ли и тя избраника, който и майка и да одобри?

# 126
Ренета и Джулуя нищо не делят
Защо Ренета и Ива да имат общ враг

# 127
Гледах тази игра, като единственото постижение на екипа. Да не са взели съоръжението назаем от екипа на 'Един за друг'?
Раздадоха се някои двойки на макс, други даже не се прегръщаха. Елвира накрая беше легнала на Радо. Асен и Ренета пак слабо представяне. Ники и Джулка добре играха, 4 часа да висиш там хич не е лесно. Маги пък подсказваше какви са законите на физиката. Simple Smile
Ники бил професионален спортист, но на Джулка едно голямо браво от мен. И на Ванеса браво, то Чефо поддаде, тя можеше и още. Тази игра иска концентрация. Жените бяга стъпили май върху мъжете. Абе изтезание. Чудех се, ако имаше някоя двойка спористи, те ли ще спечелят.  Има толкова игри, които могат да се направят, където се иска комуникация между двамата, а не сила.
Нямаха никакви награди, нито атракции, къде да ходят на срещи - ресторантът беше един и същ, и келнерчето. Да не говорим за Страстния апартамент. Джулка за пръв път си слага маска за очи.
Без бюджет, такова предаване.

Елвира добута до финала с този, онзи. Ивелина също. И Ники-Тениса, който май вместо сексманияк ще се окаже комплексар.  Асен също обича да побеждава момчето, не му пука  с коя. Е, навънка го чака гаджето, каза Чефо. И Ренета добре си изигра картите.
Остава да видим последните обрати и Ивелина да се мачне с Ники пак!? Евала, ще излезе, че Джулка и била използвана докрай.
Чакам финала, като вече се подразбира кой ще спечели.

# 128
  • Варна
В тази игра печелеше най-леката /като килограми/ жена и най-мотивираната двойка.
Радо мислех, че ще окапе сред първите, че Елвира е тежка, но той удържа доста дълго.

# 129
Ивелина не е ли тя най-леката, най-ниска е.

# 130
Т.нар. Страстен апартамент ми е доста кринджав и нищо страстно не виждам в него. Ретро обзавеждане, няма едно джакузи примерно по средата… и тия рекламни вибратори са доста не на място.
Интересното е, че точно след страстната нощ в апартамента изглежда има някакво неразбирателство между Ники и Джулия.

# 131
  • Варна
Ивелина не е ли тя най-леката, най-ниска е.
Може и да е, но затова допълних и най-мотивирана. Съмнявам се че е искала да бъде в страстния апартамент с Ники тениса.

# 132
Снощи наистина глезените и прасците на Елвира ми се сториха много неприятни

# 133
Ивелина прилага Мъжете обичат кучки. На мен ми изглежда да е влязла в роля. Сигурни ли сме, че не изкарала поне няколко курса по актьорско майсторство.

# 134
  • Варна
Ивелина прилага Мъжете обичат кучки. На мен ми изглежда да е влязла в роля. Сигурни ли сме, че не изкарала поне няколко курса по актьорско майсторство.
Едва ли. Отвътре и идва. А и няма кой знае какъв избор.
Ако имаше още някой интересен мъж за нея, щеше да е друго

Общи условия

Активация на акаунт