⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 957
  • 579
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз не виждам и Ивелина какво има да дели с Джулия, ама ей на.

# 136
Нямаха никакви награди, нито атракции, къде да ходят на срещи - ресторантът беше един и същ, и келнерчето.
Без бюджет, такова предаване.
На мен пък точно това ми хареса, че наградите в ДиК бяха много по-интересни от тези в Ергена. Тук имаха канута, атв-та, летящ балон, аквапарк, яхта, яздиха, спускаха се със зиплайн… какво ли не. По-интересни и разнообразни им бяха наградите със сигурност. Само ресторантът, който е за любовните срещи, не ми харесва, че е един и същ, предполагам, че е  някаква реклама. Обаче поне гледката в този ресторант е страшно хубава с този изглед към морето и това донякъде компенсира еднообразието на ресторанта.
За бюджети изобщо не знам кой с какъв бюджет е, но определено като гледам мястото, където снимат, храната, цялата украса и всичко останало - явно ДиК са с по-голям бюджет от Ергена. Като гледам какви разкошни плата им слагат по масите с хапки, с плодове - направо огладнявам от това предаване. То не бяха постоянни коктейли, лимонади, суши, шампанско - добре си живеят, няма да ги мисля. А по масите в Ергена май само ядки им слагат. Там са на диета 😂

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 15:15 от *Benita**

# 137
  • Берлин
Аз сега изгледах и впечатленията ми са доста положителни за Н + Д и В+С /даже Чефо ми стана накак симпатичен/. За останалите сте казали всичко. На мен обаче Ивелина ми е смешна, в смисъл на жалка. То как да измислиш някакъв позитив да й прилепиш, няма. А масура - ако повторя поста си за него,ще получа бан. По-кратко ще е само дъно.
Дяволо, ти си един от най-добрите автори на теми в този форум, от години, респект.
Правилно ли разбирам, че 2 епизода до края остават?

Някъде мернах сравнение между  ДиК и новия ерген. Несравнимо. Другото шоу е като гигантска помийна яма. Изкарах двайсетина минути, но не е за мен.

# 138
Мястото къде снимат ДиК е много красиво. Аз съм фен на тази област и всички изненади ми допадат
Да, ресторанта е с цел реклама, но е красиво място

# 139
Във фб е пуснат пост от предаването, че следващата седмица епизоди ще има вторник, четвъртък и петък, а финала ще е в събота Simple Smile

# 140
Най-накрая и аз успях да изгледам епизодите от тази седмица. Направо нямам думи за Масурски,  много влюбчив    този човек 😀. Достойно напускане на Лора и Атанас. Джулия и Ники са прекрасни. Впечатление ми прави как когато говорят за другите участници няма капка злоба или обиждане. На светлинни години са от Ванеса и Чефо, които много се забавляват обсъждайки и присмивайки се на другите участници. В стори днес Ванеса обяснява как е сгрешила с мнението си за Ивелина и че едва ли не е била манипулирана (интересно от кого) за да се настрои срещу нея. Но са си доста близки след предаването. Не мисля, че Ники ще се върне при Ивелина. Надявам се да са си изговорили каквото трябва с Джули и да са на финал, защото в противен случай подаряват победата на Ванеса и Чефо.
Надявам се в следващия епизод да си тръгнат Масурски и Ивелина. Елвира и Радо дори да стигнат до финала не мисля, че ще получат голяма подкрепа.

# 141
Не съм фен на този тип предизвикателства за издръжливост в романтично шоу. Радо определено му беше най-трудно,Елвира е по-висока от него. Николай М. му е по-лесно с по-ниската Ива , ама за нея тая награда е по скоро наказание. Ренета се държи отвратително, както обикновено. Кареше се  с Асен. В промото определено става дума за нея и Асен, той едва може да я търпи вече.

От подкаста с Божин научих, че са били заключени в хамбара за пет дни. Това противоречи на всички правила за пожарна безопасност и е изключително опасно. Ако е имало пожар, как щяха да излязат? Това е грешка на продукцията, която не бива да се повтаря. Трябва да намерят по-безопасен начин да изолират участниците един от друг.

# 142
Масурски ми изглежда нечистоплътен и физически и душевно. От тези, които винаги намират оправдание за кофти постъпките си. Фактът, че си повярва толкова много, че може да се избира жените в риалитито, говори за нереалната му себеоценка. Повярва си, че Елвира ще му обърне внимание. После рязо смени курса и заложи на куц кон - Ивелина. Той няма представа какво да прави с една жена. Изглежда като мъж, за който жената е инвентар. Секс и супа. Толкоз. И, ако му хареса някоя друга - аут на предишната. За мен този човек не е имал дълготрайна връзка. Той няма капацитет за такава връзка. Вечният ерген. Доста високи претенции има за жените - да са красиви, ефектни, поддържани...А той какво може да предложи в замяна? Почти на 40...представящ се за рапър и любител на партита.
Eлвира защо влиза в тези риалитита, след като и тя не е намерила себе си? Беше кандидатка за Мартин в Ергенът. И това говори много за нея и за типажите, които харесва. Иначе е хубавко и мило момиче.

Ники и Джулия са глътка свеж въздух в предаването. Наистина достойни за пример млади хора.
Ивелина и Ренета не се нуждаят от коментари. Зрителите са си направили изводите.
Асен можеше да излезе с достойнство от предаването, ако не се беше поблазнил от възможността да стои още някакво време, и то с кофти човек.

# 143
Най-накрая и аз успях да изгледам епизодите от тази седмица. Направо нямам думи за Масурски,  много влюбчив    този човек 😀. Достойно напускане на Лора и Атанас. Джулия и Ники са прекрасни. Впечатление ми прави как когато говорят за другите участници няма капка злоба или обиждане. На светлинни години са от Ванеса и Чефо, които много се забавляват обсъждайки и присмивайки се на другите участници. В стори днес Ванеса обяснява как е сгрешила с мнението си за Ивелина и че едва ли не е била манипулирана (интересно от кого) за да се настрои срещу нея. Но са си доста близки след предаването. Не мисля, че Ники ще се върне при Ивелина. Надявам се да са си изговорили каквото трябва с Джули и да са на финал, защото в противен случай подаряват победата на Ванеса и Чефо.
Надявам се в следващия епизод да си тръгнат Масурски и Ивелина. Елвира и Радо дори да стигнат до финала не мисля, че ще получат голяма подкрепа.
Кой я е манупиулирал.?Разбирам,да няма пълната картинка на ставащото се тогава(докато е била въре ) и просто интуицията й да и говори,ама сега като гледа  не й ли се нареждат парченцата пъзел?Мислите  ли,че Ивелина,може пак да не е с особено привлекателен характер,но то да е серизоно преекспонира?Ако,почват всички да казват,колко е готина,то има нещо гнило...Има го възможносттасамата Ванеса да не е много стока.Видяхме я на моменти в предаването колко неприятно блесна.Ако тя споделя общи черти с Ивелина ,то би обяснило,защо сега като гледа нещата,да не им предава важност и в впоследствие да са се сдружили.Има го и тази опция с неразбирането...П.С Сега и ,ако Чефо ,каже ,че е приятелче с треньора Николай ще ударим бинго.

# 144
Божин работел статистика, ама напуснал... Затова се писал безработен.

# 145
Да, сезонът е изненадващо добър. Всъщност защо да е изненада? Той и първи сезон беше интересен, просто този е по-изчистен, по рафиниран.
Това е любовното предаване. Водещото е любовта (сега дали ще има или няма да има гаранции няма, Божа работа), там е акцентът. Не е акцентът в криндж ситуации, скандали и пошлост.

Прилича на Ергенът 4 на Ники Николов като концепция.

За мен лично е изненада, защото първи сезон изобщо не ми хареса. Като пусна някой епизод и не мога да го догледам, толкова ме дразнят повечето участници там. И самият монтаж не е толкова добър. Личи си, че сега са се постарали много повече. Мисля, че и кастът сега е по-добър и по-малко кринджав Wink.

И не само надмина сезон 1, но ми харесва повече и от "Ергенът: Любов в Рая". Даже си промених ника от "Фенка на Ергенът" по този повод, защото вече не го чувствам. А и от няколко сезона харесвам най-много Ергенът 1 и 4, с малки забележки и 2. 3 беше мега зле, а Рая е пълно дъно. Хвърлям му поглед само защото участват стари участнички. Хич не ми пука кой с кого ще се мачне там, а тук много ми допаднаха Ники и Джулия като двойка.

В началото очаквах "Диви и красиви" да е Ергенът от Тему, но много добре са се справили, браво! Жалко, че скоро свършва и ще остане само бозата "Любов в рая". То пък един рай! Мястото от ДиК е много по-райско от онзи трънлив и каменист плаж.

# 146
Включвам се в темата към края на предаването, аз и половината епизоди изгледах със закъснение за две вечери в Ютюб. Фен съм на Ники и Джули, както почти всички и искам те да спечелят. Не се вързвам на промото за следващия епизод /снимки на Джулия в Инстаграм ме успокоиха/.

Ивелина ми е много анти, но и Ренета не й отстъпва.
Може би е обсъждано в темата, но все пак да споделя. Днес приятелка ми каза, че Ренета е учила за медицински асистент в Стара Загора, а не за лекар. Състудент на Ренета й го е казал.

И аз съжалявам, че ДиК е към края си, макар че с намаляването на участниците, последните епизоди не са толкова интересни. И да, определено печели спрямо Ергенът...

# 147
Включвам се в темата към края на предаването, аз и половината епизоди изгледах със закъснение за две вечери в Ютюб. Фен съм на Ники и Джули, както почти всички и искам те да спечелят. Не се вързвам на промото за следващия епизод /снимки на Джулия в Инстаграм ме успокоиха/.

Ивелина ми е много анти, но и Ренета не й отстъпва.
Може би е обсъждано в темата, но все пак да споделя. Днес приятелка ми каза, че Ренета е учила за медицински асистент в Стара Загора, а не за лекар. Състудент на Ренета й го е казал.

И аз съжалявам, че ДиК е към края си, макар че с намаляването на участниците, последните епизоди не са толкова интересни. И да, определено печели спрямо Ергенът...
Някъде ми себе мярнал клипче от тик-ток,където момче,което специализира за лекар(той бе  един  от организаторите,ако не  се лъжа  на протеста на студентите по медицина)звънна наРенета именно заради това,което тя говори наляво и надясно...Не го казвам с цел да се заяждам,но тя наистина има нужда от помощ,защото поведението й не е нормално.Не е само злоба,сметки,комплексарщина,пиянщина и т.н,при нея,ами ми се струва,че има някакъв по-сериозен проблем,който е скътала в  себе си и довежда  до някои от тези проявления,може би.Като погледна нещата от този ъгъл,ми става мъчно за нея.П.С Ергенът е дъно,спор няма.Не мисля че,идеята на предаването вече ,каквото е било първоначално,ами се гледа  хляб и зрелище да имазазрителя.Надявам се ,Диви и красиви да не тръгне по този път.

# 148
  • Берлин
Ако някой от екипа чете - добър опит и се получи. Обаче,хора, оправете звука. Мъка е за разбиране. И не, не е проблемът в говорни дефекти или диалекти на участниците, просто звукоизвличането ви е много зле.

# 149
Не мога да повярвам, че ще го кажа , но носът на Ванеса ми харесва повече от този на Ренета

Общи условия

Активация на акаунт