⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 951
  • 579
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, моля ви, кожете ми какъв спорт е тренирал Ники моделът, че спорим тук с мъжът ми 😂
Много ще ви бъда благодарна!

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 06:35 от КремонаЛиза

# 151
  • България
Лека атлетика

# 152
Много ми харесва предаването (не съм гледала първия сезон). За разлика от другите риалитита, в ДиК участниците са някак по-естествени, не се залага на простотии и пошлост, а повечето са едни приятни млади хора.
Маги ми беше много анти в Ергенът, но тук като водеща ми допада горе долу.

Много симпатизирам на Джулия. Обаче Ники не ми изглежда много влюбен. И все пак бих искала те да победят.
Другата истински влюбена/или поне изгаряща от нагон/ двойка - Чефо и Ванеса, той ми е много противен, нея я харесвах, но с отношението си към Марио ми падна в очите.
Масурски закопа дъното, а ми беше приятен, когато ги даваха преди с Евгения и другите, усещах у него правилни разсъждения, примесени с лек хумор. Сега.. едвам го гледам, откакто постъпи така с Жени.

@Ариел, Ивелина защо не прояви достойнство и да си тръгне сама?

# 153
Включвам се в темата към края на предаването, аз и половината епизоди изгледах със закъснение за две вечери в Ютюб. Фен съм на Ники и Джули, както почти всички и искам те да спечелят. Не се вързвам на промото за следващия епизод /снимки на Джулия в Инстаграм ме успокоиха/.

Ивелина ми е много анти, но и Ренета не й отстъпва.
Може би е обсъждано в темата, но все пак да споделя. Днес приятелка ми каза, че Ренета е учила за медицински асистент в Стара Загора, а не за лекар. Състудент на Ренета й го е казал.

И аз съжалявам, че ДиК е към края си, макар че с намаляването на участниците, последните епизоди не са толкова интересни. И да, определено печели спрямо Ергенът...
Някъде ми себе мярнал клипче от тик-ток,където момче,което специализира за лекар(той бе  един  от организаторите,ако не  се лъжа  на протеста на студентите по медицина)звънна наРенета именно заради това,което тя говори наляво и надясно...Не го казвам с цел да се заяждам,но тя наистина има нужда от помощ,защото поведението й не е нормално.Не е само злоба,сметки,комплексарщина,пиянщина и т.н,при нея,ами ми се струва,че има някакъв по-сериозен проблем,който е скътала в  себе си и довежда  до някои от тези проявления,може би.Като погледна нещата от този ъгъл,ми става мъчно за нея.П.С Ергенът е дъно,спор няма.Не мисля че,идеята на предаването вече ,каквото е било първоначално,ами се гледа  хляб и зрелище да имазазрителя.Надявам се ,Диви и красиви да не тръгне по този път.
И аз се замислих над нейния образ. Има проблем и то сериозен, психически и емоционален. Според мен живее в някаква илюзия сътворена от самата нея и не вдява каква е реалността, а и ако е заобиколена от хора, които са като нея или я насърчават да продължава така и скриват истината, тя никога няма да се излекува. Не е лош човек със сигурност, но е много повредена отвътре, емоционалната ѝ интелигентност, няма смисъл да я коментирам. Токсичен човек е и плава в такова обкръжение най-вероятно, но винаги има път нагоре, всеки който иска да се подобри ще действа, надявам се да излезе от купола си и да види действителността.
И трябва да приемем факта, че в абсолютно всяко предаване има такъв персонаж като нея - стратег, подмолен и интригант, ако не беше тя щеше да е някой друг. 🙂

# 154
Не мога да повярвам, че ще го кажа , но носът на Ванеса ми харесва повече от този на Ренета
Ренета правила ли си е нос? Нейният изглежда нормално, този на Ванеса е супер неестествен, веднага се вижда, че е променен.

# 155
На мен почна да ми дожалява за Ивелина - то бива липса на достойнство, бива, но нейната е трагична. Увесила нос там да чака Ники да се върне, защо бе, момиче?! Заблуждава себе си, че е някакъв фактор - как само грабна кутията с въпросите и не позволи друг да я държи, избира някакви кринжави мъже уж да дирижира връзки, сее раздор наоколо си с цел да е актуална и да дочака, ако Ники си промени отношението. Тъжна работа. Всички други момичета, които бяха отхвърлени или не откриха подходящ, си тръгнаха с достойнство, само тя не успя да овладее амбициите си и да спре да се излага.
За Масурски какъвто и хейт да се изсипе, малко му е. Толкова неориентиран както в собствените усещания, така и в отношението на другите човек н я м а! Смешник, перфектен мач за Ивелина.
Радо честно си признава, че е там за играта, не за любов, затова не ме дразни. Пък току-виж и спечелил Елвира, знае ли човек.
Елвира е предпазлива - да не се изложи, да не обиди някого. Това, съчетано с бавния говор я презентира като тъпа за някои, за мен си се изразява нормално.
Асен кефи с точната си преценка и олицетворение на Ивелина, но пропусна момента да си тръгне с достойнство. Измъчената му комуникация и отношения с Ренета го принизяват. И той, и ние сме наясно, че от тая трънка заек няма да изскочи. Момата става само за интриги.
Чефо и Ванеса си паснаха добре, поне в целта да спечелят формата. Не знам до колко са искрени взаимоотношенията им, но добре им се получава като изява.
Джулия ми е любимка, страхотно представяне на това младо момиче до сега. Видимо хлътва по Ники, а той е още на фаза харесване, дано това не я разклати. Не знам за какво е конфликтът, но не вярвам това да ги раздели.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 09:42 от usmihni_mi_se

# 156
Не мога да повярвам, че ще го кажа , но носът на Ванеса ми харесва повече от този на Ренета
А аз не мога да повярвам че го прочетох 🫣🤗

# 157
  • България
Аз не мисля, че Ивелина и Ренета са толкова "счупени", "токсични" и с липса на достойнство.
Навсякъде има клюкарки и интригантки, а в тв шоу още повече. Давам си сметка, че би било скучно в тв шоу без тях. В живота е друго.

# 158
Да по тв е друго, предаването няма да е същото, но в реалния живот ако са ти в обкръжението.... Никак няма да е забавно

# 159
  • София
Скрит текст:
На мен почна да ми дожалява за Ивелина - то бива липса на достойнство, бива, но нейната е трагична. Увесила нос там да чака Ники да се върне, защо бе, момиче?! Заблуждава себе си, че е някакъв фактор - как само грабна кутията с въпросите и не позволи друг да я държи, избира някакви кринжави мъже уж да дирижира връзки, сее раздор наоколо си с цел да е актуална и да дочака, ако Ники си промени отношението. Тъжна работа. Всички други момичета, които бяха отхвърлени или не откриха подходящ, си тръгнаха с достойнство, само тя не успя да овладее амбициите си и да спре да се излага.
За Масурски какъвто и хейт да се изсипе, малко му е. Толкова неориентиран както в собствените усещания, така и в отношението на другите човек н я м а! Смешник, перфектен мач за Ивелина.
Радо честно си признава, че е там за играта, не за любов, затова не ме дразни. Пък току-виж и спечелил Елвира, знае ли човек.
Елвира е предпазлива - да не се изложи, да не обиди някого. Това, съчетано с бавния говор я презентира като тъпа за някои, за мен си се изразява нормално.
Асен кефи с точната си преценка и олицетворение на Ивелина, но пропусна момента да си тръгне с достойнство. Измъчената му комуникация и отношения с Ренета го принизяват. И той, и ние сме наясно, че от тая трънка заек няма да изскочи. Момата става само за интриги.
Чефо и Ванеса си паснаха добре, поне в целта да спечелят формата. Не знам до колко са искрени взаимоотношенията им, но добре им се получава като изява.
Ванеса ми е любимка, страхотно представяне на това младо момиче до сега. Видимо хлътва по Ники, а той е още на фаза харесване, дано това не я разклати. Не знам за какво е конфликтът, но не вярвам това да ги раздели.
Може би имаш предвид Джулия.
За Елвира - тя е много внимателна какво казва и как реагира, като наплашена чак. Да не обиди, да не каже нещо, което после може да се интерпретира недобронамерено. Може би е урок от Ергена, където я изгониха след гигантска и грозна интрига, а Мартин я унижи пред всички. Като цяло това момиче не ми изглежда подходящо за тия формати - има нещо чисто и скромно в него (въпреки корекциите, грима и т.н.). Някак не може да влиза в интрига. Но глупава определено не е, просто не чак толкова нахакана, колкото е хубаво да си в такива предавания.
С Радо не знам дали ще и се получи, но той изглежда като наистина да я харесва.

Масури, Ивелини, Ренети и прочее лъжкини и схемаджии въобще и не ми се коментират.
Масурски имаше най-смисленото в ръцете си - Евгения, при това момичето истински го харесваше. Той по-добро от това не може да има, какъвто е смешен, неприятен и нечистоплътен. Даже е чудно как Евгения му върза въобще, може би и на нея и липсва самочувствие.
И сега ще ми гони дивото, ами няма как да стане. Макар че точно една Ивелинка си заслужава в реала, да му разкаже играта с цупни, манипулации и интриги.

# 160
Добре, че Евгения се отърва от този мизерник
Връзката му с нея беше абсолютно изкуствена, за да се задържи във формата. Когато тя се разколеба в отношенията им той изстреля "обичам те" и тя се хвана. Когато чу че Елвира има симпатии към него и веднага я заряза. Много долно от негова страна, но ще си намери майстора

# 161
според мен си е такъв в живота , дори да е във връзка , тръгва след всяка фуста и си въобразява ,че всяка го харесва. Много недорасло!

Добре, че Евгения се отърва от този мизерник
Връзката му с нея беше абсолютно изкуствена, за да се задържи във формата. Когато тя се разколеба в отношенията им той изстреля "обичам те" и тя се хвана. Когато чу че Елвира има симпатии към него и веднага я заряза. Много долно от негова страна, но ще си намери майстора

# 162
То си пролича още в началото, когато не се виждаха и задавеше въпроси на момичетата
Такъв си е, голям селски тарикат....

# 163
Аз не мисля, че Ивелина и Ренета са толкова "счупени", "токсични" и с липса на достойнство.
Навсякъде има клюкарки и интригантки, а в тв шоу още повече. Давам си сметка, че би било скучно в тв шоу без тях. В живота е друго.
Положението с Ренета ми е като положението с Емили от другото предаване,макар че Ренета не е достигнала тези низини,както Емили. Не е "счупена"(никой не е ),ама се усеща ,че има нещо в нея,а не ,че просто има дразнещ характер,че е необщителна,незнаеща как да комуникира  адекватно с другите,особено пък в определени ситуации и т.н.Според мен тя има нужда да  направи за себе си нещо друго(надявам се да го направи),а не да влиза в реалити шоу.Точно поради това се питам,къде му слагаме чертата. До колко е етично,да се вкарат в предавания хора като Емили и Ренета,които знаеш,че биха ти направили  шоуто несъмнено,но виждаш в какво състояние са в момента,а не че са решили да заемат търсената от продукцията роля.Тези хора ,биха си отнесели яко хейта от зрителите .А,това до какво би могло дадоведе?В подобни чуждестранни предавания,е имало случаи,където  участници си отнемат живота,заради нереалния  хейт който след участието си отнасят.Не казвам,че това ще се случи,но  не можеш да предвидиш как цялата тази история би се отразила на хора , на които психиката  им не е най-силна.Все някакъв стандарт трябва да се следва,а не шоуто да ти е най-важно,пък другото да отива на майната си .Може би и поради това към нея съм по-мека отколкото Ивелина.При Ивелина ги усещам нещата по по-различен начин.

# 164
  • България
Не знам откъде реши, че Ренета трябва да се лекува? Емили е друг случай, тя е неадекватна. Ренета седи там за екранно време.

Общи условия

Активация на акаунт