Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 134 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
(Ергенът) Виктор казва, че ще видим дали още са заедно СЛЕД края на предаването. Практически признава, че стига до финал с Дениз.
Скрит текст:

# 61
ИВ
Според мен утре Калин отива на блатото,защото знаем,че по някое време става жълт,но е възможно и да е Данчо,защото пък той имаше пост,където беше силно разочарован

Лечителите ще претърпят голям спад до сливането,защото знаем,че те се разпадат.

Д-р Петков отпада преди сливането според мен,защото ако приемем,че има 16 участника,то 14 са 100% запълнени+самият факт,че племето е много отслабено.

Другата седмица ако не се лъжа е битката на 3те жени,където влиза Николета.Ако Мартина е отпаднала от рулетката,то тя ще влезе при сините.Очаквам Траян и Мирослав също да влезнат другата седмица, като Траян също е много вероятно да влезе при сините,където се оформя коалиция от него,Симона,Гордиенко и Чикагото(снимката от кръчмата).

Относно рулетката ако директно отпада някой ще е изключително несправедливо и грозно от страна на продукцията.

# 62
(Ергенът) Виктор казва, че ще видим дали още са заедно СЛЕД края на предаването. Практически признава, че стига до финал с Дениз.
Скрит текст:

Да,стигат доста далеч и са заедно в момента.

# 63
За Калин разбрах,че стига до полуфинал.

# 64
На мен ми попадна тази снимка, качена в ИГ и според мен това е едното Обединено племе.

# 65
Дано не. Ветеринарката ми е топ неприятница.

# 66
А Дино … докъде стига ?!

# 67
И каква е причината за дисквалификацията, телефон, храна....

Причината е, че е ходил до близък магазин в селото и е взимал храна от там. Това се е повторило няколко пъти и в крайна сметка продукцията е разбрала и го е дисквалифицирала.
А относно победителя - това е със сигурност Мирослав.

Благодаря, по-добре не бих го казала. Точно така е Simple Smile

# 68
Скрит текст:

Да,стигат доста далеч и са заедно в момента.
Еее, супер! Най-много ми хареса първи сезон на Ергенът, където Дениз беше финалистка и щеше да е гадно да я изгонят още в началото на Любов в рая. Иска ми се някак и Кристина Пламенова и Габи Бланко да се задържат по-дълго този път.

KatyaS, радвам се, че Ники Николов ще прави обикновения Ерген. Сезон 4 ми допадна повече от 3-ти, а Любов в рая го гледам основно заради ветеранките.

# 69
В подкаста на Ана-Мария с ководещ Силвия и гости Лия от сезон 2 и Николай от Диви и красиви 1 изпуснаха някакви тънки инфота (най-вече Лия и АМ искаха да покажат, че знаят), но нищо, което да не сме писали тук. Струва ми се, че Петър постъпва лошо с Кристина, защото Лия не го харесва, а тя ѝ е източникът на инфо, защото са от един сезон.

# 70
Чудих се дали да се запиша, но май ще имам нужда от ориентир.

# 71
  • Stockholm
Аз, за да гледам едно реалити, трябва за чета спойлери 😅

# 72
  • София
silsto, ето ти един: една наша обща прЕятелка преди мъничко каза че довечера в ИВ: "Мартина ще отпадне на рулетката,Калоян отива блатото." JoyJoyJoy

# 73
  • Stockholm
silsto, ето ти един: една наша обща прЕятелка преди мъничко каза че довечера в ИВ: "Мартина ще отпадне на рулетката,Калоян отива блатото." JoyJoyJoy

За Калоян сигурно ли  е 😅😅😅

# 74
  • Sofia
За Калоян едва ли, за Калин, може би 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт