Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 82 358
  • 473
  •   14
Отговори
# 450
Погледни последното мнение в темата за Игрите, там има снимка, която много добре показва какво е😊

# 451
Спойлер от д-р К: Карина утре отива на блатото и от там не се измъква

Допълнение: не са таблети, както блещят в Надкаст, хартийка са и си е наистина на късмет. Няма нагласявки

# 452

Допълнение: не са таблети, както блещят в Надкаст, хартийка са и си е наистина на късмет. Няма нагласявки

Дори и да са хартийки, то съвсем не се падат "на късмет". Твърде подозрително късметът се пада точно при определени играчи, при това всеки път. Laughing

# 453
  • somewhere near the sea

Дори и да са хартийки, то съвсем не се падат "на късмет". Твърде подозрително късметът се пада точно при определени играчи, при това всеки път. Laughing
Днес на лайв в надкаст Туджаров каза, че не са таблети. Но Неделчо допусна, че е възможно продукцията да е дала завоалирани насоки на определени играчи.

# 454
Всъщност и аз днес разбрах истината за сандъчетата - това са четци за електронни книги. Затова няма подсветка както щеше да има ако бяха таблети.
Преди седмица ми бяха казали, че са таблети, но явно източника ми на информация не е разбрал правилно първоначално.

# 455
ИВ

Да, относно съндъците това, че са "намачкани" хартии мен не ме убеждава напълно, че наистина са само хартии и начина по който се падна всичко както трябва по перфектен сценарий беше доста странен... но пък от друга страна храната (бургера и хотдога) си бяха предварително вътре в съндъците, а тях няма как да ги контролираш от компютър Grinning

Лично аз съм склонен да вярвам, че картинките в съндъците не се манипулират от външен фактор, но и не вярвам всичко да е оставено на 100% случайност..

# 456
Който знае да казва кой си тръгва. По спойлерите докторът ли си тръгваше? Ще съм много благодарна!

# 457
Който знае да казва кой си тръгва. По спойлерите докторът ли си тръгваше? Ще съм много благодарна!

Май да тъй като уж за Алекс се "знае" че бие Калин на пулофинала ,както и че има снимка снимана на плажа и там се вижда фигура напомняща на Алекс

# 458
Благодаря! Жалко. Исках да се върне докторът.

# 459

Май да тъй като уж за Алекс се "знае" че бие Калин на пулофинала ,както и че има снимка снимана на плажа и там се вижда фигура напомняща на Алекс

Доктора отпада, вече го пише в уикипедия...

# 460

Доктора отпада, вече го пише в уикипедия...

Да и аз видях попринцип бях за Алекс ама ми стана жал за доктора изглеждаше като готин и добър човек жалко

# 461
ИВ
Жълтите явно са заложили срещу Кралев. Wink

# 462
Сашка пак блести с акъл. Умницата ни тя Joy

# 463
"Май да тъй като уж за Алекс се "знае" че бие Калин на пулофинала"
Моляя?? Да бе Astonished това колко е сигурно?

# 464
"Май да тъй като уж за Алекс се "знае" че бие Калин на пулофинала"
Моляя?? Да бе Astonished това колко е сигурно?
Надявам се да е грешка, както и че Миро печели. Лично за мен идеални за финала биха били Калин, Дино и Шопа (а ако направят както миналата година – четирима на полуфинала, тогава и Ивайло). Така ще има представители от всяко едно племе, но надали ще стане по този начин според мен.

Поне ако не друго, Калин почти на 100% е сигурен в топ 5. За Дино, Иво и Шопа обаче изглежда, че и тримата отпадат по-рано – уж Иво и Шопа отпадат от Калин малко преди полуфинала, а за Дино не съм сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт