Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 110 341
  • 704
  •   160
Отговори
# 660
  • София
Да помоля някой който може да изгледа пак последните 3 секунди от промото за утре, да сподели точните думи на Ленорката Hands Pray

# 661
Направихте забележителна битка, която ще се помни дълго след края на сезона - това са последните думи на Ралица.

# 662
"Направихте забележителна битка. Една от тези, които ще се помни дълго след края на сезона."

Да помоля някой който може да изгледа пак последните 3 секунди от промото за утре, да сподели точните думи на Ленорката Hands Pray

# 663
  • софия
Оффф, Дидо, ходих и аз да гледам заради теб.

Направихте забележителна битка, която ще се помни дълго след края на сезона - това са последните думи на Ралица.

Вярно много ги похвали Раличка Grinning

Казваш ли нещо, или само питаш?
Брех, ще ги оставят и четиримата ли?

# 664
Май натам клонят везните ... Другия вариант е наистина да оставят загубилата двойка на пангара за събота и Йоана или Мартина са чао

# 665
ИВ

Изгледах промото отново и две неща ми направиха впечатление.
Павката не казва “За теб/вас игри на волята приключи” или там каквото беше.
Второто е,че като Павката казва поздравления,Миро и Йоана кимват,но това може да бъде тълкувано по няколко начина.

# 666
ИВ

Изгледах промото отново и две неща ми направиха впечатление.
Павката не казва “За теб/вас игри на волята приключи” или там каквото беше.
Второто е,че като Павката казва поздравления,Миро и Йоана кимват,но това може да бъде тълкувано по няколко начина.

То понякога така го монтират, че някой кимнал преди 20 минути, но му слагат физиономията на съвсем друго изказване 🤣🤣

# 667
За последните няколко страници само на 2,3 коментара пише че става въпрос за ИВ , което не гледам . Чакам спойлери за други предавания и се наложи да прочета повечето коментари , които не ме засягат за да разбера за кое предаване се говори.  Не го пиша с лошо , но моля ви , пишете за кое предаване е коментарът ви, за да може да си следим това ,което ни интересува, без да губим излишно време . Blush

# 668
ИВ
Билянка, мила, кажи пак за Инстаграм. Какво си записала?
Чикагото и Миро са ясни - Чикагото се активизира ден преди финала, Миро - ден-два след финала. Simple Smile
Което според мене веднага изключва опцията при тази "двойна елиминация" да отпадат по двойки.
Гордиенко изпадна от профила на Димитър към 24.07., което е по-късна дата от датата на битката довечера. Дидо ще ме поправи, ако греша, но мисля, че битката е играна на 19.07 (което съвпада с териториална битка на 25.07., от която имаме кадри, и... евентуално отпадане на Александра другия петък). Към 24.07. Гордиенко е последвала (освен хора от екипа) само Коеджикова и Мартина Луканова, което предполага, че все още е в играта, а с Деси и Мартина се е запознала на кастингите. (В стори Кристиян обясняваше как на кастингите все се падал с Дечо. Той беше един от малцината, последвали Дечо, когато го намерих).
Както писах, на 2.08. Гордиенко харесва пост на "императорчето" (и последваните от нея нарастват с 18 души).
Йоана - при нея е по-шарено. Когато съм я намерила (трябва да погледна постовете си тук, за да видя кога съм ви я представила), последваните от нея са 1763-ма. После има някави леки движения надолу и нагоре. На 25.07. са 1769, а на 29.07. - 1778.

Да погледнем и кадрите от бъдещето:

Вторият силует от ляво надясно трябва да е на висока жена. Въпросът е коя. Гордиенко? Сапунджиева? Свършиха височките. Simple Smile

Тук вторият отдясно наляво ми прилича на Чикагото. Ако третата от ляво надясно е Коеджикова, къде е Сапунджиева? На Блатото?

Ето и по-лош кадър на жълтите:

Да видим: от ляво надясно Ивайло, ниска жена, вероятно руса, т.е. Николета, Миро Потника, Томи, дългокракият Кристиян.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:58 от Bilyana14.

# 669
  • София
Чакайте малко, тези столове си нямат машинка на времето и не гледат във бъдещето.
Моля те, пиши и, че не са пораснали някои още.

Можеше и бели да ги оставиш иначе, за повече съспенс.
И после как да не иска човек да идва всеки ден с нови и нови спойлери

# 670
ИВ
Чикагото и Миро са ясни - Чикагото се активизира ден преди финала, Миро - ден-два след финала. Simple Smile
Което според мене веднага изключва опцията при тази "двойна елиминация" да отпадат по двойки.
Гордиенко изпадна от профила на Димитър към 24.07., което е по-късна дата от датата на битката довечера. Дидо ще ме поправи, ако греша, но мисля, че битката е играна на 19.07 (което съвпада с териториална битка на 25.07., от която имаме кадри, и... евентуално отпадане на Александра другия петък). Към 24.07. Гордиенко е последвала (освен хора от екипа) само Коеджикова и Мартина Луканова, което предполага, че все още е в играта, а с Деси и Мартина се е запознала на кастингите. (В стори Кристиян обясняваше как на кастингите все се падал с Дечо. Той беше един от малцината, последвали Дечо, когато го намерих).
Както писах, на 2.08. Гордиенко харесва пост на "императорчето" (и последваните от нея нарастват с 18 души).
Йоана - при нея е по-шарено. Когато съм я намерила (трябва да погледна постовете си тук, за да видя кога съм ви я представила), последваните от нея са 1763-ма. После има някави леки движения надолу и нагоре. На 25.07. са 1769, а на 29.07. - 1778.

Тук вторият отдясно наляво ми прилича на Чикагото. Ако третата от ляво надясно е Коеджикова, къде е Сапунджиева? На Блатото?

Четвъртата от ляво надясно не е ли Сапунджиева, а третата Пекин? Трета ми се вижда с малко слаби крака и не я определям като Коеджикова Simple Smile Стойката на третата също ми наподобява на Пекин, а на четвъртата на Сапунджиева.
Ех,  измъчихте ме тук Simple Smile

# 671
И аз имам съмнения, че след битката по двойки, няма да има изгонени....

# 672
ИВ
И аз имам такива съмнения.
Последният акцент в промото беше, че тази битка ще влезе в историята. Чак пък! Минимална вероятност е, но възможно ли е да имаме реми?!
Тук ми се струва, че водещите гледат към сините:

Любопитното е, че на жълтата платформа има въдица, на синята - не. Хвърлена от радост при победата?
Тук пък се вижда, че на жълтите им остава само една кука за изтегляне:

Скрит текст:
ИВ

[/spoiler[
Четвъртата от ляво надясно не е ли Сапунджиева, а третата Пекин? Трета ми се вижда с малко слаби крака и не я определям като Коеджикова Simple Smile Стойката на третата също ми наподобява на Пекин, а на четвъртата на Сапунджиева.
Ех,  измъчихте ме тук Simple Smile
Всъщност си права. Аз това четвъртото го мислех за Дино, но ако се вгедаш в клина, виждаш, че е дамски. Май Дино липсва на този кадър. 🤔 Т.е.имаме Траян, Иван, Коеджикова, Сапунджиева, Чикагото и Пекин.
А последният жълт е с по-мускулести крака, тъй че може да е Шопа.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:10 от Bilyana14.

# 673

Според мене може да дадат право на зелените след кастинг битката в събота да спасят един от загубилите и да го вземат в тяхното племе така може да се озове чикагото при зелените мисля , че имаше такава снимка , където той е в зелено

# 674
  • София

Благодарим ви Нова, никога не ни разочаровате Satisfied
Цитат
Истинска изненада обаче ги очаква непосредствено преди старта на съревнованието - те ще трябва да се състезават не индивидуално, а отборно - разделени по двойки. По-добрите ще продължат участието си в голямата игра, а загубилите ще напуснат Войната на племената.

Общи условия

Активация на акаунт