Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 115 086
  • 741
  •   36
Отговори
# 705
Има ли вече информация и спойлери кое племе се разпада първо , че наближава това време , в предните сезони почти винаги разпадаха първо най силното племе което този сезон е синьото

# 706
Това с връщането на Диана не го разбирам. Все тая дали някой пише във Фейсбук. Ако го дразни някой, да пише и той във Фейса. Тук нека наистина се споделя вярна информация.

Информацията от Дидо си е вярна. Heart Оставете на мира момчето. Той си топ.
Миналата година казахте същото на Ковид.
Добре, аз нямах предвид него. По принцип го пиша. Знам, че Ковид, Дидо и Биляна не подвеждат. Wink

# 707
Alucard без да искам съм цитирала теб. Толкова съм бясна за тази битка, че не гледам кой цитирам. Grin

# 708
ИВ
Ей, ама верно, че последното зелено човече има мъжки клин. А това, което мислех за кок/опашка, е... кракът на оператора отсреща. 🤣
 Абе ще ги избистрим дружно. 😁
Шопа зелен?! И после пак жълт? Съмнявам се. Такъв изпънат на струна баш на Траян ми мяза.
Ех, а какви снимки от бъдещето имаше от Царево! 🤣 Че и листа от сценария долитаха до нас! 🤪
Догодина с дронове! 🤣🤣🤣

Да съгласен съм тук, по-вероятно да си е Траян. Него го изпуснах като образ, нали е от по-новите..а аз просто не мога да им смогна вече кой влиза и излиза и защо изобщо го правят ахахаха  LaughingLaughingLaughing

# 709
  • Някъде там...
Има ли вече информация и спойлери кое племе се разпада първо , че наближава това време , в предните сезони почти винаги разпадаха първо най силното племе което този сезон е синьото
Зелените се разпадат.

# 710
Зелените се разпадат.

Леле вярно ли , значи наистина в  сезон 7 всичко е различно Mask Mask , освен ако до тогава не направят зелените най - силното племе де .

# 711
Зелените се разпадат.

Леле вярно ли , значи наистина в  сезон 7 всичко е различно Mask Mask , освен ако до тогава не направят зелените най - силното племе де .
Е, ще се опитат поне. Чикагото ще вземат, ще отпадне Кояджикова...

# 712
  • София
Добре де хора, имате снимки от бъдещето от след няколко дена, на която Жълтите са 5, а сините 6 Thinking
Упс, май избързах със броенето на сини и жълти Blush
Значи сега имаме 7 жълти, 6 зелени и 5 сини, които някак трябва да станат 5 жълти, 6 сини и 6 зелени. Някой жълт трябва да посинява май и после още един жълт да отпадне другата седмица.
Не съм гледал още промото за утре, казаха ли какво залагат марулите на кастинг битката? Дали няма да е "огромната чест" да пренареждат съдбата на племената, че в понеделник да станат по 6-ма?

# 713
  • София
Манджата залагат

# 714
  • София
И какво е ако спечелят, щото това с манджата беше да не ядат, нали?

# 715
И какво е ако спечелят, щото това с манджата беше да не ядат, нали?
Да. Ако загубят няма храна.  Иначе Не показаха в промото, какво биха спечелили

# 716
  • София
Мерна ми се щайгата с вкиснали кренвирши от миналата седмица Simple Smile Отседяли са си явно на плажа докато някой ги спечели Grinning

# 717
Зелените се разпадат.

Е, ще се опитат поне. Чикагото ще вземат, ще отпадне Кояджикова...

Много ще ми е интересна реакцията на Чикагото към женската коалиция при зелените особено и колко са слаби жените там MaskMaskMask

# 718
Виктория утре печели. Поне така разбрах.

# 719
  • Пловдив
Виктория утре печели. Поне така разбрах.
Да ,но зелените на кои залагат?

Общи условия

Активация на акаунт