КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 24 088
  • 450
  •   5
Отговори

„Кой да знае?“ е делнично комедийно куиз шоу, което се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В предаването зрителите и участниците научават нещо ново всеки ден. Играта изненадва с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани. Това са комедийните актьори Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Към тях във всеки епизод се присъединяват популярни личности, които отговарят на въпросите на водещия Александър Кадиев, а зад всеки въпрос се крие сумата от 300 лв. Наградата– цялата спечелена сума – както в никое друго предаване, е за публиката, тъй като тя е важна част от състезанието.

Задачата на Милица и Христо в  „Кой да знае?“ не е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници научават нещо ново или си обясняват факти, за които никога не са се замисляли.

Този нестандартен подход е приложен и при отговорите, които са илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите зависи ходът на играта, което се отразява на динамиката, забавлението и напрежението, които държат зрителите приковани към малкия екран.

„Кой да знае?“ (Who knew?) е част от портфолиото на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle, която е представена у нас и с формата "България търси талант"

EПИЗОДИ В bTV PLUS

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 и ТЕМА 2

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 16:04 от diziler

# 1
  • София
Определено Милица има по-богата обща култура, но и Пъдев се справя добре. На въпроса за Сашо не отговорих, тъй като не ме дразни, че говори повече. Допада ми хуморът и на тримата, забавни са ми и роднинските шеги.

# 2
Отново има бъг и там, където се изписват кавички в анкетата, излиза като  & quote и от сорта, пробвах да редактирам, но не се поправя. Както и да е.

Резултати от предишната анкета:

Гласували 105 души

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 19:50 от diziler

# 3
  • у нас
Благодаря за темата,  diziler!
Колко хубаво си беше всяка вечер да дават предаването. А сега като на лотария... да се чудя дали ще има или няма да има епизод.

# 4
  • Sofia
Благодаря и аз за темата!
Двойните епизоди не ми допадат, не виждам смисъл от две по-кратки полувремена от едно по-дълго!

# 5
запис. ще ми е интересно довечера. аз харесвам двойните епизоди защото бързо минават когато има смях и забава с тези хора.

# 6
Едно от малкото предавания, които гледам с огромно удоволствие. Хем научавам нещо ново, хем се забавлявам...какво повече да иска човек!

# 7
Колко хубаво си беше всяка вечер да дават предаването. А сега като на лотария... да се чудя дали ще има или няма да има епизод.
Е, през януари или юни няма проблем. Ама сега с тези формати, дето вървят нонстоп, то няма смогване.

# 8
Определено Милица има по-богата обща култура, но и Пъдев се справя добре. На въпроса за Сашо не отговорих, тъй като не ме дразни, че говори повече. Допада ми хуморът и на тримата, забавни са ми и роднинските шеги.
Особено роднинските! Катето е уникална! Позитивна, много самоирония , много!
Забавна и сърдечна!

# 9
  • у нас
Много интересен въпрос за Ч. Чаплин.Не знаех, че баба му е циганка.
Ау, днес двоен епизод 🙂

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 21:10 от Sinara

# 10
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Нищо не ме дразни в предаването откъд водещ и капитани. Нищичко! Преди се дразнех на смяна на местата, обаче сега ме е кеф с просторните разсъждения на Сашо, а когато вдигне ръце с призоваване другия да натисне страшно ме разсмива. Ами харесвам си ги всичките. Малко това с двойната печалба на два въпроса не са ми точно ок.

А, дразня се, че не мога да отида да бъда публика Simple Smile

# 11
  • България
Благодаря за темата и анкетата.

Харесва ми предаването, водещия, капитаните, новите правила с повече суми за публиката, двойните епизоди.

Намирам Милица и Пъдев за начетени и интелигентни. Милица има силна обща култура, а Пъдев е много умен и логичен. Преди Милица се дънеше на залаганията накрая, но вече се научи.

Предпочитам гостите да са малко по-начетени от повечето актьори, не е задължително да са от шоубизнеса. Приятно съм изненадана, че привлякоха Никола Рахнев за участник!!! Браво на продукцията, браво и на Никола, че е такъв будител и организатор!

# 12
  • София
Дизи, благодаря и аз!
Чаровното предаване с чаровници по вечеря. А снощи Милица най-сетне спечели с "финалната аритметика".
Винаги има какво да се научи от тук; даже се хващам с мъничко яд, че в смях, закачки и забава не винаги запомням каквото има смисъл да запомня от любопитни отговори.
Гласувах и в анкетата.

# 13
И аз да си кажа, харесва ми да бъде 2 пъти в седмицата.
Вчера за първи път откакто бяха докторите имаше гост с чудесно чувство за хумор, бих казала дори по-добро или поне равностойно на това на Пъдев. Страхотен беше горският, много знания в различни сфери показа.

# 14
Пъдев има малко навика да се присмива. Като усети, че Милица знае отговора и винаги пуска някаква иронийка. Ей така, за щата Калифорния (вируса Калифорниус) каза: “знае ги всичките щати наизуст, само гледай сега”. Това е малко тъпо, ако е прекалено често. А то е. Да взимаш някого на подбив постоянно… заради това, че има познания.

Общи условия

Активация на акаунт