КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 23 865
  • 446
  •   1
Отговори
# 15
Единственото, което не ми допада в предаването, е именно Пъдев. Държи се като гаменче/дришльо.

Ако гостите са по-затворени, не се получава обичайното шоу, но пък така можем да оценим епизоди като пилотния за сезона.

# 16
Пъдев има малко навика да се присмива. Като усети, че Милица знае отговора и винаги пуска някаква иронийка. Ей така, за щата Калифорния (вируса Калифорниус) каза: “знае ги всичките щати наизуст, само гледай сега”. Това е малко тъпо, ако е прекалено често. А то е. Да взимаш някого на подбив постоянно… заради това, че има познания.
Аз също съм го забелязала това, че Пъдев често се присмива и иронизира.
Не само към Милица...

# 17
Пъдев има малко навика да се присмива. Като усети, че Милица знае отговора и винаги пуска някаква иронийка. Ей така, за щата Калифорния (вируса Калифорниус) каза: “знае ги всичките щати наизуст, само гледай сега”. Това е малко тъпо, ако е прекалено често. А то е. Да взимаш някого на подбив постоянно… заради това, че има познания.
Ето заради това не мога да го харесам Пъдев, леко комплексарско ми идва поведението му. Както и когато отборът на Милица не познаят някой въпрос се радва, когато са с по-малко пари също. Инфантилно е.

# 18
Може би сценаристите са наредили на Пъдев да се държи така с Милица – като двойкар към зубрачка... Yum

# 19
  • България
В понеделник ще извадят братя Аргирови от овехтелия нафталин. Не желая такива участници.

# 20
  • гр. Шумен
Аз предаването го харесвам, много. Но все пак си мисля, че и тук има някакъв сценарий. 🤷‍♂️ Но... аз Христо Пъдев много си го харесвам. 💙 💙💙

# 21
Благодаря за темата и анкетата.

Харесва ми предаването, водещия, капитаните, новите правила с повече суми за публиката, двойните епизоди.

Намирам Милица и Пъдев за начетени и интелигентни. Милица има силна обща култура, а Пъдев е много умен и логичен. Преди Милица се дънеше на залаганията накрая, но вече се научи.

Предпочитам гостите да са малко по-начетени от повечето актьори, не е задължително да са от шоубизнеса. Приятно съм изненадана, че привлякоха Никола Рахнев за участник!!! Браво на продукцията, браво и на Никола, че е такъв будител и организатор!
Или,ако не са чак пък толкова начетени,да са харизматични ,да са общителни и що-годе да могат да се шегуват или носят на майтап.И на двамата  се е случвало ,да им се падне тегав гост,където положението е просто мъка отвсякъде.Милица  ми е любимката,то е повече от ясно.То и Пъдев харесвам,но в  действителност при него от време на време се проявява момчешко поведение  и тогава границата между шегичката и това да бъде груб малко почва да се размива,но не е( до колкото знам)пресолял манджата.Симбиозата между водещия и двамата  капитана е страхона,Не знам как  са си нацелили,ама браво!Харесват ми,когато епизодите са двойни.Това е може би единственото предаване за което мога да се сетя,където не усещаш кога е отлетяло времето.Жалкото е обаче,че ефира в  момента се  е наблъскало със всякакви шоута и хората се чувстват затрупани отвсякъде.

# 22
  • България
Онзи ден хем имаше тегави, хем глупави - Мишо, който не знае какво е стафида и се обижда като го пишеш дали е написал някаква книжка, Мартин ергена, който се налагаше. Значи от шоубизнеса не винаги стават.

# 23
  • у нас
Приятно забавление тази вечер! Харесвам братя Аргирови. Дано направят хубава игра. Иначе са майтапчии. Ще се посмеем.

# 24
  • София
Хора, това е "съветска република", но нищо др. не помня/знам.

# 25
  • у нас
Много любопитен беше въпроса. Поздравления за човека, задал го.

Не е Титаник. Той потъва през 1912г.

# 26
Не може да е "Титаник" и защото цена от 3300 паунда за един билет е фантастична.

# 27
В интернет намирам, че въпросният е купил Стоунхендж през 1912, а 1915 го продава, защото жена му е починала.

# 28
  • София
А го е купил, понеже по това време Кръгът е бил върху частна земя. Той си го купува и сетне го дава на държавата, като отива за пердета (или каквото е било на мода сред съпругите на богати мъже).

"Британски учЕни откриха, че..."
Милица: "Ооо, не..."
+100
(това за плоскоземците и елфическия език е приемливо)
ПП. И британските умни глави да направят тривиално изследване. Брех.

Моят "японски" (за разл. от този на единия брат) е от времената на първия ТВ Шогун - "Уакари мАс(тика)?, Хай, (Две дозо). Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:12 от EmBrother

# 29
Явно източниците ни на информация са различни. В моя пише, че от него го е купил някой си Едмънд Антробус, който впоследствие го дарява на държавата. Но кой да знае?

Общи условия

Активация на акаунт