КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 27 688
  • 519
  •   2
Отговори
# 165
Ето ви един въпрос от мен, няма да пращам Wink

Колко голяма може да бъде най-голямата клетка ма жив организъм.
0,15 мм, 0,15 см, 0,15 дм, 0,15 м.

# 166
Ето ви един въпрос от мен, няма да пращам Wink

Колко голяма може да бъде най-голямата клетка ма жив организъм.
0,15 мм, 0,15 см, 0,15 дм, 0,15 м.

Доста е тъпичък така зададен и с такива отговори, които са и 4 на брой. Трябва някаква по-интересно формулировка и да не се сливат така възможните отговори.

# 167
О, забравих, че трябва да са три само. Ми да се махне един вариант, по-важно е да се познае коя е клетката.

# 168
И аз веднъж изпратих два въпроса, но не ми отговориха. Явно получават страшно много и не могат да огреят всички.
И на мен ми се иска да присъствам на една сесия Blush

# 169
Мисля, че снимат по няколко предавания за 1 ден, което означава, че трябва да се отдели доста време, пък и не се знае как са организирани почивките. Защото колкото и да е забавно, не е лесно да се стои часове на едно място. Някъде четох за публиката на такива предавания и ми се видя доста тегаво, та се отказах да търся вариант да отида и аз Simple Smile Разбира се, за хората с въпроси сигурно уговорката е само за снимките на епизода, в който ще се зададат, но останала публика трябва да стои за снимките на няколко епизода.

# 170
О, забравих, че трябва да са три само. Ми да се махне един вариант, по-важно е да се познае коя е клетката.

Ами, не знам, некоректен ми се струва въпросът, макар че предполагам, че става дума за щраусово яйце. "Колко голяма" за какъв точно параметър се предполага, че се пита? Площ, приблизителен диаметър...? Отделно това с дециметрите и милиметрите хич не ми допада.

# 171
  • София
Леле, че са готини тази вечер. Наздраве на всички - и докато си отговаряте у дома, не се лишавайте от лакомствата.

- Еее, Брандо е бил барабанист!
- Признавам, това за гръцкия химн не го знаех (и логично да мислех, много ми идват тия близо 200 куплета; а за какво изобщо му е на някой такъв химн?)
Втора част
- ето, че пак опряхме до кокошката или яйцето (тия тук гледат да ги съчетаят)
- ще чакам с нетърпение питанката "УчЕните установиА"

През доста обрати минаха. Като кибик (демек: потенциална публика) тайно ще се отвърна от Милица, да спечелят Пъдеви (Адамс фемили) - понеже публиката им е по-малко и ще вземат хората поне някой лев повече.

Честит ви празник, уикенд, санитарен полуден (ако щете), народе, бъдете здрави, знаещи, радвайте се на топлите дни и нека ви е уютно - където и с когото и да сте.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 22:01 от EmBrother

# 172
  • София
Добре сме дошли отново: на вечерната трапеза и с вечерното забавление, от което може и да се научи нещо. Боби Сабото (Б.Томов) и Жоро Любенов (и двамата познавам). Журналист с/у шоумен и музикант. Ами, ще видим кой кого.

# 173
На забавен каданс,залагам..

# 174
  • София
А, сега, де?!?
Кражбата - имало си е такава разработка, разкрита май като дойде демокрацията. Поне - от 3-те отговора, съм за това по смътен спомен.

# 175
  • España
Много хубав епизод се получи тази вечер .

# 176
Гледах "Игри на волята" и пак изпуснах "Кой да знае".  Но хванах последните 2 минути, защото предаването явно прехвърли 22 ч. и преди "Ергенът" хванах последния въпрос, на който Богдан Томов и Христо Пъдев мислят, че Бруней е в Африка? Seriously?

# 177
?
Епизода от 03.11.25
Последният, финалният не е коректен!
"Коя не е на екватора?"
А.Кения
Б.Бруней
В.Камерун
Милица - В
Христо - Б
При тази формулировка и двамата са прави.!

# 178
  • София
Също и с най-малко населената държава. Нару не е държава, а остров, част от Индонезия.

# 179
Вчера имах възможността да видя Милица в постановката Пълнолудие в Шумен и наистина изглеждаше страхотно, по-слаба спрямо тв.

Общи условия

Активация на акаунт