Подготовка за малкия човек - тема 30

• 6 618
  • 160
  •   1
Отговори
# 105
Нашата сгъваема кошара е до 14кг и просто слагаш един хубав матрак допълнително. И ние така намалена я взехме https://www.baby.bg/product/cangaroo-once-upon-a-time-3-419007/

# 106
Всички са абсолютно идентични, само щампата на марката и картинките и цветовете се различават. Малко по-скъпите имат и повивалниче отгоре. Ние спим вече  2 месеца без 8 дни на такава като отгоре сложих ортопедичен матрак на isleep и я залепихме до нашата спалня. Ами забелязвам, че към средата на леглото е по-хлътнало, не е идеално равен. И съжалявам, че в нейната си стая сложихме дървена с подматрачна рамка и матрак с кокос, доста по равна и твърда е повърхността за спане, а тя там спи изключително рядко и само през деня. Та каквото и да си говорим, тия сгъваемите са си компромисен вариант. Още повече, че това дето те го дават за "матрак" за горното ниво е една мушама, която спира и циркулацията на въздуха, не е като подматрачна скара..🤔

# 107
Момичета, знаете ли дали скоро ще има намеления в h&m и в бебешките магазина - Раятойс, комсед, хиполенд, вис виталис? Имам един голям списък за пазаруване. Simple Smile

# 108
Момичета, знаете ли дали скоро ще има намеления в h&m и в бебешките магазина - Раятойс, комсед, хиполенд, вис виталис? Имам един голям списък за пазаруване. Simple Smile

Здравей,  във вис виталис в момента имат намаления до 08.10 мисля. 😊

# 109
Уверете се първо, че не е против указанията на производителя да се слага друг матрак на сгъваемата кошара - възможно е да не е безопасно и да може бебето да се заклещи между матрака и стените на кошарата, което е доста опасно.

Защо се притеснявате за СВДС с традиционна кошара? Ако е произведена по съвременните изисквания за разстояние между решетките и е с подходящ матрак, това е най-безопасното място за спане на едно бебе. Но е важно в първите 6 месеца поне бебето да не се оставя да спи само с я стая нито през деня, нито през нощта - това вече увеличава риска от СВДС. За бебетата е важно да чуват дишането на други хора и да синхронизират собственото си дишане така. Повечето бебета със СВДС са били сами в стая по време на сън. В този ред на мисли един подвижен кош за новородено може да е най-добре в първите 6 месеца за дневен сън или пък бебето да спи в раница, слинг и тн. Аз ползвах коша за новородено за количката доста вкъщи, имах и поставка. Това е вариант. Обикновено кошът има някакъв лимит за кг и не бива да се ползва, когато бебето почне да се изправя на четири крака, но преди това е добър вариант

# 110
  • София
Записвам се и аз тук да следя, защото бавно и славно трябва да почвам с покупките.
Във ВисВиталис има някакви намаления и купих един комплект шишета за новородено и стерилизатор. Решила съм козметиката да е на A-derma, но незнам къде да следя за някакви намаления, че тя не е сред най-евтините.

# 111
Рая тойс правят 25г и ще имат -20% през уикенда на всичко без храна, козметика и специалните цени.
В baby.bg, т.е. бебешкия озон, с код iventas10 сваля 10% на продукти на редовна пазарна цена. Мисля не включва козметиката.
Аз също ползвам A-derma с малкия и от sopharmacy купувам, когато намалят. Сваляха стабилен процент, но май промоциите почват началото на месеца и за октомври не виждам да ги намалят сега, но вече няколко пъти виждам да намалят бебешката козметика, включвайки Uriage baby, Mustela, A-Derma Primalba и Exomega.

# 112
  • 🌊
Гален сега имат месец на Мама и бебе и имат 15% намаление на A-derma

Аз гледах още легла и вероятно ще вземем https://cangaroo-bg.com/products/product_id/86495/dyrveno-leglo-nova + Магнифлекс матрак и протектор

# 113
Така като гледам, Бебемания ще е на 25.10.и покрай нея винаги навсякъде има намаления. Дори и да не я посетите, макар че си заслужава, пак ще може да се възползвате от разни кодове и т.н. от нея. Предишни години винаги е имало и представители на банки за замразяване на стволови клетки, където също имаше "промоции". Текстил, мебели, колички, козметика (там преди години се представиха Бебо), капки против колики, памперси, матраци и завивки от вълна, ръчни неща, бебеносещите библиотеки...

# 114
Имате ли идея на А-дерма екзомега серията ккава точно е разликата между крем, балсам и мляко? И кое бихте препоръчали? Важното ми е да пази кожата от студ и му е сухичка на места на бебчо кожата някой път

# 115
Имам мостра на крема, като видя, че около веждичките леко се бели или около ушето, й мацвам от него и минава, но не съм пробвала с друг продукт, може също да върши работа. Също ако има пъпчици с неизвестен произход и съмнения за претопляне, мажа с него. Лосионът предполагам ще е по-течен и лек, а кремът се очаква да е по-богат, за балсама идея си нямам, така че също се присъединявам към въпроса🤔

# 116
Аз имам лосиона, не знам как да опиша текстурата, не е течен, трябва да си стиснеш тубичката, като мазен крем, малко повече време отнема да се разнесе хубаво.

# 117

Със сигурност ще го посетим с мм, както направихме, когато бях бременна и с дъщеря ми. И двете бременности са ми с термин декември. Спомням си, че имаше доста изложители и талони с отстъпки :=)

Линк към събитието :

https://bebemania.bg/%D0%98%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD% … 20234183754960632

# 118
HM в момента имат намаление, но само за плюс нивото на лоялните им клиенти. Вчера беше 30%, а днес 20% на избрани артикули.

Аз имам въпрос за малко по-големи бебешорчета. Имате ли препоръка за ограда или кошара за игра?

# 119
Нашата е такава: https://amzn.eu/d/7XZm3He
От вдичко най-много ползвахме вратичката и 2 от нормалните части, за да ограничим достъпа до стълбата към горния етаж. Вече писах преди няколко страници бебето колко "обичаше" да седи затворено вътре Grinning
Но съвсем в началото, когато беше по-малко и още не можеше съвсем да се придвижва, направих една оградка, колкото кошарата и метнах един матрак 70х140 вътре, за да е меко при падане, ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт