Подготовка за малкия човек - тема 30

• 6 550
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
Аз го взех това за себе си, вкъщи като влезе комар работи и спират да ми жужат на главата. Навън до него ме накаца един комар 😅
Момичета, как пазите новородените в количката от комари? Имаме черния комарник на сайбекс, но ни се иска бебчето да вижда слънчице и свят🤗

Това устройство някой ползвал ли е?
https://share.google/9ZX6hXIbxogyfqHNz
Също има лепенки за количката тип емотикони с мирис на лимон но не знам дали са удачни за бебче на 1 месец?

# 46
Някой пазарувал ли е скоро от babyplus.store?
Изглежда има някакъв проблем с плащането и се чудя само при мен ли е. Изкарва следното съобщение:
“Sorry, it seems that there are no available payment methods. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.”

# 47
Относно стола за хранене една приятелка каза че е поръчала от тук: https://twistshake.com/eu/info-highchair
Казва, че е много доволна, стола е дошъл с безплатна доставка за около 10 дни от Швеция. Аз все още не съм закупила, но мисля да е нещо бюджвтно.

# 48
Здравейте.
В търсене съм на адаптирано Козе мляко (без палмова мазнина). Някой дали има отзиви за по - долните млека ?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 49
За Лактана био, стандартното обаче, мога да кажа, че беше нашето мляко след 5 други, от които или се запичаше, или повръщаше и т.н. Ако ми се наложи сега отново да е на адаптирано мляко, пак него бих избрала, този път като първи вариант.

# 50
Бяхме на козето  на лактана около месец, моето дете се запичаше от него. Минахме на кравето на лактана и проблема се реши.

# 51
Момичета, ползвате ли килимче за игра? Ако да какво и на колко месеца му стана интересно на бебето?🩷🤗
Колебая се между килимче и кошара за игра?

# 52
Имали сме и двете, ползваха се сравнително малко време.
Когато започна да лази, я слагах на килимчето (от тези гумените), там се заиграваше на активната гимнастика и с играчките не повече от 1 седмица, после взе да щъка навсякъде из апартамента 😁
С кошарата същата работа - стоеше там няколко дни, после напираше да излиза.
Момичета, ползвате ли килимче за игра? Ако да какво и на колко месеца му стана интересно на бебето?🩷🤗

# 53
На мен пък килимчето ми е от най-използваните неща. Така си има нейно кътче в трапезарията. Като беше много малка върху него стоеше гимнастиката, сега там са играчките. Килимчето е термо, а вкъщи са плочки и за зимата върши работа. Не съм купувала от тези скъпите, на Moni е.

# 54
И ние вкъщи сме с килимче, продължава да ни върши супер работа. Кошара или ограда никога не сме ползвали. Не съм им много фен, защото са ограничаващи, а на мен ми беше важно детето да може да изследва наоколо и да има повече стимули. Просто трябва да е добре обезопасено навсякъде.

# 55
Моето бебе хич не обича да е в кошарата за игра, някой път няма проблем и си играе, стига да ме вижда, но като цяло не иска да е ограничена.

# 56
Същата работа с кошарата. Подариха ни 1,80 на 1,80 и в общи линии повече я ползвахме да нахвърляме играчките вътре, за да не ги пипа кучето Grinning Бебето се скъсваше да реве, докато виси на огражденията. За следващо бебе вероятно няма да я ползвам. Килимчето, което купих тогава, сега е вместо килим в детската (2 години по-късно).
За активната гимнастика ползвах две меки одеяла, които постилах на земята. Свършиха идеална работа.
Та тия покупки бих си ги спестила, ако можех да се върна назад във времето.

# 57
  • София
Ползвам килимче, не бих затворила детето в кошара, не ви представям да седи само там.
Моето дете обикаля целия апартамент ,обезопасила съм максимално.На килима се концентрира само ако гледаме книжки или с нещо друго се занимавам.
Eто такова е нашето, само едната картинка е различна,  най-големия размер
https://teddytoys.bg/kilimche-za-lazene-pyt-bejova-naslada.html

# 58
Търся препоръки за термометър за стая. По възможност да е комбиниран с хигрометър. 🙂

# 59
Търся препоръки за термометър за стая. По възможност да е комбиниран с хигрометър. 🙂

Аз имам на Philips Avent едно цветенце и съм доволна:
https://iventas.bg/philips-avent-tsifrov-termometur-za-staya-i-b … ya-sch480-20.html

Общи условия

Активация на акаунт