Подготовка за малкия човек - тема 30

• 6 613
  • 160
  •   1
Отговори
# 30
Zimk02, необходимо ли е във всеки Ваш пост, във всяка тема, да говорите как бебето можело да се задуши - в столче за хранене, в количка, в гнездо, в мек матрак и тн. !?
Да, човек трябва да е предпазлив, но не и параноичен. Спрете да всявате паника в младите майки и бъдещите такива. Хората не са идиоти, могат да си опазят децата.

# 31
Zimk02, необходимо ли е във всеки Ваш пост, във всяка тема, да говорите как бебето можело да се задуши - в столче за хранене, в количка, в гнездо, в мек матрак и тн. !?
Да, човек трябва да е предпазлив, но не и параноичен. Спрете да всявате паника в младите майки и бъдещите такива. Хората не са идиоти, могат да си опазят децата.
Ако кажа как са ме отгледали мен (22г.) сигурно ще искат да целят майка ми с камъни 🤣. Странно или не, аз също мисля да отгледаме децата си както нас са ни гледали (или поне повечето неща). Хората започнаха да параноясват незнайно защо.
Мое лично мнение (подчертавам лично) е че ако бебетата се повиват няма как да се залепят за прословутите обиколници на кушетката и да се задушат, или пък дунапрена да им повлияе по някакъв начин, но може би съм невежа в отглеждането на деца😀

# 32
Да, необходимо е, защото има майки, които не знаят и които искат да спазват елементарни правила за безопасност. По тази логика айде и в колата без столче - няма нужда от параноя, нали.

Обиколниците са опасни за подвижни бебета

# 33
Момичета, препоръчайте хубава активна гимнастика и от кой месец започнахте да я ползвате?🤗

# 34
  • София
Момичета, препоръчайте хубава активна гимнастика и от кой месец започнахте да я ползвате?🤗
От около втория, BabyFehn, Tiny Love са хубави също нашата беше тази:

# 35

Честно казано, няма особено значение коя ще е. Може да се ползва още от раждането

# 36
Ние си взехме тази, пак е намалена https://www.hippoland.net/tiny-love-aktivna-gimnastika-tiny-rockers
Избрах я заради не много ярките цветове

# 37
Моето дете има няколко играчки на марката и много ги харесва. Ето тази беше голям хит. В коша за новородено я слагах.
Скрит текст:

# 38
Търся шезлонг за новородено, който да е висок. Попадна ми Cybex Lemo 4 в 1 със стол за хранене, още ни е рано за стол - бебчо е на месец и половина, но идеята много ми допадна. Знаете ли алтернативи на него, по-бюджетни. Видях че има и на Stokke,  но пак цената е същата

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:49 от blackstreet

# 39
Нашия Stokke го взехме втора ръка. Вижте опциите. Имайте предвид, че се ползва години и цената почти се оправдава.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:34 от Лютиче 2.0

# 40
Благодаря, а шезлонга на Stokke подходящ ли е за малко бебе (месец, два) или се ползва по-късно

Нашия Stokke го взехме втора ръка. Вижте опциите. Имайте предвид, че се ползва години и цената почти се оправдава.

# 41
Нашият е този с две позиции и го използвахме от раждането.

# 42
Лютиче, откъде го взехте втора ръка? Скъп ми идва, иначе доста ми харесва.

# 43
В Германия живеем ние.
Предполагам обаче, че го има в OLX и подобни.

# 44
Момичета, как пазите новородените в количката от комари? Имаме черния комарник на сайбекс, но ни се иска бебчето да вижда слънчице и свят🤗

Това устройство някой ползвал ли е?
https://share.google/9ZX6hXIbxogyfqHNz
Също има лепенки за количката тип емотикони с мирис на лимон но не знам дали са удачни за бебче на 1 месец?

Общи условия

Активация на акаунт