9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 8

• 10 142
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Когато не знаеш кой е класен, не познаваш нито един учител, нямаш връзка с когото и да е било от училището, разбираш, че предната година е имало преоблеми, без да се знаят какви точно - мисля, че е логично да има някаква среща Simple Smile. Дори няма активна 2025/2026, където може евентуално да има информация и да се пише.

# 16
  • София
Бърди, и аз бях на твоето мнение когато голямата ми дъщеря отиде в Испанската. Реших, че съм приключила. Груба грешка. Затова сега следя нещата. И си ходя на родителски срещи.

# 17
  • София
Приемам, момичета:)

# 18
Успешна учебна година 🍀
Родители сме на големи деца. Ще се оправят… Ние пък щото все сме имали чудни учители…, пък пак станахме хора 😉
Супер са децата! Дано са щастливи!
🍀🍀🍀

# 19
  • София
Не изпускайте родителските срещи и най-вече следродителските Simple Smile. Чудесна компания се заформяхме в близките кръчми.

# 20
Успешна нова учебна година на всички фег-чета Simple Smile
Успех и на новата директорка!
Ети, присъединявам се към надеждите за промяна при Михайлов. Тази година сме с него по математика.

# 21
Да раздвижа малко темата Simple Smile

Следващата седмица ще се проведат присъствени родителски срещи по следния график:

- 07.10.2025г. /вторник/ от 18:00 часа -  IX и Х клас

- 08.10.2025г. /сряда/ от 18:00 часа - XI и XII клас

# 22
А защо ще бъде без участие на преподавателите по предмети, знаете ли? Разбрах, че само класните ръководители ще бъдат.

# 23
  • София
А защо ще бъде без участие на преподавателите по предмети, знаете ли? Разбрах, че само класните ръководители ще бъдат.
Това сигурно ли е? ..че ние редим програмата за другата седмица, кой ще е на родителската, кой на дейности с другото дете, кой нощна....

# 24
  • София
Първата е само с класните, подписат се разни административни документи. Следващата ще е с преподавателите, когато вече имат някакви впечатления от учениците. Обикновено така се процедира във ФЕГ.

# 25
Само дано не е пак ходене по различните кабинети и чакане на опашки пред тях на следващата. Миналата година успях да вляза само при трима и май сумарно чаках повече на опашките, от колкото прекарах време с учител.

# 26
  • Sofia, Bulgaria
Да раздвижа малко темата Simple Smile

Следващата седмица ще се проведат присъствени родителски срещи по следния график:

- 07.10.2025г. /вторник/ от 18:00 часа -  IX и Х клас

- 08.10.2025г. /сряда/ от 18:00 часа - XI и XII клас

От къде имате тази информация? На нас – девети клас е детето - никой нищо не ни е казал, в Школо няма нищо, на сайта на гимназията също.

# 27
  • Magrathea
За родителските срещи има съобщение в Школо (родителски профил)

# 28
  • Sofia, Bulgaria
Аз нямам съобщение.

# 29
  • София
Съобщението е от директора до всички родители. Ако не го виждате имате проблем в профила или влизате през профила на детето ви.

Общи условия

Активация на акаунт