💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 28 545
  • 702
  •   46
Отговори
# 225
На мен това в лечитеското племе ми изглежда на 100% режисирано. Един вид, като няма какво да се случва, дайте да измислим. Особено ветеринарната и Пейкин, като седнат и зарицитират пред камерите, че и хвърлят по един поглед.
Снощният епизод, като цяло беше от Алиекспрес.

# 226
Тези варели нямат минаване. Не знам Наталия как успя-беше си голямо постижение.
Цяло лято се нагледах на клипчета, в които деца на по 10-ина години си припкаха по тях без дори да залитнат, така че не е проблемът във варелите, просто избраните "силни жени" не стават и за чеп за зеле Joy JoyJoy
Всичко опира до баланс, базова двигателна култура и отсъствие на страх.
Тогава може да има друго обяснение. Може би малките са по-леки, и при отскок  успяват леко да стъпят и да "прегърнат" варелите. Това може да обясни и успешното преминаване на дребната Наталия и Гергана. Малко по- високите жени не можеха да се захванат. Има някакъв чалъм тук и който разбира, може да го обясни.
Смяната на минаващите позволи и други, на които нямаше да им позволят да преминат да се пробват и да усетят уредите. Дори и жена от  зелените  се  пробва на последното препятствие. Затова  е много добре да "пипнеш" и пробваш тези различни съоръжения.
Дяволче, ако искаш, може да включиш този въпрос в някоя от следващите анкети.

# 227
Цяло лято се нагледах на клипчета, в които деца на по 10-ина години си припкаха по тях без дори да залитнат, така че не е проблемът във варелите, просто избраните "силни жени" не стават и за чеп за зеле Joy JoyJoy
Тогава може да има друго обяснение. Може би малките са по-леки, и при отскок  успяват леко да стъпят и да "прегърнат" варелите. Това може да обясни и успешното преминаване на дребната Наталия и Гергана. Малко по- високите жени не можеха да се захванат. Има някакъв чалъм тук и който разбира, може да го обясни.
Смяната на минаващите позволи и други, на които нямаше да им позволят да преминат да се пробват и да усетят уредите. Дори и жена от  зелените  се  пробва на последното препятствие. Затова  е много добре да "пипнеш" и пробваш тези различни съоръжения.
Дяволче, ако искаш, може да включиш този въпрос в някоя от следващите анкети.
Според мен се нарича управление на центъра на тежестта. Освен това , докато обмислят губят инерция.

# 228
Основен проблем за мен са маратонките и ръкавиците. Видяхме как се хлъзгат и на варелите и на гъбките.

# 229
Между третия и четвъртия варел разстоянието беше огромно. В крайна сметка не са отишли там да се осакатяват, тъй че не виждам защо да е похвално да си безстрашен. Да не говорим, че повечето жени пробваха по 3-4 пъти преди да се откажат.
Има много варианти да се направи трудно трасе, без да е опасно за живота и здравето и без да е непосилно. Тук съоръженията се разпадат, обезопасяването не е на ниво. Поне в тази посока се прави нещо. Преди между варелите дори нямаше дюшеци за омекотяване.

# 230
На мен това в лечитеското племе ми изглежда на 100% режисирано. Един вид, като няма какво да се случва, дайте да измислим. Особено ветеринарната и Пейкин, като седнат и зарицитират пред камерите, че и хвърлят по един поглед.
Снощният епизод, като цяло беше от Алиекспрес.
Ц. Такава селения и недъгавост трудно се режисира. Чисти натурални тьотки.  И четирите там

# 231
- Двигателя изгоря!
Смях и псувни пред телевизорите. Ако говорите с някой който разбира от двигатели ще ви каже че 99.9% не е изгорял.  Спряха го нарочно поради недомислица колко ще е трудно за тези участници.

Кой иди*т  сглоби тези жълти тръби с обратен наклон (на снимката)?  Видяхме Ивайло как не ги мина и как после мина по синьото трасе.

Двигателя си изгоря, изпуши. Един от зелените се изцепи "Аъъ, тва спря"  и друг го допълни "Двигателя закъдя" , "Умря" и това гарнирано с пушек.

Жълтите тръби станаха с обратен след минаването на Георги. Трасето поддаде и се деформира от теглото му. Иди*т е конструктора на това "нещо".

# 232
Радвам се за сините, заслужена резиденция и върнато знаме. Ръждавичка за пръв път ми хареса. Гордиенко, слабо представяне. Относно грошовете й- нейна си работа дали ще споделя,мен винаги са ме дразнили, когато от продукцията тръгнат да им се месят и огласят на всеослушание всичко. Бетер, Биг Брадър те вика да се явиш в изповедалнята.
Жълтите бяха супер също, Георги е страхотен на арена, съгласна съм с едно от мненията по- назад иначе, че има нещо леко крийпи в погледа му Grinning И за тях бих се зарадвала за резиденция, но и стопанство в сравнение с плажа е значително подобрение. Сега в по- добри битови условия, Димитър явно реши, че може да започнат да си разнообразяват житието със заяжданки. Ивайло от там истински ме впечатлява с представянето си в игрите, 46 съвсем не е като на 26-30, плюс неблагоприятната локация, в която бяха цяла седмица, евала за това, че не отстъпва на по- младите и нахранени по трасето.
Зелените, тях цел им беше повече провала на Иван, отколкото да се върнат на резиденцията:) Много дразнещи госпожи, ветеринарната дава вид на откровена мъжемразка Grinning Не знам, защо решиха, че дадеш глас за себе си е толкова смешно. Но не му съчувствам особено и на Иван, като цяло още от първата седмица те започнаха с интригите и схемите, да видим какви ще ги предат сега на плажа.
Пъзела в играта може би беше най- лесния, който съм виждала там, с уточнението, че съм изгледала 3 сезона и може да не е прецедент, но да, беше нелепо та смешно, те и Алекс и Алекс го осъзнаваха.
Благодаря на Дяволо за новата тема и за синтеза на преминалите трасето, защото аз откровено се обърках в един момент. Просто е толкова волна програма всеки път наказание ли ще има, смяна ли, кой, кога, как ще сменя. Веднъж казват трасето трябва да се мине от 4ма различни играча, после 4 пъти без значение кой минал. Общо взето, както са им говорили звездите предходната нощ.

# 233
Аз смятам, че резиденция не трябва да има.Само победителите в играта една нощувка с храна и баня.Така всички ще са с равен старт.Освен това курс по оцеляване е нужен толкова, колкото и за силова подготовка...Чудя им се например защо не ловят жаби и да си ги пекат,гущери...

# 234
  • София
Още е рано, но да си кажа моите лични фаворити.
На кои участници стискам палци.

Най-големия ми фаворит от всички участници е Ръждавичка. Blue Heart
Много я харесах още от появата си. И с всеки епизод надгражда. Смятам, че има всички шансове да стигне максимално напред.
Харесвам още Сапунджиева, Д-р Пекин и Йоана от жените.
Реално почти всички жени ми харесват без Александра и Гергана от жълтите, които са сбъркали формата. Моника ми е малко делулу, но тя е актриса и се прави на такава за повече ефирно време, а и както писах вече, според мен е къртиче.
При мъжете ми е по-трудно да си избера фаворити. Никой не ми се откроява. Но имам и там хора, които харесвам повече от останалите. Шопа и Йордан ми изкъпват. Любо от блатните също. Той ми е трети. Реално и тримата ми лични фаворити са свързани с блатото. И това е. Други май нямам.
Имам още трима за цвят да допълня някакъв много измъчен топ 6 - Дино, Траян и Калин.
Дино е симпатяга ама ми е като анимационен герой. Прословутия Калин - ами ако бях жена сигурно щеше да ми е любимец ама не съм. Но да, готин е. И до там. Вече писах по темата - нека хубавее и да минава халки (де да беше обаче само този елемент в игрите), но да не си отваря устата.
За Траян нищо не мога да кажа. Отворил си е устата три пъти. Нищо не мога да кажа. На Арената е като много други през годините. Справящ се. Нищо специално не виждам. Разбира се рано е още.

# 235

Каквото и да е обяснението, пак не е много за приемане. Тези варели ги има във всяко ИВ. Как пък не ги изтренираха, като имат претенции да влязат?
И "гъбките" са постоянно присъствие.
Явно повечето от участниците разчитат на "социална" игра /???/.
Иначе смените ми допаднаха до толкова, до колкото да не се налага да гледам някой с ръце на кръста, чакащ да му изтече наказанието. Така поне има някаква динамика.
От снощния епизод най-много ми хареса, че доФторята се преселиха на плажа. От много претенции, та до пясъка с паяците....

# 236
  • тук и там
Лечители много слаби.Те за това силното племе(победителите) го пратиха на блатото,щото с това представяне на племената в игрите ,все те щяха да са победители и на резиденция.Май нямаше племе в което да няма сменени и отказали се вчера ,като Лечители бяха най-зле.

# 237
От вчерашния епизод съм впечатлена от представянето на Ръждавичка. Моника също ме изненада приятно на терена. Силно разочарование обаче от представящите се за много силни - Гордиенко, Теодора, Пекин, ветринарката.  Особено след последните две представяния се оказа, че Гордиенко може само да тегли или да бута тежести. 

# 238
  • София
Този момент с животното (мравояд?) на обложката на темата съм го изпуснала? Какво се случи?😀

Язовец.
Ами Ралица го обърка с опосум (явно е скрита фенка на Фермата) и направи някаква гримаса все едно скункс ще я атакува с аромата си. Поне запази самообладание. Макар че ако се беше разпищяла така или иначе нямаше да го излъчат. А това го дадоха, защото беше забавно.
Та по време на съвета тя явно е чула шумолене покрай нея, видя го и направи тази реакция, която виждаш. Животинчето също се стресира обаче. Колкото Ралица се уплаши, толкова и то. Цялата сценка беше 20 секунди макс.

# 239
Докторята , колкото ми бяха симпатични в началото , толкова ме зарадваха , че са на плажа. И от двете коалиции имам любимци и дразнители , като още не съм се определила. Зъболекарчето и Дино много харесвам, дано се отделят от Доктора и Иван.
Женската коалиция обаче при сините ме дразни много. За сега най много палци ще стискам на Данчо блато , Калин  , Дино ,Траян, и Слънцеяда Жоро изобщо не ме кефи , направо съм в потрес че е харесван визуално

Общи условия

Активация на акаунт