💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 843
  • 754
  •   93
Отговори
# 705
Така де- именно като лица на продукцията, се обръщаме към тях.
А конкретно глупостите и заяжданките на Павел от последните епизоди са си лично негово творчество, там спор няма как да има.

# 706
От известно време се чудя на кого ми напомня Гергана и тази сутрин най-после осъзнах 😄
Ако сте гледали Светът на Ванката, със сигурност помните образа на Кирилка.
Приликата е поразителна – както във визията, така и в поведението.

Каква Кирилка, едно към едно е с тризначките от ББ.

# 707
С нетърпение очаквам да отпадне плявата и да останат истински силните играчи.. Доктора, Траян, Мирослав, Ивайло, Калин, Гордиенко, Пекин и още няколко, вкл. Данчо от блатото. Направо ме втриса да слушам тъпотиите на инфлуенсъри, мениджъри и подобни глупендери. А фъфленето през джуките е отврат. Георги Шопа с ромски произход ли е, на такъв ми прилича. Много ми е фрийк този, гледа като наемен убиец. Калин и Доктора са ми любимци, първият е хладнокръвен и с железни нерви, вторият е много умен и с желязна воля.
Павел изненадващо е много добър водещ и си пасват с Калина. Не ми липсва фалцетът на Димо.

# 708
Като почнете с това Ралица какво направила, Павел какво казал....все едно да виним актьора защо героят му е убил някого във филма. Те са водещи, това е ролята им, не те определят какво ще се случи, те са просто лицата на продукцията, други дърпат конците. Сериозно ли има хора, които си мислят, че Ралица сяда с другите на съвета и от себе си си измисля всичко и че това е нейното лично отношение към хората?!
Нищо подобно не си мислим. Просто някои от нас са гледали и помнят сезон 1,в който водеща беше Алекс Сърчаджиева. Пак имаше съвет, пак имаше сценарий. Но нямаше такова размахване на пръст и дуднене като на соц даскалица. И Ралица не играе ,тя е себе си в Игри на волята. Лично на мен Ралица -Павел.не ми харесват като водещи. С Димо горе-долу имаше баланс. Няма да е лошо да я сменят в следващия сезон. И така както са тръгнали,нека е с някоя от участничките в ИВ.

# 709

Само хора, които никога не са виждали измъкване на наркоман от блатото , не знаят и не могат да схванат ,какво геройство всъщност е направило това дребно смешно същество.

И цената на това геройство трябва да е за сметка на околните???
Дразнеща е, неприятна е и не бих търпяла да съм в едно помещение с някой като нея.
Да не говорим, че самата тя забравя, че била контузена и подрипва като коза. Докато се сети, че я боляло коляното и започва да "куца"... Т.е. и лъже. Защо? Така и така е ударила социалното дъно в отбора, та сега и съжаление ли търси?
Даже и като актриса не я бива, а отношението й към околните е отблъскващо неприятно. Няма причина да се чуди защо не я харесват. Очевадно тя самата си постила така, така че на това ще си легне.

Герой може да е за сина си, но не и за останалите, които нарочно дразни.
Има нещо доста нездравословно в крайната омраза и нетърпимост , към особеностите на хората , които дори не са злонамерени. И да , при приток на адреналин болката изчезва , после се връща двойно .

# 710
На мен пък ми харесва Ралица като водеща, а Павел в сравнение с Димо е поне ниво нагоре. Супер са си водещите.

# 711
Здравейте гледам сега лайф в тик ток на Александра .Тя казва че е отслабнала в Игрите с 6 кг (от 52 кг на 46 кг)163см е.Много любопитно ми стана всъщност кога излиза от шоуто и явно за съжаление това ще бъде скоро.То човек като гладува на седмица си сваля поне 3 кг все пак те имат и битки.

# 712

Има нещо доста нездравословно в крайната омраза и нетърпимост , към особеностите на хората , които дори не са злонамерени. И да , при приток на адреналин болката изчезва , после се връща двойно .

Не разбирам - нещо сложно за четене ли написах? Каква омраза, какви 5 лева???
Нетърпимост - да, но Наталия прави всичко възможно да изглежда нетърпима и непоносима. То не е кряскане, квикане, зъбене /разбирай "усмихване"/, нелепи реплики и дуплики.
За адреналин - да, ако те боли ръка и тичаш. Да те боли крак и да тичаш, без това да личи... Или болката е твърде слаба и преекспонирана, за да е интересна, или  търси някакво съжаление, или внимание, или нямам идея какво...
Особена е, да. Неприятно особена и не разбирам защо това, да ми е неприятна, трябва да ме кара да се чувствам виновна. Тук не говорим за болест, физически недъг или цвят на очите. Говорим за осъзнато и целенасочено дразнителство.
п.п И мога да си позволя "лукса" да я коментирам, защото тя се е "изпляскала" под прожекторите, демек се е хванала на хорото. Щом е там, няма да писка, ако я щипят.

# 713
Много е досадна Ралица, когато почнат да отварят, разменят кутиите: искаш ли да ги смениш, не бързай, помисли, последно това ли е и т.н.

# 714

Не разбирам - нещо сложно за четене ли написах? Каква омраза, какви 5 лева???
.

Точно "сложно" не мога да нарека написаното. С останалото съм съгласна .
Да тя се е "навряла " в предаване където ще я коментират, но и съотборниците и също не са на 5 звезден курорт . Навряли са се там и ще търпят мръсотия, хъркане , и хилене , глад и прочие

# 715
  • Stockholm
Мен от визитката на Калин ме впечатли това, че изкарал 8 дена в пещера, изходът ОТ която отнемал 2 дни.
Наталия дразнеше Чикагото по абсолютно малоумен начин на човек, който е емоционално незрял. Аз ако бях на негово място искрено бих се забавлявала с изцепките ѝ, вместо да ѝ се връзвам.
Между другото, добро впечатление ми направи и фактът, че на съвета Димитър колкото и да нападаше и плюеше "черната" силиконка, не я номинира.
Ралица пък с какви очи се кара на блатните, че някой от тях евентуално иска да напусне??? Да се кара на стилиста на предаването, че я е докарал на нещо средно между кралски пудел и Шер.
Това са спортисти, готвили се за участие във формата изключително дълго време, одобрени са за участие и в крайна сметка захвърлени да бедстват и гладуват. Затова ли са ходили по кастинги- да обикалят за джанки след това и да се крият от комарите? Абсолютно издевателство в моите очи.

Ахаха, , много е готино това " Да се кара на стилиста на предаването, че я е докарал на нещо средно между кралски пудел и Шер".
Стайлингът на Ралица напълно съответства на характера и Joy Най ме притесняват зимните чизми на 40 градуса температура JoyJoy

# 716

Да тя се е "навряла " в предаване където ще я коментират, но и съотборниците и също не са на 5 звезден курорт . Навряли са се там и ще търпят мръсотия, хъркане , и хилене , глад и прочие

Съмнявам се тук да пише някой от съотборниците й.
Поне 99% сме зрители и коментираме това, което виждаме.

# 717
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Като почнете с това Ралица какво направила, Павел какво казал....все едно да виним актьора защо героят му е убил някого във филма. Те са водещи, това е ролята им, не те определят какво ще се случи, те са просто лицата на продукцията, други дърпат конците. Сериозно ли има хора, които си мислят, че Ралица сяда с другите на съвета и от себе си си измисля всичко и че това е нейното лично отношение към хората?!
Нищо подобно не си мислим. Просто някои от нас са гледали и помнят сезон 1,в който водеща беше Алекс Сърчаджиева. Пак имаше съвет, пак имаше сценарий. Но нямаше такова размахване на пръст и дуднене като на соц даскалица. И Ралица не играе ,тя е себе си в Игри на волята. Лично на мен Ралица -Павел.не ми харесват като водещи. С Димо горе-долу имаше баланс. Няма да е лошо да я сменят в следващия сезон. И така както са тръгнали,нека е с някоя от участничките в ИВ.
каквото каже режисьора, това изпълняват артистите.
ако ми казват всяка втора дума да е псувня ще го правя. за пари, естествено. Grinning

# 718
Аз досега приемах Наталия с всичките ѝ особености, но да реши целенасочено да дразни Чикагото, защото я обидил ми беше много детинско поведение, нито подхожда на възрастта ѝ, нито на театралните ѝ претенции. Че тя една Александра реагира доста по-интелигентно и адекватно, а доста хора я обидиха.

# 719
Аман от безкрайният късмет на Александра! Не могат да се отърват от нея. Аман и от тъпите правила на продукцията, разбира се! За Калин се радвам, въпреки че едни лесни 100 гроша губи. Алексовите отдавна им е време за елиминации. Пак се издъниха с промото и стана ясно кой отива на мястото на Александра. И сериозно ли Ралица ще назидава болен човек заради скапаните им условия, че заел мястото на друг, който искал да се бори???
Докато има наплив от кандидати, така ще е. И ще си търпят отношението.

Общи условия

Активация на акаунт