Магазини Sinsay - тема 12

• 48 351
  • 683
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
При мен поиска обновяване и след като го направих влизам без проблем.
Ива, много хубави рокли си показала.Като никога в нашия магазин ги има всичките и ще отида да им хвърля по едно око(имат и Л и ХЛ размер,те и двата са ми ок).
Аз последно си взех ей тая поличка, много е готина,от 2020-та имам подобна купувана от една ФБ група.

Хареса ми,че е от памук ,а в същото време може и без гладене да мине(ако веднага след изпиране я закача на закачалка).

# 646
  • Пловдив
Има смисъл от изтегляне на приложението? Аз все отлагам Simple Smile
В близкия ми магазин ми е удобно да получавам/връщам...но е малък и нищо няма налично от сайта.

# 647
Да, цените са различни.
В магазина в момента една тениска, която съм харесала е 9.99. В приложението е 4.99.

# 648
  • София/Севлиево
За мен има смисъл.Често си събирам точки и ги обменям за ваучери.Отделно понякога цените през аппа са по-ниски.

# 649
Елислава, може ли линк към тази пола?🙂
Аз бях в два магазина и като цяло имаше различна стока.
Скоро очаква ли се безплатна доставка🙂 (без приложение съм)?
Доскоро си мислех, че имам охлаждаща гел маска за очи от Sinsay. Да, обаче сега останала само маската и броката вътре, а гелът се е изпарил.😂 Имам и още две от този тип, ще трябва да проверя дали там всичко е ок. Има ли някакви по-специални условия за съхранение на такива маски с гел или на всички след време гелът изчезва?😀

# 650
Онлайн има вече доста дни 50 проц. НАмаление на някои стоки, в магазина са по- скъпи.

# 651
Аз имам охлаждащи айпачове (така ли се казват...) - мидички, от Синсей, отделно имам от Тему, седят си в кутия от сладолед в хладилника. От повече от година - нищо им няма.

# 652
Mоята гел маска беше на повече от година със сигурност. На стайна температура съхранявах (прибрана, не под слънце), но тя има и текстилни части, ластик за около главата и съм прибирали в хладилника само за малко. Имам и "околоочна гел маска" - две мънички са за под очите с форма подобна на половин облак. Там е течен гелът, не на топчета. Тях ги държа в хладилника или във фризера.

# 653
Имам и такова с топчета, но не знам къде е... Интересно дали са се спукали - ще взема да го потърся...

# 654
# 655
Eлислава, благодаря!
Имам и такова с топчета, но не знам къде е... Интересно дали са се спукали - ще взема да го потърся...
Ние с теб нямахме ли еднакви? С розови ластици, а в маската, освен топчетата, има и розов брокат? И отгоре е с някакъв надпис също.

# 656
Да, май е такова.

П.п. сега в новините говорят за изгаряне с играчка, в която изглежда има същото нещо, като в айпачовете - синьо и с лъскавко вътре (виждала съм и с плодчета)...

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 19:15 от pppqqq

# 657
Да похваля тези 2 рокли за жегите, еднотипни с различен десен, кройката е мн.добра, прикрива, има двоен плат на бюста и добра кройка там и въобще, стига на коляното, поне моят р-р не е така къс:
https://static.sinsay.com/media/catalog/product/0/2/029JM-80X-090-1-1216498.jpg
https://static.sinsay.com/media/catalog/product/0/2/029JM-10X-004-1-1216865.jpg
За разлика от тази, няма място за бюста, уверих се в магазина, не само от отзивите:
https://static.sinsay.com/media/catalog/product/0/2/023JM-89X-040-1-1231820.jpg

# 658
Освен да видя другите ми маски с гел в какво състояние са и да ги държа в хладилника. Дано стават още!😆
Скуишито (играчката от новините) е съвсем китайска, без никаква маркировка, едва ли на нея пише кой е производител/вносител. Маските от Sinsay (поне тези големите за очи, които имам аз) са с топчета от гел, не с течно желе. Мъничките за под очи са с течен гел, обаче са си добре запечатани и няняма кой да ги стиска или къса. Мисля, че са си ок, гел топчетата даже изчезват, не изглежда като киселина.🙂

# 659
Мидичките ми за очи са точно от Синсей (купени преди другата маска) и са с течен гел и брокат. Като скуишито. И се слагат върху очите, а не отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт