Магазини Sinsay - тема 12

• 23 943
  • 371
  •   1
Отговори
# 105
  • 1st floor
Привет! Четох на първа странца, но непвидях опция за връщане на онлайн поръчка в магазин, а останах с впечатление, че е възможно. Ако може, то само касовата бележка от профла ли е необходима?

Здравей, аз съм връщала няколко пъти в магазин, единствено ми сканираха приложението и им излезна продукта от коя поръчка е.
Благодаря!

# 106
  • София
Подробно е описано в сайта им.

https://www.sinsay.com/bg/bg/returns1. Връщане на стока в магазин Sinsay

Стоките, закупени в електронния магазин могат да бъдат върнати във всеки от нашите магазини в България.

За връщане е достатъчно да занесете продуктите, които искате да върнете и да представите в магазина потвърждение за покупка (номер на поръчката или електронна касова бележка).

Ако сте платили поръчката с карта онлайн, ние ще възстановим сумата обратно по номера на банковата сметка, от която е извършено плащането в рамките на няколко дни.

В случай на плащане с наложен платеж, след като оставите стоката за връщане в магазина, ще получите имейл с изискване за номера на банковата сметка, на която желаете да получите връщането. Ние ще възстановим сумата в рамките на 14 дни.

След като връщането е потвърдено можете да въведете банкова сметка в раздела МОИТЕ ВРЪЩАНИЯ/ ДАННИ ЗА ВРЪЩАНЕ/ ВЪВЕДЕТЕ НОМЕР НА СМЕТКА.

В случай, че не получите имейл с изискване за номера на банковата сметка след направеното връщане, Ви молим да се свържете с нашия кол център, за да Ви съдействаме!

Закупено бельо, пижами и бански не могат да бъдат върнати във физически магазин и връщането ще бъде отказано, въпреки онлайн заявката, създадена от вас.

Моля, имайте предвид, че в случай на връщане на стоки в наш физически магазин, закупени през сайта, не се възстановяват пари в брой.

# 107
https://www.sinsay.com/bg/bg/teniska-680fg-99x

Тази тениска дали е уголемена не мога да преценя, имам и М и Л от там, сега се колебая кой номер да поръчам

# 108
  • София/Севлиево
Вчера поръчах доста стъкларии от коледните им до офис на Спиди.Ако има някое счупено като дойдат може ли веднага да върна пратката?Досега съм поръчвала до вкъщи и до магазин (веднъж до вкъщи чаши от стъкло и едната беше счупена,а куриера изчезна по-бързо от вятъра,не съм се занимавала с рекламации , защото за 10 лв не си заслужаваше,но сега за за 100-тина)...

# 109
Моят куриер дойде - дадох му дънките.

Няма пречка да се върне веднага, но ако са много неща в кашона, а офисът е малък и има клиенти, сигурно няма да им е приятно да стоите вътре и да разглеждате пратката (тези пратки нямат преглед) и след това да си попълните връщането в приложението.

# 110
  • София/Севлиево
Благодаря за бързия отговор.Те в офиса са ми приятели и винаги ме изчакват,но не знам щом няма преглед дали ще сработи.Трябва да  направят поръчка с наложен платеж и до физически магазин...

# 111
  • 1st floor
Има ли такава опция с наложен платеж във физически магазин?

# 112
Има ли такава опция с наложен платеж във физически магазин?
Няма.

# 113
  • София/Севлиево
Получих си пратката доста навреме според мен(пишете да я очаквам между 10 и 18 ноември,днес бе в офис и я взех). По-късно ще я огледам по-подробно,но засега всичко е точно.

# 114
Аз пак направих малка поръчка, заради БД. Имах и 250 точки, реших да ги употребя.
Още не са ми върнали парите за дънките - мина една седмица и един ден. Обикновено колко се бавят - спазват ли 14-дневния срок?

# 115
Знаете ли дали при обмяна на точки за купон, този купон след сканиране на картата във физически магазин влиза в сила? Досега съм поръчвала само онлайн, но искам да предоставя картата на майка ми да си напазарува коледни подаръци от физически магазин.

# 116
Сканира се и картата, и купонът.
Ако ѝ давате скрийншоти, снимайте и двете

# 117
Дали има някой, сдобил се с тези панталони? Интересува ме, дали се събират при пране. Защото някои дрехи от Sinsey след изпиране направо стават 1 размер по-малки.

# 118
Днес трябваше да получа 50-те точки, а ме върна на 2............?!??😡😡😤😡😤
Вчера сигурно 30мин се мъчих да си харесам нещо коледно.
Направо прекаляват вече...

# 119
И на мен се случи, много скапан сайт.

Общи условия

Активация на акаунт