Магазини Sinsay - тема 12

• 23 936
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
В магазините има по-голямо намаление на коледните артикули отколкото на сайта. Всичко коледно е намалено, днес лепяха цените.

# 241
Аз все пак поръчах един пуловер със снежинка, че го бях харесала, а може да свършат размерите. За мен това не е Коледен пуловер, а просто зимен.

# 242
# 243
Здравейте! Има ли опция за рекламация в синсей? Поръчах на детето апрески преди 10дни, обу ги точно веднъж и вътре подметката е разлепена и сбръчкана, разбира се това няма как повече да бъде обуто, та има ли някой който е правил рекламация на артикули без етикет?
Аз съм правила рекламация на пижама. Изпрах я, както пишеше на етикета, но крачолите на долнището се свиха толкова, че от дълъг крачол се превърнаха в 7/8. Писах им, сто пъти обясних проблема, накрая ми писаха да я изпратя по куриер за тяхна сметка. Мисля, че и някакво връщане генерирах, но не съм сигурна. Върнаха ми парите, но си беше занимавка. Та съветът ми е да им пишете, за да имате писмен отговор (и си направете скрийншот, защото този чат не се запазва), ако случайно има проблем с връщането на сумата.

# 244
Здравейте! Има ли опция за рекламация в синсей? Поръчах на детето апрески преди 10дни, обу ги точно веднъж и вътре подметката е разлепена и сбръчкана, разбира се това няма как повече да бъде обуто, та има ли някой който е правил рекламация на артикули без етикет?
Аз съм правила рекламация на пижама. Изпрах я, както пишеше на етикета, но крачолите на долнището се свиха толкова, че от дълъг крачол се превърнаха в 7/8. Писах им, сто пъти обясних проблема, накрая ми писаха да я изпратя по куриер за тяхна сметка. Мисля, че и някакво връщане генерирах, но не съм сигурна. Върнаха ми парите, но си беше занимавка. Та съветът ми е да им пишете, за да имате писмен отговор (и си направете скрийншот, защото този чат не се запазва), ако случайно има проблем с връщането на сумата.
Благодаря Ви! Отидох направо в магазин, нищо не ги интересуваше като цяло, взеха ги и веднага ми върнаха парите по сметката. Много пъти е коментирано тук за възстановяване на сума, не съм връщала по куриер, но като връщам в магазин ми връщат парите на момента по сметката.

# 245
Радвам се, че сте си получили парите обратно! Забравих да напиша, че при мен пижамата беше поръчана онлайн, ако това има значение.

# 246
Пижами, бельо и още други неща са написали изрично, че не може да се връщат във физически магазини, а трябва да се пратят с курирер на конкретен адрес. Има подробни инструкции как се прави рекламация. Поне в това отношение са с много добре организирано приложение.

# 247
Видяхте ли, че от днес има безплатна доставка? Simple Smile

А аз вчера изхабих 150 точки за БД, но пък пуловерът се е изчерпал в моя размер, така че може би си струва...

# 248
Здравейте, изпратили са ми грешен модел панталон. Направих форма за връщане в сайта им. Но като поситих магазина, касиерката ми каза че не знае как да процедира и не ми взе пантолона.
Как да процедирам в този случай. Писах им на пощата никой не ме отрази.

# 249
Ако ще връщате в магазина, не трябва да попълвате нищо в с-мата им, защото на касата им дава грешка, че връщането е невалидно.
Трябва да анулирате връщането в електронната с-ма (приложението/сайта) и после на място няма проблем да приемат връщането на касата в магазина.

# 250
Ако ще връщате в магазина, не трябва да попълвате нищо в с-мата им, защото на касата им дава грешка, че връщането е невалидно.
Всеки път, когато връщам в магазин, първо отбелязвам в приложението и след това нося на място. Проблем не е имало. Последното връщане беше в петък.

# 251
Пижами и бельо ли е имало във върнати поръчки? Защото в случая това се коментира, не връщането в магазин по принцип.🙂

# 252
N191 пише за панталон. Ако става въпрос да пижама, моите извинения.

# 253
Съжалявам, объркала съм темите.😊

# 254
Става на въпрос за спортен панталон.  Все още не искат да ми го свенят, писах и на контантната формя не ми отговарят. Вече мисля че няма дя ми го сменят

Общи условия

Активация на акаунт