Магазини Sinsay - тема 12

• 23 922
  • 371
  •   1
Отговори
# 270
Някои неща са абсолютно същите. Примерно този пуловер със снежинката, който получих сега (от намалението - вече го няма на сайта) - на етикета му пише, че е произведен в Малайзия. Виждала съм абсолютно същия в Тему и на подобна цена.
И не е за първи път - просто нещата идват от там.

# 271
  • София
За пореден път поръчвам долнище на анцуг за сина ми и номерът е умален - поръчах ето това, размер 134 и се равнява на 128.
https://www.sinsay.com/bg/bg/momcheshki-pantaloni-286fc-59x

Имам и комплекти долнища, купени миналата година, които са 128 и като ги сравних с размер 122 на други марки, са еднакви. Sad

# 272
Всички долнища, които съм купувала, са били с една идея по- къси. Всички памучни тениски с дълъг или къс ръкав също са били малко по- къси. Винаги съм си мислила, че поляците са по- високи на ръст и се чудя защо дрехите са по- къси. Може би съм се заблуждавала за ръста им. Или дрехите са по китайски стандарт.

# 273
Според мен може идеята на модела да е да е със скъсен крачол- ако проблемът е само в дължината. Толкова много момчета виждам, които ходят с долнища, които са по-къси, май това е замисълът - да им се виждат глезените. Отделно пък има и други с нормални долнища като дължина, а пък ги набират нагоре...😀

# 274
Да бе, вчера видях един към два метра (но беше момче, а не мъж) - с прилепнал анцуг до средата на прасеца, а отдолу - дълги шарени чорапи. Явно е мода.

# 275
Аз все се чудя не им ли е студено.😅 Но явно модата диктува.😃

# 276
То предвид на колко пазара са и че за нас шипват от Румъния (отново), вероятно не са шити за поляци. Никога не знам в кой размер ще се побера. Имам яке XS, рокля M и топ XL, та вече се ориентирам по модела и чета коментарите. И пак много връщам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 277
Някой има ли активен код за 10% отстъпка в Sinsay, който няма да използва? Ще съм много благодарна! 💛

# 278
Някой да е поръчвал шкафчета от Синсай? Интересува ме качеството на това...малко спорни неща чета, но много ми харесва вратичката.

# 279
Всички шкафчета и етажерки, които съм поръчвала, са идвали с дефект. Одраскано, счупено ъгълче и подобни. Всичките съм ги връщала и вече не бих поръчала такива продукти.

# 280
И аз имах маса за кафе без крака (нямаше ги в комплекта), а иначе имам и здрава етажерка от тях.

# 281
Ехааа. А правили ли са проблеми с връщането? Благодаря за отзивите. Поръчах, че много ми харесано, но ще отворя в магазина още значи.

# 282
Аз съм връщала в магазин, не са ми правили проблем. Явно си знаят стоката.

Аз да попитам на 02.12 върнах едни дрехи в магазина и все още нямам върнати пари. Нямам и мейл, че връщането е одобрено от да им изпратя банкова сметка, понеже поръчката е платена с наложен платеж. Преди бързо получавах такива мейли.
На кой мейл пишете за такива случаи и са се отзовали?

# 283
  • София
Аз да попитам на 02.12 върнах едни дрехи в магазина и все още нямам върнати пари. Нямам и мейл, че връщането е одобрено от да им изпратя банкова сметка, понеже поръчката е платена с наложен платеж. Преди бързо получавах такива мейли.
На кой мейл пишете за такива случаи и са се отзовали?
Аз писах в контактната им форма в сайта. После продължихме да си пишем на този имейл - support.bg@sinsay.com Най-после ми възстановиха парите, но отне почти месец.

# 284
Може ли да направя рекламация на едни детски пантофи без касов бон,а само с отбелязаната поръчка в приложението?
Снощи купих на племенника пантофи, не издържаха и един ден.
Тези са, да не се прецака и някой друг:

Общи условия

Активация на акаунт