Магазини Sinsay - тема 12

• 23 382
  • 364
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте , моля ако имате телефон на магазина да се свържа с тях . Имам поръчка направена при тях на стойност - 79.40 лева а в офиса на спиди ми искат 155.29 лева . Веднага се обадих на спиди и ми казаха да търся контакт на изпращача - тоест на фирмата - Ел Пи Пи Фешън България ЕООД.

# 316
  • Пазарджик
Здравейте, в магазини Sinsay продават ли ароматизатори, пълнители и комплекти с пръчици? В сайтът търсих и не намерих.
Вижте в Пепко,ЛС Уийкики и др.подобни

# 317
Здравейте, в магазини Sinsay продават ли ароматизатори, пълнители и комплекти с пръчици? В сайтът търсих и не намерих.
Вижте в Пепко,ЛС Уийкики и др.подобни

Благодаря Ви! Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:57 от beauty_magnolia

# 318
Да, в Пепко има ароматизатори. А в Синсей съм виждала само ароматен восък за топене, за който трябва отделно арома лампа с паничка отгоре (и отделно чаена свещ).
Поръчах си такива неща по-изгодно от Тему.

# 319
Здравейте , моля ако имате телефон на магазина да се свържа с тях . Имам поръчка направена при тях на стойност - 79.40 лева а в офиса на спиди ми искат 155.29 лева . Веднага се обадих на спиди и ми казаха да търся контакт на изпращача - тоест на фирмата - Ел Пи Пи Фешън България ЕООД.
Успяхте ли да откриете телефон за контакт? При мен казусът е същият - вместо 142,25 BGN стойността на пратката е 142,25 EUR. Вчера им писах чрез формата за контакт, но все още нямам отговор.

# 320
При мен беше така в съобщението и е-мейла посочена двойна цена, но на място в офиса ми поискаха нормалната цена.

# 321
И последно къде е проблема, защото куриера ми каза, че не бил в Спиди? 🤨 И отложих взимането на пратката, докато намеря някакво инфо. Ама едни връщат, други отлагат, трети плащат реалното, въпреки исканото х2 🤷🏼‍♀️
Не знам към Синсей или Спиди да си насоча питането. Не, че е лесно да се свържеш и с едните, и с другите ...

# 322
При мен проблема бе в Спиди.
В сайта на Синсей е поръчана в лв. м. 12, и крайната цена на поръчката е в лв.
А Спиди я "префасонират" в евро същата сума, но платих нормално в лв.

Ако в сайта на Синсей се вижда крайна цена на поръчката в лв.,,  не е проблема при тях.

# 323
Здравейте,
Върнах в магазин продукти на стойност 50 лв преди повече от месец. Не получих нито мейл, нито пари. Пиша в контактната им форма и никой не отговаря.
Някой случвало ли му се е и как да процедирам?

# 324
Здравейте,
Върнах в магазин продукти на стойност 50 лв преди повече от месец. Не получих нито мейл, нито пари. Пиша в контактната им форма и никой не отговаря.

Здравейте.  И аз от няколко дни се опитвам да се свържа. Имам върната пратка, която е при тях от 11.12.2025, но не е обработена. Пращам съобщения в контактната форма и получавам формален отговор, нямащ общо със зададения въпрос. Телефона, на сайта им е изключен и в чат формата също не може да се пише. Незнам какво се случва.

# 325
Здравейте,

Здравейте.  И аз от няколко дни се опитвам да се свържа. Имам върната пратка, която е при тях от 11.12.2025, но не е обработена. Пращам съобщения в контактната форма и получавам формален отговор, нямащ общо със зададения въпрос. Телефона, на сайта им е изключен и в чат формата също не може да се пише. Незнам какво се случва.

И при мен е от 12.12 пратката. Също получавам автоматичен мейл, пиша всеки ден и нищо. Вече се чудя, ще ми върнат ли парите.

# 326
Violetka91, предполагам,  че ще ни ги върнат, но се мотаят. Ако , неполучим отговор, може да се обърнем към КЗП. Срока, за връщане на парите, според техните правила е изтекъл. Той е 14 дни, след като получат продуктите.

# 327
А ти мейл получила ли си? Понеже аз ги върнах в магазин, и не съм получила мейл на този етап дори

# 328
А ти мейл получила ли си? Понеже аз ги върнах в магазин, и не съм получила мейл на този етап дори
Аз ги върнах с куриер.   Нямам email.  В приложението  на статус на връщането ми стои "нов".

# 329
И аз съм в същото положение, при мен на товарителницата от спиди пише, че са получили връщането на 01.12.
Здравейте,

И при мен е от 12.12 пратката. Също получавам автоматичен мейл, пиша всеки ден и нищо. Вече се чудя, ще ми върнат ли парите.

Общи условия

Активация на акаунт