Проблем с доверието

• 4 994
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Здравей,мило момиче.Прочетох историята ти  и си направих профил единствено за да ти отговоря.Ти все е дно описа мен преди две -три години.Критикувана,незачитана,ревнувах от съвсем дребни неща,тъй като се чувствах без стойност,без самочувствие.Докато не се разболях преди две години.И тогава промяната започна-малко ,но сигурно.Разбрах,че да съм добре трябва да поставям себе си на първо място и да се обичам.От домакиня ,загрижена единствено за вечерята и прането,сега се грижа за външния си вид,тренирам пилатес се  обичам такава каквато съм.Разбира се,пак си гледам семейството,но фокусът ми вече е друг.
Започни работа върху себе си,самооценката си и самочувствието.Започваш публикацията си с това,че си вечно критикувана-мило момиче,не се поддавай на такива манипулации,такива хора,било то родители и партньори,използват манипулативни техники за свое собствено удоволетворение.Запомни,че си божие дете,единствена,безценна,уникална.Всеки ден си повтаряй"АЗ ОБИЧАМ И СЪМ ОБИЧАНА",по няколко пъти на ден.
Разбира се,това не означава да станеш егоист-само обичай себе си,доствавяй си малки удовоствия в живота-спорт,вкусна храна и т.н.,и дори ще спреш да забелязваш дали мъжа ти гледа други
Желая ти успех и стискам палци да си добре.

# 61
Относно заглеждането - всички мъже го правят. Едни се въздържат в присъствието на гадже/съпруга, други това не ги спира.
И жените също се заглеждат, като видят красив мъж(всяка според своите си критерии).

# 62
  • София
Относно заглеждане и ревност. Когато бяхме в добри отношения с БМ, двамата обсъждахме и жени, и мъже. Със сегашния ми партньор също. В интерес на истината, аз съм малко по-ревнива и понякога се закачам за някое сърчице във Фейсбук.

# 63
  • Банско
Нещо май повечето жени не схващат как работят нещата в света. Мъжът дава пари и си хойка и си заглежда, а жената през това време си гледа кефа и си хойка ако иска и тя. Двамата се правите на ударени, лепвате си по една усмивка и това е. Не говоря от личен пример, просто съм забелязала, че така работят повечето двойки и си живеят щастливо.
Ако разбера че мъжът ми кръшка, ами кво много па важно, нали ми дава всичко и си гледа семейството. Ха боли ме фара кой гледал. Мен пък колко мъже ме заглеждат, бедна му е фантазията.
Много си скъсявате живота с тая пуста ревност....

# 64
  • София
Всъщност може съвсем зряло и като равни партньори да се уговорите на определено количество изневери или други форми на разнообразие, стига да сте ги изговорили и да сте съгласни и двамата.

# 65
Здравей,мило момиче.Прочетох историята ти  и си направих профил единствено за да ти отговоря.Ти все е дно описа мен преди две -три години.Критикувана,незачитана,ревнувах от съвсем дребни неща,тъй като се чувствах без стойност,без самочувствие.Докато не се разболях преди две години.И тогава промяната започна-малко ,но сигурно.Разбрах,че да съм добре трябва да поставям себе си на първо място и да се обичам.От домакиня ,загрижена единствено за вечерята и прането,сега се грижа за външния си вид,тренирам пилатес се  обичам такава каквато съм.Разбира се,пак си гледам семейството,но фокусът ми вече е друг.
Започни работа върху себе си,самооценката си и самочувствието.Започваш публикацията си с това,че си вечно критикувана-мило момиче,не се поддавай на такива манипулации,такива хора,било то родители и партньори,използват манипулативни техники за свое собствено удоволетворение.Запомни,че си божие дете,единствена,безценна,уникална.Всеки ден си повтаряй"АЗ ОБИЧАМ И СЪМ ОБИЧАНА",по няколко пъти на ден.
Разбира се,това не означава да станеш егоист-само обичай себе си,доствавяй си малки удовоствия в живота-спорт,вкусна храна и т.н.,и дори ще спреш да забелязваш дали мъжа ти гледа други
Желая ти успех и стискам палци да си добре.
Повтаряш си мантри и си тръгнала на пилатес. Представям си какво е било преди това.

# 66
Какви са тези "уговорки" за изневери. Падам и умирам. От смях.
И защо трябва да си причинявам нещо подобно с някого, ако мога да съм си ок без него при тези условия.
Някои май много сложно живеете.
//
Авторката звучи нереално. Изневерява, бие и деца има от този индивид. Яко.
Според мен трябва да си направят още едно дете и да пробват суингърски партита.

# 67
Нещо май повечето жени не схващат как работят нещата в света. Мъжът дава пари и си хойка и си заглежда, а жената през това време си гледа кефа и си хойка ако иска и тя. Двамата се правите на ударени, лепвате си по една усмивка и това е. Не говоря от личен пример, просто съм забелязала, че така работят повечето двойки и си живеят щастливо.
Ако разбера че мъжът ми кръшка, ами кво много па важно, нали ми дава всичко и си гледа семейството. Ха боли ме фара кой гледал. Мен пък колко мъже ме заглеждат, бедна му е фантазията.
Много си скъсявате живота с тая пуста ревност....
Не говорите от личен опит, но пък щедро раздавате съвети, аха. Чували ли сте "не питай старило, питай патило"?
Всъщност може съвсем зряло и като равни партньори да се уговорите на определено количество изневери или други форми на разнообразие, стига да сте ги изговорили и да сте съгласни и двамата.
Joy Joy Joy
Т'ва като: "купи 2 кг домати и 3 глави лук като отидеш на пазара".
Роки, ще повярвам, ако говориш от първо лице. Всякакви теоретизации са нищо друго освен спам.

# 68
  • София
Скрит текст:
Какви са тези "уговорки" за изневери. Падам и умирам. От смях.
И защо трябва да си причинявам нещо подобно с някого, ако мога да съм си ок без него при тези условия.
Някои май много сложно живеете.
//
Авторката звучи нереално. Изневерява, бие и деца има от този индивид. Яко.
Според мен трябва да си направят още едно дете и да пробват суингърски партита.
Но без гледане. Всичко друго може, но гледане "въх, сакън!".

# 69
  • София
Аз лично съм леко ревнива. Мойто си е мое!

# 70
Не, ти си нормална жена. Поддаваш обаче на разни внушения.

# 71
  • Обран бостан ;)
Здравейте! От една страна пиша, за да споделя мъката си, защото нямам смелост да застана очи в очи с човек/психолог, и да призная всичките си демони, притеснения и страхове без да бъда осъждана. Цял живот съм осъждана, критикувана от родители, гаджета в гимназия и сега от съпруга ми за действията и мислите си. В последно време най-дългия ни период без драма беше 2 седмици..направо рекорд за нас бих казала. Заедно сме от 6години, женени от 4 месеца и с две малки деца под 5г.
Скрит текст:
От предишните ми връзки оставах с привкус на изневяра(последния път простих няколко пъти, да, аз, глупачката..преди да си тръгна) и сега си патяя от това. Напослесък го хващам да заглежда, преди не е гледал други, и преди е имало период, в който да го поглеждам дали гледа, но не. Напоследък това се случва и той само отрича, когато му кажа, че го виждам. А днес му казах, че ако не спре да гледа, ще подам молба за развод. Не мога вече. Да, ревнива съм, знам си проблема. Нямам доверие, защото е крил и е лъгал на точно тази тема с цел да няма драма, но аз осъзнавам проблем и се опитвам да "работя" по него. Обещаваме си, че аз няма да реагирам остро, а той - че ще бъде честен. Накрая - разбирам сама, не е честен и пак реагирам остро, защото ме е излъгал. Един порочен кръг. Да, имаме дни, в които не се караме, добре сме, щастливи, споделяме, говорим..всичко е наред..нооо в другите е ад под небето. А това вече и на здравето ми влияе, вчера цял ден треперих и ми беше лошо, от дни усещам болка в гърдите и съм като на маратон - пулс 140-150 в седящо/легнало положение. Измъчваме се. Не търся съвет дали да се разведем, индивидуално е, обмислям дали искам, дали се налага, дали не е просто временен разрив в отношенията ни, дали ще мине всичко, както е дошло. Мъчно ми е, постоянно ми се плаче. Sad

6 години връзка.
2 деца
4 месеца брак.
2 седмици щастлив живот (без драма).

И го плашиш с развод ?

Я стига Trollface

# 72
Пързалчица ли намирам.

Бой, изневери, недоверие, но преди 4 месеца сватба. Ти да видиш. Искала е да е сигурна, че няма да и го отмъкнат този ценен мъж.

# 73
Авторке, по това което си написала в първия си пост, проблемът е в теб. Докато му правиш проблеми ще крие, това е положението. От там нататък неща, които си спестила, няма как да знаем и да вземем предвид в коментарите си. Ако е вярно, че ти е посягал, заглеждането ти е най-малкия проблем.
Стига бе. Значи тя трябва да започне да цъфти от щастие когато ѝ изневерява, за да започне милия да е честен и да не крие???.
Може направо и в къщи да си ги води.???

Според мене този не е стока., а на авторката или трябва да започне да не ѝ пука, или да се развежда и да си гледа живота.

# 74
Чакайте сега, от кога гледането е равно на изневяра?

Общи условия

Активация на акаунт