Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 6 516
  • 133
  •   4
Отговори
# 120
  • София
Въобще не ви трябва гел пудрата на Catrice. Изобщо не знам какво  приложение има това нещо. Толко лесно се предавам, а са ми ясни тия трикове, но троша купища излишни пари и после раздавам... Патка!

И аз се подлъгах по една инфлуенсърка и я купих. Не я ползвам.

# 121
Шийт маските, за които ви казах вече са налични е ДМ. Видях в магазина срещу общината във Варна.

# 122
Да Ви похваля ДМ продукт.
По принцип ако имам пъпки обикновено са подкожни. Нали родих скоро, излезе ми една не много голяма,но се усещаше топченце отдолу, което нямаше как да се ‘изведе’.
Взех си ето това
Две намазвания и го няма 🙄

# 123
  • Сливен
Аз съм доволна от гел-пудрата на Катрис,ползвам я от два месеца,матира добре.Купувана е от амазон.де ако има значение.

# 124
  • Стара Загора
А ползвалите новата серия на Лореал, ппотив косопад, доволни ли сте? Има ли ефект?

# 125
Ползвам я от началото на месеца, но не мисля, че може да има ефект от толкова малко време.

# 126
Момичета, имате ли впечатление от душ геловете на марката L'angelica? Харесах два, които видях в супермаркета, обаче никога не съм купувала техни продукти и реших да питам първо в темата.
и
Харесвам душ гела дете на марката, пристрастена съм към коледните им аромати, а също така харесвам и този с овес.

# 127
И аз ги харесвам.

# 128
  • Deutschland
Никога не съм ги пробвала, но обожавам коледни аромати.

# 129
Аз съм имала шампоан и паста за зъби. От шампоана съм доволна, НО! Изсушаваше ми косата в корените, като това беше желан ефект.
За пастата нямам спомени.

# 130
Още утре ще отида до ДМ да пробвам душ гела с памук и мускус. Обожавам такива аромати и въпреки, че не ползвам много душ гел, ако ми допадне ще си го взема

# 131
  • В морето
И аз към списъка с пробващи, тъкмо се чудех какви аромати да заредя за есента, този ще е единият. Пастите им съм ползвала, добри са.

# 132
  • София
Още утре ще отида до ДМ да пробвам душ гела с памук и мускус. Обожавам такива аромати и въпреки, че не ползвам много душ гел, ако ми допадне ще си го взема
Много е хубав, немъжкарски мускус е, мек и пеиятен. Днес го мирисах, преди продавачката да ми каже, че им нарушавам целостта и нямам право да ги отварям. Grinning
Едва се въздържах и не си го взех защото направих едно упражнение и просто няма смисъл... Явно ароматите са ахилесовата ми пета. Имам само два шампоана. Rolling Eyes

Скрит текст:

# 133
кАжи честно, че имаш notion на всички душгелове, които притежаваш в момента LaughingLaughing
...
...
Защото ще кажа "евала". Sweat Smile Тъкмо вчера си мислех да си направя едно списъче с какво имам във всяка категория, да го мушна в Драйв/Notes/Notion и да го имам подръка, когато пазарувам навън...

Също да кажа, че има и шампоани с мега готин аромат. Stuck Out Tongue Winking Eye Серията за обем (зелената) на Loreal Professionel и Керастаз - Генезис са ми много на сърце и по тази причина. Не че искам да те вкарвам в прегрешение, ама... така, да си знаеш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт