Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 7 829
  • 150
  •   7
Отговори
# 135
Азара, оказа се, че аз имам 8 шампоана... Ще ги ползвам сигурно една година, отсега ме хваща съклетът...

Редувам сега Pantene Hydro Glow, който придава хубав блясък, но утежнява, с Garnier с диня - вторият не ми харесва. Отворих един запас Balea Mystic Oil, който зимата много добре ми действаше.

Оранжевата маска на Cien е супер, взех балсама за проба, но не съм много впечатлена. Освен това не премахва наелектризирането на косата.

# 136
Почти всички мнения за серията с арган на Cien са, че балсамът не е нищо особено, а маската е топ.

# 137
Тази маска с маслата на Балеа е невроятна. Тъкмо я свърших и си я изхабих с кеф. Моята коса е суха и чуплива и става на метла, ако не й набавя доволно хидратация.

# 138
  • Deutschland
Балеа са изкарали пак миналогодишната серия за коса. За съжаление нямам никакво време за ДМ в момента и се надявам докато успея да отида, да не ги изкупят както миналото лято.

# 139
Тази маска с маслата на Балеа е невроятна. Тъкмо я свърших и си я изхабих с кеф. Моята коса е суха и чуплива и става на метла, ако не й набавя доволно хидратация.
Коя е маската с маслина на Балеа?

# 140
Аз нещо не ги откривам в приложението тези на балеа.

# 141
Масла, не маслина. Не е ли тая, за която се писа на предишната страница, Oil Repair?

# 142
  • Deutschland
Аз нещо не ги откривам в приложението тези на балеа.

В България май по-късно ги зареждат и затова вероятно ги няма.
То и тук по филиалите е тука има, тука нема. От един месец са заредили ония разкошни сапуни на Дав с драконов плод, ама в нашия град никъде ги нямало.
Между другото Дав душ геловете вече са с още 25 цента нагоре. Хептен се оливат.

# 143
Тази ли е серията, която ухае на Елиън/ако някой прави връзка🤣/? Беше уникална
Балеа са изкарали пак миналогодишната серия за коса. За съжаление нямам никакво време за ДМ в момента и се надявам докато успея да отида, да не ги изкупят както миналото лято.

# 144
  • Deutschland
Не е тази. Оная беше Oriental нещо си, ако добре си спомням. Имаха маска за коса, разкошна.

# 145
По-вероятно е да се намерят бройки във физическите магазини, а не в приложението, затова гледайте на място, ако имате възможност.
Серията, която Фрау е показала, миналата година беше заредена в магазина на ДМ срещу община Варна. Имаше само 2-3 продукта (шампоан, балсам и още нещо), но не съм я виждала в друг магазин на ДМ.

# 146
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Оттук научих за оранжевата арганова маска на Сиен на Лидл. Никак не е лоша, а парите са нея бяха смешни. Върти ми се, че беше около 4 лева, накупих си няколко броя, за да си имам. Моята коса е много увредена от блондора и само тази маска и е слаба, но за една по-здрава коса е напълно достатъчна за грижа след измиване. Жълтата с мед също не е лоша и ухае приятно (на мед) ако ви харесва.

# 147
Можеш ли да ги сравниш?
Ползвах аргановата, наистина е хубава за не много увредена коса. Загледала съм жълтата и зелената и се чудя има ли смисъл да взема някоя от тях или пак оранжевата.

# 148
  • София
Аргановата е най- богата, но за силно третирана или изтощена коса не е достатъчна, факт. Аз днес я ползвах в задната част на главата, където косата ми, нормално, не е толкова увредена и стана окей. Май така ще я изразходвам. Самостоятелно просто не става.

# 149
  • Deutschland
Тази серия на Балеа, която ухае на Alien, се казва Oriental magic. Открих един крем без отмиване в шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт