Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 18 100
  • 292
  •   3
Отговори
# 285
  • БГ
За дамите от Добрич - лилавата лимитирана серия (Mystic Oil) на Балеа е заредена в магазина до КАТ.
Вчера бях там, но толкова продукти за коса имам, че се възспрях. Имаше от всички продукти, които е снимала Ironfeather.

И в другия магазин също са заредени Simple Smile

# 286
Здравейте,искам да ми питам серумити на балеа някой ползвал ли е и има ли доволни дами😃?

# 287
В момента съм с ретинол+бакучиол крема, доволна съм откъм текстура и как се усеща на лицето ми.

# 288
В момента съм с ретинол+бакучиол крема, доволна съм откъм текстура и как се усеща на лицето ми.
[/quote
Здравей ,а кое е кремчето?

# 289
  • София
Здравейте,искам да ми питам серумити на балеа някой ползвал ли е и има ли доволни дами😃?
Използвам Balea beauty hyaluron serum и съм много доволна. Няколко пъти вече купувам и без него не оставам. Хидратира ми кожата идеално, приятен е за нанасяне, слагам и на ръцете си и стават супер меки и гладки от него. Разбира се след него слагам и крем.
Имам и този с ниацинамид и не ми харесва, но се оказа, че по принцип ниацинамидът не е моето. И на други марки не ми действа добре.

# 290
Нощен крем с ретинол и бакучиол

# 291
Благодаря ви ,някой друг други серуми ползвал ли е  .Серум с пептиди какъв ползвате?

# 292
  • Sofia
На Balea не съм ползвала серуми до сега. Пептидният серум, който аз използвам е: https://www.la-saponaria.com/face-serums-and-eye-contour/peptide … -firming-unifying - Взет е от Зоя, няма го в сайта им точно този, но налично в магазина им успях да го открия. Вижда ми се икономичен (ползвам буквално само по 3 капки от капкомерчето и ми покрива цялото лице). Ползвам го от скоро (около седмица и половина), та не мога да кажа за десйтвието му.

Общи условия

Активация на акаунт