Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 19 723
  • 324
  •   2
Отговори
# 315
  • Deutschland
От август не съм стъпвала в ДМ, днес обаче бях на лекар и след него, право в магазина. Това си взех.

# 316
  • Sofia
След неприятни преживявания (като посещения при доктор), човек е хубаво да се поглези малко. Grinning

Препоръчайте ми хубав балсам и маска за коса, които са подходящи за много суха коса. Търся нещо с по-изчистен състав.

# 317
# 318
За моята суха и чуплива коса ползвам от няколко седмици тази и съм много доволна. Фризьорката ми каза, че ми е много мека косата и хич не се усеща суха.

# 319
Черната отлепяща се маска на балеа ужасно мирише на спирт и изсушава кожата, аз изобщо не я харесах.

# 320
Не съм сигурна дали е за тази тема, но тъй като веднъж обсъждахме ексфолиантите на Дав, които изчезнаха от бг магазините. Открих ги в iherb, има даже версии дето тук бе съм ги виждала. Поръчах си любимиата макадамия

# 321
Аз ги търсих тогава в iHerb, но ги нямаше в сайта. Явно отскоро предлагат, отивам и аз да направя поръчка 😁

# 322
Определено е по-висока цената от тази на която ги купувам в дм и нотино, но поне има намаление на категорията. Изглеждат ми и в нови опаковки.

# 323
На добра цена и с хубаво качество купувам скрабове от Нотино на марката Organic shop.

# 324
  • Deutschland
Довечера ще пробвам новите шампоан и маска на Пантен за дълбока хидратация. Косата ми е абсолютна катастрофа в момента.
Скрабовете на Дав си ги има тук, аз ползвах този с макадамия. Имаха и боди кремове, но отдавна не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт