Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Е, те сега ли го обявяват? Днес е 8-ми, кога да се съберат тези опаковки….

# 601
Да, преди малко го получих. Редовно предавам в близкия ДМ и също нямам нищо празно.

# 602
  • БГ
Здравейте, ще ми препоръчате ли кръгла четка за изправяне от Дм/Лили от която сте доволни.

# 603
Вчера така и аз получих нотификация, която споделих вече тук. Обаче важеше само за вчера и за филиала в Гранд мол, като имаше и часови диапазон от 16ч до 20ч мисля.
Хубава е инициативата, но в час пик в петък вечер, далече ми е и не отидох. Може би ако бяха обявили какъв е този подарък, можеше и да се навия Sweat Smile
Трябва да се огледам в близкия магазин, дали все още има място за рециклиране.

# 604
  • оттам, откъдето започва България
В крайна сметка никой ли не се възползва от тази инициатива, за да сподели какво са давали и в замяна на какво количество празни опаковки?

# 605
взех си одеве маслото от нийм на алтея от дм. За пръв път използвам такова. Кажете наистина ли мирише толкова зле и остро? Не знам как ще издържа да си го слагам на лицето или косата. Отделно не беше изцяло течно и гладко, както е  примерно маслото от шипка, а имаше някаква зърнеста текстура, която веднага се разтапя. Пробвах го на ръка само.. скептична съм от първия си досег с него. Не знам дали да му дам шанс или да го върна. Миризмата е основното, което ме отблъсква. Отвращава...

# 606
Никога няма да си причиня на лицето нещо, което ме отвращава! Ако се очаква да е вълшебство, което да те направи 20 годишна красавица, може и да се прежалиш, ама иначе просто не разбирам, защо някой би си го причинил!

# 607
  • София
Доколкото знам, действително мирише много остро и хербалистично.

# 608
  • Deutschland
Мъжът ми купи такова за листни въшки. Не знаех, че се ползва и за коса, кожа и нокти.

# 609
Няма как да знам, че мирише толкова зле. В магазина не отварям да тествам продукти. Ще се връща, ясно е. Още ми мирише ръката на него. Иначе четох доста ползи за всичко. Но няма шанс просто да го ползвам. Загубих си само талончето напразно за него.

# 610
Ако искаш маска за лице или коса, пробвай с нийм на прах. Това ползвам понякога, но на косата само в корените слагам, на лицето не чакам да изсъхва напълно. (С нито една маска тип глина/хума, не чакам да изсъхне напълно на лицето)

# 611
Фрау,би ли споделила пак някоя находка от Актион,Розман или ДМ в Германия... Миналата година се възползвах от препоръчания от теб крем и корейските маски от Актион .Кремчето го няма сега за съжаление....А и жълтия дезодорант от Розман ме чакаше тук,бях забравила колко е хубав ..

# 612
  • София
...маслото от нийм на алтея от дм. За пръв път използвам такова. Кажете наистина ли мирише толкова зле и остро?
Предполагам, че наистина така си мирише.
С нийм съм ползвала единствено измиващия гел на Хималая и не ми хареса аромата -остър и хербалистичен.
Мога да си представя колко по-остър е на маслото.
Проверете информация как се нанася на лицето и косата. Може да не се нанася на цялото лице, а само на конкретни проблемни участъци. А пък на косата няма ли да е много силен този аромат? Или се нанася преди измиване.

# 613
  • Deutschland
Sasi6, за съжаление много отдавна не съм била в Action и не мога да кажа точно какво имат в момента, но корейски маски със сигурност имат в наличност. От там купувам Dove и Плейбой душ гелове на добра цена.
На Исана бих ти препоръчала коледните серии, ухаят невероятно и са много по-добри от Балеа.
В ДМ може да погледнеш Red creme за лице на Лореал, мисля че го няма в България. Страхотен е. Както и новата серия на Пантен moisture. Ако се сетя за нещо, ще пиша. Приятен престой 😊

# 614
...маслото от нийм на алтея от дм. За пръв път използвам такова. Кажете наистина ли мирише толкова зле и остро?
Предполагам, че наистина така си мирише.
С нийм съм ползвала единствено измиващия гел на Хималая и не ми хареса аромата -остър и хербалистичен.
Мога да си представя колко по-остър е на маслото.
Проверете информация как се нанася на лицето и косата. Може да не се нанася на цялото лице, а само на конкретни проблемни участъци. А пък на косата няма ли да е много силен този аромат? Или се нанася преди измиване.
Това специално може да се нанася самостоятелно или в комбинация с други етерични масла. Действа антисептично, антибактериално и противовъзпалително. Ползва се при различни кожни състояния като заболяването псориазис, при суха кожа, екземи, против пърхут на косата с раздразнение и сърбеж на скалпа. Ползва се при акне, както и за изравняване на тена на кожата, изсветляване на петна по лицето. Също антигъбично, директно върху нокътната плочка. Ползва се и като инсектицид в земеделието... Много са ползите. За детоксикация на организма, имуностимулиращо, подобряване функциите на черния дроб и бъбреците. При смущения и проблеми в храносмилателната система.  Тоест може да се приема и вътрешно, но вече трябва да се направи подходяща схема от човек, който разбира от това. А аз не разбирам и нямам и намерение да го използвам вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт