Моята дъщеря като дете си играеше с едно момиченце с Даун синдром. В детската градина искаше да са еднакво облечени. Учеше я на английски. Помагаше и в тоалетната и в стола, купуваше и бонбони в парка. Имат и снимки заедно, облечени еднакво. Една година бяха заедно, но явно я беше забравила като дойдохме в друг квартал. Случайно видя снимките им заедно и ме попита каква е тая маймуна. Ядоса се и попита как съм могла да и свалям нивото и да я излагам. В прогимназията започна да страни от момичета с по-ниски оценки и особено чужденки, които са в по-долен клас, защото не им е добро езиковото ниво. Каза ми, че иска да вдига нивото на способни хора, а не да вегетира с отрепки. Досега има, хм, силни етнически предпочитания и не дружи с хора от някои етноси и религии. Не зависеше само от мене. Принудена съм да се срещам с приятелите ми от тези етноси и религии в нейно отсъствие за да има мир и да не се държи зле.
А петокласничката как си купува вейпа и как излиза да пуши? Във Франция училищата се заключват и отключват само за обед и пускат навън само с родител ако родителят не даде разрешение детето му да излиза само. Вейп на 10-11г. В шок съм.