Мартчета 2026 (Тема 2)

• 12 420
  • 441
  •   4
Отговори
# 435
Момичета, мерят ли ви шийките редовно?
Вчера беше втората ми фетална в 22 г.с. С бебка всичко е супер. Измери я 560 грама, а маточната ми шийка - 33 мм. Според него е супер, не виждал причини за притеснение, но на мен мира не ми дава тази дължина. По спомени с първото ми дете беше 38 мм в същия период на бременността и сега се притеснявам ужасно.
Вашите колко са?
Моята беше или 41 или 43 мм. Мериха ми я на първата фетална и сега на следващата като ходих пак я премериха, на прегледите по ЖК мисля, че не ми я мерила или по-скоро не е казала, ако я премерила.

# 436
Ирелия, супер си е, по спомен с предната бременност винаги ми беше около 30 през корема, родих един ден след термин бебе 3.500, не е трябвало да се пазя. Не се тревожи, стига да няма скъсяване във времето, всичко е наред. Мен ме гледат през корема винаги и всеки път питам как е шийката. WitherWings много добре е обяснила.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 09:41 от Seaglass

# 437
Аз забравих да попитам на феталната колко точно е, но ме гледаха с коремен и гледам, че на документите пише "маточна шийка - със запазена дължина"
Редактирам:
Иначе поръчах стерилизатор, база, столче, количката и кашон мокри кърпи. Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:14 от Čherries

# 438
Скрит текст:
Аз още и още за дъщеря ми на 8г. ползвам Юриаж 😁 та и с бебето ще ползвам това 😌 а крем за подсичане ползвах на Bepanthen, хич не ме кефи тоя Судокрем какъв е бял 🤣 напомня ми на крем Здраве от едно време, не знам дали го има още 😁 аз иначе снощи сън не спах, аларма си навих, количка си поръчах 🤣🤣🤣 матрак също 🤪 и общо взето сега си разцъквам из сайтовете какво да поръчам още
Какъв матрак избра? Аз обмислям Нани Лукс, но трябва да го видя на живо някъде, защото сега просто по мнения съм го набелязала.
Иначе нашата количка пристигна днес в офис на Спиди, но е поръчана от чужбина, защото имаше грандиозна разлика в цената 😂 С кошницата и столчето действах по същия начин 🤷♀

# 439
Скрит текст:
Аз още и още за дъщеря ми на 8г. ползвам Юриаж 😁 та и с бебето ще ползвам това 😌 а крем за подсичане ползвах на Bepanthen, хич не ме кефи тоя Судокрем какъв е бял 🤣 напомня ми на крем Здраве от едно време, не знам дали го има още 😁 аз иначе снощи сън не спах, аларма си навих, количка си поръчах 🤣🤣🤣 матрак също 🤪 и общо взето сега си разцъквам из сайтовете какво да поръчам още
Какъв матрак избра? Аз обмислям Нани Лукс, но трябва да го видя на живо някъде, защото сега просто по мнения съм го набелязала.
Иначе нашата количка пристигна днес в офис на Спиди, но е поръчана от чужбина, защото имаше грандиозна разлика в цената 😂 С кошницата и столчето действах по същия начин 🤷♀
На магнифлекс поръчах, че с 25% от Хиполенда добра цена се получи 😁

# 440
Много е хубав Pierre Cardin на Магнифлекс 💕

# 441
Да си призная с първото дете може би бях доста малка и неглижирах някои неща 😁 като матрака например, но сега нямаше как да направя компромис с това и исках хубав матрак, та се разчетох за мнения и те така се спрях на него

Общи условия

Активация на акаунт